100% ανανεωμένη!ΚΛΙΚ ΕΔΩ!Τώρα και με Paysafe!ΚΛΙΚ ΕΔΩ!0% γκανιόταΚΛΙΚ ΕΔΩ!Καταθέσεις με PaysafeΚΛΙΚ ΕΔΩ!Cash Out & Live StreamingΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Στατιστικά

Στατιστικά

Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ


 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΠαρασκευή, 28 Απριλίου 2017, 12:53

  Β' Ολλανδίας: Η αγωνιστική της κρίσης

  Η αγωνιστική της κρίσης, καθώς αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά όσον αφορά στα εισιτήρια για τα πλέι οφ ανόδου. Φορμαρισμένη η Καμπούρ, αδιάφορη η Φένλο, απογοητευμένη η Ακίλιζ. Σοκ στη Φολεντάμ.
   
 • Αθλοι παραμονής από την Ακίλιζ που προέρχεται από δύο τεράστιες νίκες και ελπίζει ξανά στην παραμονή! Κρίσιμες μάχες για τα πλέι οφ και μεγάλο ενδιαφέρον στην αγωνιστική που ακολουθεί.
 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΠαρασκευή, 14 Απριλίου 2017, 11:59

  Β' Ολλανδίας: Με απώλειες η Μπρέντα

  Καμπάνα 6 βαθμών στη Φορτούνα, με απουσίες η Μπρέντα στην έδρα της Χέλμοντ. Φουλ ψυχολογία η Ντε Γκράαφστσαπ, αλλά και ζόρικο ματς στην έδρα της Φολεντάμ.
 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΠαρασκευή, 31 Μαρτίου 2017, 12:01

  Β' Ολλανδίας: Απώλειες στην Τέλσταρ

  Εχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την κανονική διάρκεια, φουντώνουν οι μάχες για τα πλέι οφ. Χωρίς περιθώρια η Ντε Γκράαφστσαπ, θέλει μόνο νίκη απέναντι στην ομάδα νέων της Αϊντχόφεν, ενώ η πρωτοπόρος Φένλο θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά το κάζο απέναντι στην Ντόρντρεχτ.
   
 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΔευτέρα, 13 Μαρτίου 2017, 13:01

  Β' Ολλανδίας: Στο φουλ οι μηχανές

  Στο φουλ οι μηχανές στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Αντίδραση ψάχνει η Καμπούρ μετά την απρόσμενη ήττα της Παρασκευής, με ανεβασμένη ψυχολογία η Ντεν Γκράαφστσαπ εκτός έδρας. 
 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΠαρασκευή, 3 Μαρτίου 2017, 10:57

  Β' Ολλανδίας: Απουσίες στην Ντόρντρεχτ

  Να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει η Βάαλβαϊκ που υποδέχεται τη Χέλμοντ, ενώ η Αλμερε δοκιμάζεται στην έδρα της Μάαστριχτ, με την τελευταία να έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Η Εμεν ψάχνει για βαθμούς στην έδρα της Ντεν Μπος, ενώ η Ντε Γκράαφστσαπ έρχεται από δύο σερί νίκες κι έχει το ζόρικο ματς με την Μπρέντα.
   
 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΠαρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017, 11:51

  Β' Ολλανδίας: Ντέρμπι για τη Φένλο

  Ντέρμπι για τη Φένλο που πηγαίνει με δύο σημαντικές απώλειες να αντιμετωπίσει τη Φολεντάμ. Αντίδραση ψάχνει η Καμπούρ στο ζόρικο εκτός έδρας ματς με την Αλμερε, από νίκη ψυχολογίας έρχεται η Βάαλβαϊκ.
 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΔευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017, 10:27

  Β' Ολλανδίας: Φουλ ρυθμοί στις μικρές!

  Φουλ ρυθμοί στις μικρές της 2ης κατηγορίας, καθώς υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική. Εντός έδρας η Μπρέντα απέναντι στην Ντόρντρεχτ, την Ντεν Μπος φιλοξενεί η Φολεντάμ, ενώ η ΦΚ Αϊντχόφεν πηγαίνει στην έδρα της ερασιτεχνικής Ακίλιζ.

 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΣάββατο, 28 Ιανουρίου 2017, 12:23

  Β' Ολλανδίας: Ζει μεγάλες στιγμές

  Ζει μεγάλες στιγμές η Καμπούρ που βρίσκεται στα ημιτελικά του κυπέλλου! Με ηθικό απέναντι στην Ντόρντρεχτ που διανύει πολύ μέτρια πορεία έως τώρα. 
 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΠαρασκευή, 20 Ιανουρίου 2017, 13:18

  Β' Ολλανδίας: Ντέρμπι για τη Χέλμοντ

  Η Ντε Γκράαφστσαπ, παρά την έλευση του τεχνικού Ντε Γιονγκ, δεν μπόρεσε να ξεκινήσει με το δεξί στο 2017 και η νίκη απέναντι στην Ντεν Μπος είναι μονόδρομος. Με ανεβασμένη ψυχολογία η Βάαλβαϊκ υποδέχεται την Εμεν. Γειτονικό ντέρμπι για τη Χέλμοντ που υποδέχεται την ΟΣ.
 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΠαρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016, 12:30

  Β' Ολλανδίας: Ψάχνει αντίδραση η Μπρέντα

  Η Φένλο παραμένει στην κορυφή και δείχνει ότι φέτος μπορεί το πρωτάθλημα και την αυτόματη άνοδο. Η Μπρέντα προέρχεται από διασυρμό και καλείται να απαντήσει στο ματς που ακολουθεί με την Εμεν, ενώ η Ντε Γκράαφστσαπ δεν στρίβει παρά την απόλυση του Φρέμαν και συνεχίζει σε δεύτερο με υπηρεσιακό. 
 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΠαρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016, 14:22

  Β' Ολλανδίας: Με ψυχολογία η Καμπούρ

  Η Μάαστριχτ μετά το 0-0 στην έδρα της Εμεν δοκιμάζεται σε αυτήν της Βάαλβαϊκ, με την τελευταία να έχει κάνει πολλές εκπλήξεις έως τώρα. Με ψυχολογία η Καμπούρ που βρήκε φόρμα για πρώτη φορά φέτος, φαβορί η Φολεντάμ που υποδέχεται τη Φορτούνα, η οποία έχει μεγάλο θέμα στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Γειτονικό ντέρμπι για τη Χέλμοντ που φιλοξενεί τη ΦΚ Αϊντχόφεν
 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΠαρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016, 13:35

  Β' Ολλανδίας: Φουλ ψυχολογία η Μάαστριχτ

  Η Φένλο δίνει νέο εκτός έδρας δυνατό ματς, καθώς αντιμετωπίζει την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, την Αλμερε. Δοκιμασία για την Μπρέντα που πηγαίνει στην έδρα της Καμπούρ. Με φουλ ψυχολογία η Μάαστριχτ που νίκησε στο γειτονικό  ντέρμπι τη Φορτούνα και υποδέχεται, τώρα, την Ντεν Μπος, ενώ η Φολεντάμ θέλει να επανέλθει στις νίκες αντιμετωπίζοντας την ομάδα νέων της Αϊντχόφεν. Με ηθικό η Χέλμοντ υποδέχεται τη Φορτούνα.
 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΠαρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016, 13:00

  Β' Ολλανδίας: Φουλ δράση

  Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Ντε Γκράαφστσαπ, ωστόσο η διοίκηση συνεχίζει να στηρίζει ανοικτά τον τεχνικό Φρέμαν που παραμένει στο τιμόνι της. Ανεβασμένη η Βάαλβαϊκ που υποδέχεται την Ντεν Μπος στο γειτονικό ντέρμπι. Να παραμείνει ψηλά φιλοδοξεί η Φένλο που είναι το φαβορί ενάντια στην Ντόρντρεχτ.
 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΠαρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016, 13:16

  Β' Ολλανδίας: Με φουλ ψυχολογία η Φένλο

  Η Φένλο κατέκτησε την πρώτη περίοδο και τη δεδομένη συμμετοχή στα πλέι οφ. Τελείως ρευστή η κατάσταση στην κορυφή, με τις μεγάλες ομάδες να μην μπορούν να βρουν τον εαυτό τους και να έχουν απώλειες. 

 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΠαρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016, 12:29

  Β' Ολλανδίας: Από κάζο η Χέλμοντ

  Μετά τις αναμετρήσεις στο κύπελλο, οι μικρές της ρίχνονται στη μάχη του πρωταθλήματος. Η Εμεν θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα ενάντια στην Ντεν Μπος που παίζει πάλι εκτός έδρας, ενώ η Καμπούρ θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Ακίλιζ, αλλιώς θα υπάρχει θέμα προπονητή. Η Μπρέντα έφτιαξε ηθικό, αλλά έχει το ζόρικο ματς με την Ντε Γκράαφστσαπ.

 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΠαρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016, 12:40

  Β' Ολλανδίας: Επιστροφή στη δράση με αλλαγές

  Επιστροφή στη δράση μετά τη μίνι διακοπή και με αλλαγές στο μεταγραφικό παζάρι. Η Φένλο, που έχει ξεκινήσει δυνατά και πείθει με την αγωνιστική της εικόνα, υποδέχεται στο ντέρμπι της αγωνιστικής τη Φολεντάμ. Η Εμεν δίνει κρίσιμο ματς με τη Χέλμοντ. Με μεταπτώσεις στην απόδοσή τους Ντεν Μπος και ΟΣ που τίθενται αντιμέτωπες, ενώ η Ντόρντρεχτ ψάχνει απεγνωσμένα για βαθμούς στην αναμέτρηση με τη Βάαλβαϊκ. 
 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΔευτέρα, 22 Αυγούστου 2016, 14:27

  Β' Ολλανδίας: Ανεβαίνει το θερμόμετρο

  Ανεβαίνει το θερμόμετρο και η αγωνιστική δράση στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Ψάχνει για βαθμούς η ΦΚ Αϊντχόφεν στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ακίλιζ, στην έδρα της Μάαστριχτ δοκιμάζεται η ΟΣ. Ντέρμπι για την Καμπούρ που φιλοξενεί την Ντε Γκράαφστσαπ.

 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΠαρασκευή, 12 Αυγούστου 2016, 12:31

  Β' Ολλανδίας: Ωρα για ντέρμπι

  Δεύτερη αγωνιστική στις μικρές. Πολύ νωρίς ακόμα για σοβαρά συμπεράσματα, με τις περισσότερες ομάδες να είναι ανέτοιμες μετά τις ριζικές αλλαγές στα ρόστερ τους. Γειτονικό ντέρμπι για την ΟΣ που υποδέχεται τη Χέλμοντ, εκτός έδρας γειτονικό ντέρμπι και για τη Φένλο.
 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΠαρασκευή, 5 Αυγούστου 2016, 13:15

  Β' Ολλανδίας: Πρεμιέρα με πολλές αλλαγές

  Νέα σεζόν στη δεύτερη κατηγορία και με αρκετές αλλαγές. Πλέον, οι ομάδες γίνονται 20 -νέο πρόσωπο η Ουτρέχτη Β'- και υποβιβάζεται όποια τερματίσει τελευταία. Εννοείται ριζικές διαφοροποιήσεις στις περισσότερες ομάδες και θα χρειαστεί χρόνος για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.
 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΤρίτη, 25 Απριλίου 2017, 13:55

  Β' Ολλανδίας: Χωρίς σκοπιμότητες

  Παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, αφού αμφότερες δεν διεκδικούν κάτι και παίζουν τελείως ελεύθερα.
   
 • Μάχες μέχρι τέλους για τα πλέι οφ ανόδου σε μια κρίσιμη αγωνιστική. Γειτονικό ντέρμπι για τη Χέλμοντ απέναντι στην Ντεν Μπος, κρίσιμο ματς για τη Βάαλβαϊκ που υποδέχεται την Αλμερε.

 • Με ψυχολογία η Ντε Γκράαφστσαπ που τα δίνει όλα για την κατάκτηση της 4ης περιόδου και την έξοδο στα πλέι οφ. Από σφαλιάρες προέρχεται η Φένλο, δυνατό ματς για την Μπρέντα απέναντι στην Καμπούρ. 
 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΠαρασκευή, 17 Μαρτίου 2017, 12:56

  Β' Ολλανδίας: Εξελίξεις στην ΟΣ

  Εξελίξεις στην ΟΣ που συνεχίζει με υπηρεσιακό τεχνικό. Η Φένλο συνεχίζει με σπασμένα τα φρένα να κερδίζει όποιον βρίσκει στο δρόμο της και περιμένει τον προβιβασμό στην Eredivisie. Σφαγή για την 4η περίοδο (εισιτήριο στα πλέι οφ), με την Ντε Γκράαφστσαπ να έχει κάνει το 3/3 και να ακολουθεί το ζόρικο ματς στην έδρα της Φορτούνα. Γειτονικό ντέρμπι για την Ντεν Μπος.
 • Γειτονικό ντέρμπι για τη Φένλο απέναντι στην ανεβασμένη Φορτούνα. Η Εμεν δίνει ένα πολύ κρίσιμο ματς για τους στόχους της απέναντι στη ΦΚ Αϊντχόφεν. Ντέρμπι για τη Βάαλβαϊκ που υποδέχεται την ΟΣ.
 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΠαρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017, 12:50

  Β΄Ολλανδίας: Ψάχνει αντίδραση η Μπρέντα

  Ψάχνει αντίδραση η Μπρέντα στο ντέρμπι με τη Φολεντάμ. Με σπασμένα τα φρένα η Φένλο υποδέχεται την ουραγό Ακίλιζ, ανεβασμένη η Φορτούνα στην έδρα της Εμεν. 

 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΠαρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017, 12:42

  Β΄Ολλανδίας: Φουντώνει η μάχη των πλέι οφ

  Φουντώνει η μάχη των πλέι οφ της ανόδου, με κρίσιμες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα. Γειτονικό ντέρμπι για την Μπρέντα που υποδέχεται τη Βάαλβαϊκ.
 • Η Φένλο συνεχίζει με τα φρένα σπασμένα και είναι το μεγάλο φαβορί για την αυτόματη άνοδο. Η ΦΚ Αϊντχόφεν έφτιαξε την ψυχολογία της, ενώ η Φορτούνα ενισχύθηκε τον Ιανουάριο. Γειτονικό ντέρμπι για Μπρέντα.
 • Η Μπρέντα έχει κάνει το «δύο στα δύο» με το νέο τεχνικό Φρέφεν, αλλά την περιμένει δύσκολη αποστολή στην ευχάριστη έκπληξη, Μάαστριχτ. Η Τέλσταρ το ντέρμπι της σεζόν ενάντια στη Φολεντάμ. Γειτονικό ντέρμπι και για τη ΦΚ Αϊντχόφεν, υποδέχεται την ανεβασμένη Βάαλβαϊκ.
 • Στη σέντρα και πάλι οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, με το διάστημα που μεσολάβησε να είναι ικανό να αλλάξει πολλά από τα δεδομένα, εξάλλου, έχουμε ντεμπούτο νέων προπονητών. Ο Χενκ ντε Γιονγκ ανέλαβε την Ντε Γκράαφστσαπ και στοχεύει στην έξοδο στα πλέι οφ, νέος τεχνικός και για τη Φορτούνα Σιτάρντ, με τον άπειρο 42χρόνο Ολίσε να αναλαμβάνει τις τύχες της.
   
 • Η Φένλο παρέμεινε στην κορυφή, αλλά προέρχεται από γκέλα (1-1 με την Τέλσταρ) και την περιμένει ζόρικο εκτός έδρας ματς με την Εμεν που ψάχνει ένα καλό αποτέλεσμα. Η Φολεντάμ δείχνει να βρίσκει ρυθμό και είναι δικαίως το φαβορί απέναντι στην ουραγό Ακίλιζ που δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΔευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016, 13:05

  Β' Ολλανδίας: Δοκιμασία για τις μικρές

  Δοκιμασία για τις μικρές η εμβόλιμη αγωνιστική που ακολουθεί. Ματς παγίδα για τη ΦΚ Αϊντχόφεν στην έδρα της Φορτούνα, έξοδος κινδύνου για τη Μάαστριχτ. Γειτονικό ντέρμπι για την Μπρέντα που υποδέχεται τη Χέλμοντ
 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΠαρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016, 12:17

  Β' Ολλανδίας: Μάχες σε όλα τα μέτωπα

  Μάχη παραμονής για την Ακίλιζ που παίζει το ματς της σεζόν απέναντι στην ΟΣ, ενώ η Εμεν φιλοξενεί την αλλοπρόσαλλη Καμπούρ. Γειτονικό ντέρμπι για την Ντεν Μπος που υποδέχεται τη ΦΚ Αϊντχόφεν. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για Φορτούνα και Μάαστριχτ που έχουν τεράστια κόντρα, ενώ η ανανεωμένη Ντόρντρεχτ φιλοξενεί τη Χέλμοντ. Εξοδος κινδύνου για την Αλμερε στην έδρα της Τέλσταρ.

 • Οι αγωνιστικές περνούν και καμία ομάδα δεν πείθει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη μάχη για τον τίτλο. Τραγική η πορεία της Καμπούρ, με τη διοίκηση να απολύει τον τεχνικό Μαας και την ομάδα να πηγαίνει με υπηρεσιακό δίδυμο απέναντι στην ΟΣ. Η Φένλο καλείται να αντιδράσει μετά την ήττα από τη Φορτούνα κι έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Ντεν Μπος, ενώ η Αλμερε πηγαίνει στην έδρα της Ντόρντρεχτ.


   
 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΠαρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016, 13:23

  Β' Ολλανδίας: Κρίσιμη αγωνιστική

  Κρίσιμη στροφή στη δεύτερη κατηγορία, με σημαντικές αναμετρήσεις. Η Μπρέντα, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Ντε Γκράαφστσαπ, πηγαίνει στην έδρα της Φολεντάμ. Πονηρή έξοδος για τη Φένλο, η Ακίλιζ έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς και θα πουλήσει ακριβά το... τομάρι της. 
 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΠαρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016, 13:20

  Β' Ολλανδίας: Γειτονικά ντέρμπι στο προσκήνιο

  Η Φένλο καλείται να συνέλθει και να δώσει απαντήσεις μετά την ήττα από τη Φολεντάμ. Η Αλμερε ψάχνεται και φιλοδοξεί να κάνει νέα αρχή απέναντι στην Ντεν Μπος, ενώ η Μπρέντα δίνει νέο γειτονικό ντέρμπι, έχει τη δοκιμασία στην έδρα της Βάαλβαϊκ. 
 • Β' ΟΛΛΑΝΔΙΑΣΠαρασκευή, 26 Αυγούστου 2016, 12:17

  Β' Ολλανδίας: Συνεχίζεται η δράση

  Φουλ δράση στις μικρές, με τις ομάδες να δίνουν το τρίτο τους παιχνίδι μέσα σε μία εβδομάδα, καθώς τη Δευτέρα υπήρξε εμβόλιμη αγωνιστική. Η Καμπούρ θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, ενώ η Αλμερε έχει επιστροφές και θέλει αποτέλεσμα απέναντι στη ΦΚ Αϊντχόφεν. Πολλές απουσίες αντιμετωπίζει η Ντε Γκράαφστσαπ.

   

 • Γειτονικό ντέρμπι για τη Βάαλβαϊκ που υποδέχεται την αναιμική έως τώρα ΦΚ Αϊντχόφεν. Η Μπρέντα έχει κάνει το απόλυτο έως τώρα, αλλά χρειάζεται να ανεβάσει κι άλλο την απόδοσή της απέναντι στην υπολογίσιμη Μάαστριχτ, ενώ η Καμπούρ ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς στην έδρα της Ντόρντρεχτ. H Φολεντάμ δίνει το μεγάλο γειτονικό ντέρμπι με την Τέλσταρ.
   
 • Εντός έδρας πρεμιέρα για τις ομάδες των νέων Αγιαξ και Αϊντχόφεν. Με απουσίες στην επίθεση η Βάαλβαϊκ ενάντια στην Τέλσταρ. 
 • Τα ρέστα της παίζει η Φολεντάμ που καλείται με το πλεονέκτημα της έδρας να ανατρέψει την ήττα του πρώτου αγώνα απέναντι στη Μάαστριχτ. Σαφές προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Αλμερε που νίκησε με 4-1 την Εμεν.