0% γκανιότα*
*Αφορά την επιλογή "νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια
ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
100% δίπλα στον παίκτηΚΛΙΚ ΕΔΩ!Cash Out* & Live Streaming*
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις
ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Καταθέσεις με PaysafeΚΛΙΚ ΕΔΩ!100% ανανεωμένη!ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Στατιστικά

Στατιστικά

Μιχάλης Σινάκος: Το ενδιαφέρον στη Νασιονάλ

Μιχάλης Σινάκος: Το ενδιαφέρον στη Νασιονάλ


Στη Ligue 2 δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω και η επιλογή μου είναι ουσιαστικά μια, ο Αστέρας. Στη Νασιονάλ υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.Το διπλό του Αστέρα βλέπω ότι παίρνει και λίγο τα πάνω του και φτάνει στο 3,20, προσωπικά το πήρα στο 3,00 και έκλεισα. Δεν θα το κυνηγάω σε κάθε σκαμπανέβασμά του. Ο Αμουμά στο 4,15 είναι μια καλή σκέψη στο Σεντ Ετιέν – Μπορντό.

Πάμε στη Νασιονάλ που γίνεται της κακομοίρας. Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε και μαθηματικά έχει πιθανότητες για ανέβει στη δεύτερη η μισή κατηγορία. Μέχρι και η 10η Μπεζιέ μπορεί να ελπίζει αλλά εντάξει, στην περίπτωσή της θα πρέπει να επαληθευτούν 18 συνθήκες και ουσιαστικά μπορούμε να τη θεωρήσουμε εκτός μάχης.

Δύο φαβοράκια είναι η Σατορού και η Παρί. Η Σατορού είναι η ομάδα που καίγεται περισσότερο από κάθε άλλη για να ανέβει γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα χάσει την άδεια επαγγελματικού συλλόγου και αυτό θα έχει καταστροφικές συνέπειες. Παίζει με την Πο που παλεύει για τη ζωή της και έχει φτάσει 9 αγωνιστικές χωρίς νίκη. Η δεύτερη Σατορού που κρατά την τύχη στα χέρια της, την κέρδισε την Πο με 4-1 αρχές Γενάρη στο κύπελλο και νομίζω ότι στο 1,75 το ασάκι της είναι αρκετά αξιόλογο. 

Η Παρί που είναι κι αυτή εξαιρετικά φιλόδοξη παίζει εντός έδρας με τη σχεδόν καταδικασμένη Μπελφόρ. Η Παρί τρέχει σερί 6-2-0 αλλά οι τέσσερις τελευταίες νίκες ήταν με 1-0. Ατού της είναι η άμυνά της και όχι η επίθεση. Αν είναι να παλέψω για το 1-0 θα ήθελα τον άσο στο 1,70 και όχι στο 1,55. Από τα δύο ασάκια βρίσκω μεγαλύτερη αξία στη Σατορού.

Στα υπόλοιπα σημειώνω τρία σημεία, το 2,35 της Επινάλ, το το 2,75 της Κεβιγί και το 2,85 της Λυών Ντυσέρ. Η πρώτη έχει σήμερα θεωρητικά τον πιο εύκολο αντίπαλο (Κονκαρνό) από τα τρία τελευταία της παιχνίδια και μόνο με νίκη θα έχει ελπίδες. Σε αρκετά καλή κατάσταση με 3/4 νίκες, ο άσος της σ’ αυτά τα επίπεδα στέκεται.

Η πρώτη στη βαθμολογία Κεβιγί νομίζω ότι του χρόνου θα παίζει στη Ligue 2. Εκτός έδρας έχει να χάσει από πέρυσι τον Ιανουάριο και δεν βλέπω πως θα χάσει βαθμούς στην ουσιαστικά αδιάφορη Μπεζιέ. Η Κεβιγί πάντως έχει χτίσει μια μικρή διαφορά στην κορυφή και δεν θα της κακοπέσει και ο βαθμός. Γι’ αυτό ίσως καλύτερη σκέψη είναι το Dnb στο 2,00.Η Λυών Ντυσέρ πάει να κάνει το μπαμ τις τελευταίες αγωνιστικές. Με δύο κολλητές νίκες ανέβηκε τρίτη και πηγαίνει στη Σαμπλί που μαθηματικά έχει ελπίδες αλλά με 0-4-2 στα έξι τελευταία δεν δείχνει να τις υποστηρίζει και πολύ. Η Ντυσέρ την επόμενη αγωνιστική παίζει ματσάρα με τη Σατορού και στο τέλος πηγαίνει στην Επινάλ που πιθανώς θα καίγεται για την παραμονή της. Σήμερα θεωρητικά έχει τον πιο βατό αντίπαλο. Εκτός έδρας έχει 3-0-1 στα τέσσερα τελευταία και μοναδική ήττα στη δυνατή Παρί. Κατεβαίνει να παίξει εντελώς ελεύθερα αφού όλοι λένε ότι έχουν ήδη κάνει υπέρβαση και μου φαίνεται ότι το διπλό της δεν θα έπρεπε να είναι πάνω από 2,60 (2,90 στη Betshop).

Διαβάστε ακόμα...