ΛΙΝΤΣ - ΜΠΑΡΝΣΛΙ (21/4/18, 17:00)

13:01 29-03-24

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

*** Ντέρμπι του Γιόρκσιρ. Στον πάγκο της Μπάρνσλι μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο ο Χεκινγκμπότομ, έφυγε για αναλάβει τη Λιντς.

ΑΝΑΛΥΣΗ
  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • STATS

Δεν είχε ονειρευτεί τέτοιο επίλογο στη σεζόν, με άδεια χέρια και στο δεύτερο διαδοχικό ταξίδι της, 1-0 (29΄) από την Αστον Βίλα. Λίγα πράγματα, φλύαρη στη δημιουργία, μόνο στο β’ και σε μετρημένες περιπτώσεις έκανε αισθητή την παρουσία της.

Εδώ και καιρό σε… παρατημένη κατάσταση, η μια νίκη στα 9 (1-6-2) τελευταία λέει πολλά. Τα πάντα είναι στραμμένα στο μεταγραφικό κομμάτι και στο καλοκαιρινό ξεκαθάρισμα, αναμενόμενος ο εκνευρισμός για μια ακόμη σεζόν που πήγε στράφι.

Εκτίει 2η ο μπακ Μπεράρντι (31/0). Οριακά σε 2ο ο αναντικατάστατος στόπερ Γιάνσον (39/3). Εξακολουθούν στα πιτς ο χαφ Φόρσοου (9/0), ο βασικός στόπερ Κούπερ (28/1) και  3-4 ενδεκαδάτοι μακροχρόνιοι.

Είναι η ομάδα που έχει συγκεντρώσει τους λιγότερους πόντους (12) στην κατηγορία, από τις αρχές του 2018 και  μετά.

  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • STATS

Ετσι όπως πήγε δεν τη χάλασε στο τέλος το 2-2 στο σημαντικό εξάποντο κόντρα στην Μπόλτον. Απλώς έκανε σωστότερα τα βασικά στο α’ και προηγήθηκε (22′). Πραγματικό ντέρμπι η επανάληψη, φάνηκε να χάνει την μπάλα στο φινάλε (1-1/82′,1-2/85′), έσωσε τον πόντο από στημένο στο 90+3′.

Φουλ άγχος, ακολουθεί ακόμη ένα εκτός έδρας τοπικό ντέρμπι με τη Νότιγχαμ και δυο εξ ορισμού δύσκολα με Μπρέντφορντ (εντός) και στο Ντέρμπι για την αυλαία, οπότε γίνεται αντιληπτό πως – και με δεδομένο το -2 από την Μπέρμιγχαμ- θα απαιτηθεί χειρουργική ακρίβεια στα αποτελέσματα και καλύτερο σερί απ’ αυτό που τρέχει τώρα (1-3-2).

Αλλαγή ο στόπερ Τζάκσον (21/1) και ο καλός χαφ Ποτς (33/3), αμφότεροι στο παραένα.Συνεχίζει εκτός ο κίπερ Τάουνσεντ (8/0),  κοντά στην επιστροφή τους ο φορ Τιάμ (26/1, 14 αλλ.) και ο έμπειρος στόπερ  Μιλς (16/0).

Πολύ σημαντική η  συνεισφορά του δανεικού από τη Σουόνσι, φορ ΜακΜπέρνι, αφού από τις αρχές Φεβρουαρίου όταν και αποκτήθηκε, έχει σκοράρει οκτώ γκολ σε  12  παιχνίδια.

 

WordPress › Σφάλμα

Παρουσιάστηκε ένα κρίσιμο σφάλμα σε αυτόν τον ιστότοπο.

Μάθετε περισσότερα για την αποσφαλμάτωση του WordPress.