0% γκανιότα*
*Αφορά την επιλογή "νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια
ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
100% δίπλα στον παίκτηΚΛΙΚ ΕΔΩ!Cash Out* & Live Streaming*
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις
ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Καταθέσεις με PaysafeΚΛΙΚ ΕΔΩ!100% ανανεωμένη!ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Στατιστικά

Στατιστικά

Μιχάλης Σινάκος: No bet σε σημείο αλλά σκόρερς υπάρχουν

Μιχάλης Σινάκος: No bet σε σημείο αλλά σκόρερς υπάρχουν


Σε καθαρό σημείο από no bet άλλο τίποτα σήμερα η αγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια. Σε σκόρερ όμως κάτι γίνεται. Είναι ήδη σημειωμένοι και στο ρεπορτάζ της Λιγκ 1 οι Τοβέν, Ροντλέν, Ντιονί, Σανκαρέ και Ντελόρ. Πρώτη επιλογή ο τελευταίος στο 3,35 Betshop. Με διαφορά η πιο βασική επιλογή της Τουλούζ στο γκολ, εκτελεί πέναλτι αλλά και αρκετά φάουλ, σκόραρε στην πρεμιέρα, έχει καλή παράδοση με τη Μονπελιέ. Τι άλλο να ζητήσεις δηλαδή;

Ο Σανκαρέ είναι ένας πληθωρικός μέσος, που χώνεται και στα στημένα αφού έχει μπόι και εκτόπισμα ενώ έχει και αρκετή ρέντα αφού έβαλε 3/4 τελευταία γκολ της ομάδας του. Δεν παύει όμως να είναι ένας μέσος και το γκολ η Μπορντό το περιμένει από αλλού. Αν δηλαδή ο Ντελόρ, ο κλασικός σκόρερ της Τουλούζ είναι στο 3,35, τον Σανκαρέ θα τον δεχόμουν εύκολα στο 4,50+ αλλά είναι κοντά στο 3,80 – 4,00.

Ο Ντιονί δεν ξέρω αν θα ξεκινήσει αφού ο Γκαρσία στην πρώτη 11άδα της Σεντ Ετιέν επιφύλαξε εκπλήξεις και τον είχε στον πάγκο. Και τι μένει ; Ο Ροντλέν στο 4,50 και ο Τοβέν στο 3,50. Ο πρώτος έχει στα συν μια πρόσφατη θετική προϊστορία απέναντι στη Σεντ Ετιέν και τίποτα άλλο. Είναι μεν ο δεύτερος καλύτερος σκόρερ της Καέν αλλά περιμένουμε να δούμε τη φόρμα του και τη ρέντα του.

Ο Τοβέν όμως έδειξε ήδη και από τα ευρωπαϊκά αλλά κυρίως με την Ντιζόν ότι έχει κέφι, σκόραρε ενώ σήμερα θα πάρει ακόμα παραπάνω πρωτοβουλίες (κυρίως εκτελέσεις φάουλ) αφού λείπει ο Παγέτ. Δικαίως προσφέρεται σαν δεύτερος πιθανότερος σκόρερ πίσω από τον Ζερμέν και στο 3,50 στέκεται αρκετά καλά. 

Διαβάστε ακόμα...