Στατιστικά

Στατιστικά

Γιώργος Φράγκος: Δεν αλλάζει η τριάδα

Γιώργος Φράγκος: Δεν αλλάζει η τριάδα


Καμία αλλαγή στα τρία σημεία, παρά τις σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό μου για κάποια είσοδο της τελευταίας στιγμής.Χτύπησε την πόρτα των επιλογών μου η Φέρο και, ευτυχώς, δεν βρήκε απάντηση, το πάλεψε να μπει και η Ολ Μπόις, ωστόσο αποφάσισα να μείνω σε αυτά τα τρία με τα οποία ξεκίνησα. Μοναδική διαφορά οι αποδόσεις, πλέον τόσο η Κολόν, όσο και η Σαν Μαρτίν πληρώνουν κάτι λιγότερο από το αρχικό 2,00.

Παρά το γεγονός αυτό δεν έχουν χάσει ακόμα την αξία τους. Σαφώς και το 1,97 Stoiximan της Κολόν που είχε γίνει και 1,91, αλλά και το 1,95 Stoiximan της Σαν Μαρτίν δεν έχουν το ίδιο ανταποδοτικό όφελος που είχαν στο 2,00, όμως εκτιμώ πως οι δύο αυτοί άσοι συνεχίζουν να δίνονται άνω του αναμενομένου. Δεν είναι μόνο το ότι αντιμετωπίζουν δύο ομάδες οι οποίες το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς για εκείνες είναι ότι δεν βρίσκονται στο καλύτερο τους φεγγάρι, είναι και το ότι οι ίδιες έχουν σημαντικούς παράγοντες υπέρ τους. Η μεν Κολόν τις τεράστιας σημασίας επιστροφές των Βέρα και Περέιρα, η δε Σαν Μαρτίν την επιθετική βελτίωση της, που της επιτρέπει να σκοράρει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι.

Τα πράγματα είναι απλά στη Σάντα Φε. Αν Βέρα και Περέιρα κάνουν καλό παιχνίδι, η «σαβαλέρο» πολύ δύσκολα θα χάσει βαθμούς. Τουλάχιστον, θα αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της, αντίθετα με την περασμένη εβδομάδα που χωρίς εκείνους σπαταλούσε τη μία φάση μετά την άλλη. Θεωρώ πως κάτι παραπάνω δεν χρειάζεται, έχω εμπιστοσύνη στην άμυνα της, μετά τα τρία γκολ στο Τέμπερλεϊ, θα εμφανιστεί πολύ πιο σοβαρή.

Ομοίως στο Σαν Χουάν, ο όρος να βγει ο άσος της Σαν Μαρτίν είναι ένας. Να παίξει η ομάδα του Γκοροσίτο με υπομονή και να μη βιαστεί να σκοράρει παίρνοντας υπερβολικά ρίσκα. Αν αυτό συμβεί, η Σαρμιέντο θα ανοίγεται συνεχώς, οι «βερδινέγκρος» με τη βελτίωση που έχουν από τη μέση και μπροστά ένα γκολ θα το βρουν, ίσως και όχι μόνο.

Οσον αφορά το αυριανό ματς που δεν είναι άλλο από τον άσο της Ρίβερ, αλλά σε συνδυασμό με το over 2,5 έχω να διαπιστώσω πως το σετ κινείται όπως το περίμενα αλλά . Εικάζω ότι η ήττα από την Μεντεγίν φρέναρε τα πονταρίσματα στους «μιγιονάριος», αυτό ωστόσο δεν έχει κανένα λογικό υπόβαθρο, η Ρίβερ σε εκείνο το ματς δεν είχε κανένα απολύτως κίνητρο να πάρει ακόμα και το βαθμό. Οσο ψηλότερα πάει ο άσος, τόσο το καλύτερο και για το συνδυαστικό, αυτή τη στιγμή δίνει 2,90 Stoiximan και θεωρώ πως είναι η κατάλληλη στιγμή να ποντάρει κανείς.

Βέβαια, για το over 2,5 υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί και η βοήθεια της Ροζάριο, η οποία δείχνει πολύ πιο συνειδητοποιημένη ως προς το πώς να αντιμετωπίσει το σύνολο του Γκαγιάρδο σε σχέση με τότε που επισκέφτηκε το «Νουέβο Γκασόμετρο». Ακόμα όμως και να εμφανιστεί με την ίδια αναποφασιστικότητα, τότε η Ρίβερ έχει όλα τα φόντα να βγάλει το over 2,5 μόνη της.


Διαβάστε ακόμα...