0% γκανιότα*
*Αφορά την επιλογή "νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια
ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
100% δίπλα στον παίκτηΚΛΙΚ ΕΔΩ!Cash Out* & Live Streaming*
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις
ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Καταθέσεις με PaysafeΚΛΙΚ ΕΔΩ!100% ανανεωμένη!ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Στατιστικά

Στατιστικά

Γιάννης Μπαλαμπάνης: Μέσα από την ντουλάπα

Γιάννης Μπαλαμπάνης: Μέσα από την ντουλάπα


Σε διψήφια νούμερα πλέον το διπλό της Τσανγκτσούν και ίσως πρέπει να δωθούν κάποιες διευκρινίσεις.Η δουλειά του στοιχηματογραφιά (τουλάχιστον όπως την καταλαβαίνω εγώ) είναι να παίρνει τα δεδομένα (φόρμα, παράδοση, απουσίες) και με αυτά να αξιολογεί τις προσφερόμενες αποδόσεις. Ελαβα κάποια μηνύματα αναφορικά με το κινέζικο ντερμπάκι που ξεκινάει στις 14:35 ώρα Ελλάδος ανάμεσα στη Λιαονίνγκ και την Τσανγκτσούν , ότι το ματς είναι μιλημένο δηλαδή, δωσμένο κάτω από το τραπέζι ώστε να ξεχρεωθεί το περσινό χρέος.

Πέρυσι στις 23/10 η Τσανγκτσούν περνούσε από το Τιεξί με νίκη με 1-0 με γκολ στο 92' από το σημείο του πέναλτι. Ηταν η δεύτερη από τις τέσσερις σερί νίκες που θα έκανε και θα της εξασφάλιζαν τη σωτηρία σε μια πραγματικά τρομερή ανατροπή καταστάσεων αφού είχε περάσει σχεδόν όλη τη χρονιά κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας. Προσοχή! Οχι η τέταρτη αφού η ομάδα κινδύνευε μέχρι την τελευταία αγωνιστική, αλλά η δεύτερη! Με την ίδια λογική στην όλη συνομωσία είναι μπλεγμένες και η Χενάν με τη Σενχούα τις οποίες κέρδισε στη συνέχεια.

Μισό λεπτό όμως, τη Χενάν που κινδυνεύει φέτος η Τσανγκτσούν την κέρδισε με 1-0, θα το ξεπληρώσει άλλη στιγμή το χρέος;

Και άντε και το ματς ήταν μιλημένο. Θα περίμενε μέχρι το 92' και ένα πέναλτι το οποίο για τον χ, ψ λόγο θα μπορούσε να χτυπήσει στο δοκάρι ή να πάει άουτ για να κάνει τη «δουλειά»; Δε θα το έκανε πιο νωρίς ώστε σε περίπτωση στραβής να υπάρχει περιθώριο για να επανορθώσει;

Για να το κλείσω εδώ, στο Match Money δυστυχώς δεν έχουμε τη δυνατότητα να βρισκόμαστε στην ντουλάπα του δωματίου με τους προέδρους ή τους τεχνικούς διευθυντές ή όποιους τέλος πάντων κλείνουν τις «συμφωνίες» των περίεργων ματς... Είμαστε εδώ για να κρίνουμε τις αποδόσεις και καθαρά αγωνιστικά, παρά τις όποιες απουσίες, το διπλό της Τσανγκτσούν πολύ απλά δεν είναι για 10,00. Στοίχημα παίζουμε, το ματς μπορεί να έρθει 3-0, λίγη σημασία θα έχει.

Οπως λίγη σημασία είχε και η χθεσινή ήττα της Τσονγκίνγκ της οποίας η απόδοση έφτασε στο 5,00 πριν την έναρξη του ματς και η εικόνα του αγώνα ήταν πως έπρεπε να κερδίσει με 3-1 και όχι να χάσει.

Καλή συνέχεια

Διαβάστε ακόμα...