ΣΠ. ΚΡΙΣΤΑΛ - ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ (21/4/18, 23:30)

08:11 29-03-24

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement
ΑΝΑΛΥΣΗ
  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ
  • STATS

Αν και μαθηματικά αδιάφορη αφού έχει τερματίσει πρώτη στον όμιλο, συνεχίζει να κάνει επίδειξη ισχύος, αυτή τη φορά επικράτησε πολύ εύκολα με 5-0 της Ιντι Γκας εντός. Καλό ποδόσφαιρο, αρκετές φάσεις, βρήκε αρκετούς κενούς χώρους στην αντίπαλη άμυνα για να τα κάνει αυτά.

Προπονήσεις για εκείνην τα δυο εναπομείναντα ματς, έχει τελειώσει προ πολλού την υπόθεση πρωτιά. Απλά περιμένει τους διπλούς τελικούς του Τορνέο Ντε Βεράνο (κόντρα σε Ουανκάγιο ή Μελγάρ). Απόλυτη ικανοποίηση για παίκτες και προπονητή αφού πέρα από τον περίπατο στον όμιλο, η Σπόρτινγκ παίζει και το καλύτερο ποδόσφαιρο στο Περού αυτή την στιγμή.

Συμπλήρωσαν κάρτες οι στόπερ Μέρλο (11/1) και Κασούλο (10/0). Ηχηρότατη απώλεια αυτή του φορ Ερέρα (10/16) ο οποίος δεν ξεπέρασε έναν τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και έτσι κόπηκε από την αποστολή. Δεν προλαβαίνει λόγω τραυματισμού ο εξτρεμ  Κόστα  (10/4), κάτι που συνεπάγεται με δυο σημαντικότατες απώλειες στη μεσοεπιθετική γραμμή.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-2-1): Αλβαρες- Μαδρίδ, Ρεβορέδο, Γκαρσές, Σέσπεδες- Καλκατέρα, Ισίκε, Μπαγιόν- Γκόμες, Πατσέκο- Ολιβάρες

Ολες οι εντός της νίκες έχουν συνδυαστεί και με τα πολλά τέρματα (4/4), ενώ στις δυο ισοπαλίες που παραχώρησε εντός, στη μία επιβεβαιώθηκε επίσης το Over 2,5.

  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ
  • STATS

Πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνιση της έως τώρα στη σεζόν. Μπήκε πολύ νωθρά εκτός κόντρα στη Ροσάριο, δεν μπόρεσε να συνέλθει ποτέ, στο β’ τα πράγματα χειροτέρευσαν αφού δέχτηκε περισσότερες φάσεις και εν τέλει το γκολ (1-0/53’), πέταξε λευκή πετσέτα όταν έμεινε με δέκα (59’).

Δεν πτοείται καθόλου από το σχετικά άσχημο σερί αφού μετρά επτά σερί δίχως νίκη, η τελευταία ήρθε κόντρα στη Ροσάριο στις 28/02. Στοχεύει στο να επανέλθει, μπορεί να ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, ωστόσο γνωρίζει πως ο κύριος στόχος της είναι η παραμονή και όχι η διαφαινόμενη έξοδος στο Σουνταμερικάνα.

Τρεις σημαντικές απώλειες λόγω τιμωριών, συγκεκριμένα κάρτες συμπλήρωσαν ο στόπερ Πορτάλες (11/1), ο μέσος Πρετέλ (10/0) ενώ αποβλήθηκε ο μεσοεπιθετικός Κορέα (12/3). Επίσης δεν υπολογίζονται κάποιοι δανεικοί από την Κριστάλ, συγκεκριμένα οι μέσοι Καράνσα (2/0) και Ολίβα (10/1).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Ντουάρτε- Σάλας, Λουχάν, Ουέρτο, Ουέρτα- Κόντσα, Γκουιβίν, Ντακόι- Καμάργκο, Τσάβες, Λόμπα.

Στα 4/5 πιο πρόσφατα επιβεβαίωσε το αμφίσκορο.

WordPress › Σφάλμα

Παρουσιάστηκε ένα κρίσιμο σφάλμα σε αυτόν τον ιστότοπο.

Μάθετε περισσότερα για την αποσφαλμάτωση του WordPress.