Στατιστικά

Στατιστικά

ABOUT US

Δημοσιεύθηκε: 21:13, 27/01/2010, Συντάκτης: vangelis
To Match Money έχει ως αποστολή την πληρέστερη ενημέρωση και παρουσίαση στο αναγνωστικό κοινό των ειδήσεων και εξελίξεων στο χώρο του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών.

Το Match Money καταλαμβάνει την πρώτη θέση πανελλαδικά σε πωλήσεις μεταξύ των δισεβδομαδιαίων εφημερίδων προγνωστικών, συνολικές εβδομαδιαίες πωλήσεις που αγγίζουν τα 30.000 φύλλα και μέση εβδομαδιαία αναγνωσιμότητα από ένα ευρύ και πιστό αναγνωστικό κοινό που ξεπερνά πανελλαδικά τα 140.000 άτομα. Αξιοσημείωτο είναι δε, ότι το www.matchmoney.com.gr σταθερά ξεπερνά τις 20.000 ημερήσιες επισκέψεις, με μ.ο. χρόνου παραμονής τα 15΄!

Στo Match Money θα βρείτε τον καλύτερο σύμμαχό σας στη στοιχηματική ενημέρωση, στατιστικά, προϊστορίες, σύγκριση αποδόσεων, ανάλυση τζίρων, εφαρμογές για τους επαγγελματίες του στοιχήματος και livescores, και φυσικά, έγκυρες ειδήσεις και εξειδικευμένες στοιχηματικές αναλύσεις ανθρώπων που γνωρίζουν σε βάθος τα πρωταθλήματα με τα οποία ασχολούνται, και κυρίως γνωρίζουν πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες και τα μυστικά αυτού του δύσκολου παιχνιδιού που λέγεται Στοίχημα!

Διαβάστε ακόμα...