0% γκανιότα*
*Αφορά την επιλογή "νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια
ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
100% δίπλα στον παίκτηΚΛΙΚ ΕΔΩ!Cash Out* & Live Streaming*
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις
ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Καταθέσεις με PaysafeΚΛΙΚ ΕΔΩ!100% ανανεωμένη!ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Στατιστικά

Στατιστικά

Βασίλης Τσαπραλής: Eνα μακροχρόνιο με αξία

Βασίλης Τσαπραλής: Eνα μακροχρόνιο με αξία


Τελευταία στροφή στο πρωτάθλημα Πολωνίας, με όλους τους αγώνες του προγράμματος να ξεκινούν ταυτόχρονα (19:00) για την αποτροπή «βολικών» αποτελεσμάτων. Μήπως όμως αυτό δεν είναι αρκετό;Αρχικά, να ξεκαθαρίσω ότι βάσει της ιδιομορφίας του συστήματος διεξαγωγής της Eκστρακλάσα, καμία ομάδα (ακόμα και η σίγουρα 5η Βίσλα Κρακοβίας) δεν θα είναι παντελώς αδιάφορη σήμερα το απόγευμα, καθώς οι βαθμοί όλων μεταφέρονται κατά το ήμισυ στα πλέι-οφ τίτλου (1-8) και στα πλέι-άουτ (9-16).

Σε σχέση με το επικρατέστερο -στο κεφάλι μου- σενάριο, όπως αυτό αναφέρθηκε στην αντίστοιχη στήλη της εφημερίδας (ισοπαλία στο Κορόνα – Νιετσιέτζα με αναμονή (2 από τα 3) νίκης της Λέχια στην έδρα της Πογκόν και μη νίκης των Πλοκ –πιθανότερο- ή Ζαγκλέμπιε), οι τελευταίες δηλώσεις του τεχνικού της Λέχια, Νόβακ, περί προσοχής στις κίτρινες κάρτες, άρχισαν να με διαολίζουν.

Καθαρά αγωνιστικά, η Λέχια –που στη διαίρεση των βαθμών της κάνει μόνο το τρίποντο για το κυνήγι του τίτλου- θα έπρεπε να δινόταν φαβορί στην έδρα της Πογκόν (κάπου στο 2,30-2,40). Μετά τις δηλώσεις Νόβακ, η απόδοση της πήρε την ανιούσα (2,90 πλέον), βάζοντάς με σε υποψίες.

Ενδεχομένως να «ξεχάστηκε» γρήγορα η χειμερινή πρόωρη συμφωνία (6 μήνες πριν το τέλος του συμβολαίου του) του βασικότατου μέσου της Πογκόν, Μάτρας, με τη Λέχια, που είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις σε οπαδούς και διοίκηση της Πογκόν. Ποιος ξέρει;

Ξεκάθαρα αγωνιστικά, έστω και με λιγότερη θέρμη, θα επιμείνω στην αξία του διπλού της Λέχια στο 2,90 Stoiximan και συνακόλουθα στο υπερβολικό 3,45 της βολικής σε αυτή την περίπτωση ισοπαλίας στο Κορόνα – Νιετσιέτζα, καθώς πιστεύω ότι πολύ δύσκολα (αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά) η Πλοκ θα περάσει αλώβητη από την έδρα της Αρκα.

Τέλος, -ίσως αποτελεί το σημαντικότερο λόγο για το σημερινό σημείωμα-, αξίζει μία ματιά στο ρεπορτάζ της Ρουχ Χορζόφ καθώς -μετά την εξάντληση της υπομονής όλων- μάλλον διανύει τις τελευταίες της εβδομάδες στη μεγάλη κατηγορία, με τις αποδόσεις υποβιβασμού της Ρουχ Χορζόφ να κρατιούνται -για λίγο ακόμη- στο 3,00 Stoiximan.

Διαβάστε ακόμα...