Στατιστικά

Στατιστικά

Μάκης Πορτούλας: Για ένα κομμάτι ψωμί (πρέπει να κάνεις πολλά)

Μάκης Πορτούλας: Για ένα κομμάτι ψωμί (πρέπει να κάνεις πολλά)


Από την Ισπανία βγήκαν αρκετά «καθαρά» σημεία, αλλά κράτησα ένα για εδώ, από τη Ρωσία λίγα, αλλά ένα επίσης έκανε κλικ, συμπληρώνοντας τη σημερινή δυάδα. Εδωσα αρκετά... καθαρά σημεία στη Σεγούντα σήμερα, δύο εκ των οποίων υπάρχουν και στη στήλη της εφημερίδας μας. Από τους άσους των Ουέσκα και Αλμερία ως προτάσεις της στήλης κράτησα τον δεύτερο, καθώς στο πρώτο –αν και στο Δια Ταύτα παραμένει έτσι η πρόταση, ως οριακή επιλογή- υπήρχε πτώση τιμής.

Τι είπαμε όμως για την Αλμερία; Αντιγράφω: «Μετά τον υποβιβασμό τους από την Πριμέρα οι Ανδαλουσιάνοι σώζονται επί δύο συναπτά έτη στο παρατσακ να μην χάσουν και τη Σεγούντα. Σύμφωνοι, η έδρα της Ταραγόνα πέρυσι δεν ήταν πανίσχυρή, όμως ούτε εκείνοι έχουν κάποιο ιδιαίτερο ειδικό βάρος μακριά από το σπίτι τους. Κατάφεραν όμως να επικρατήσουν με μεστή απόδοση. Στο «Μεντιτεράνεος» πάντως θα στηριχθούν ούτως ή άλλως ώστε να μην έχουν τα περσινά και προπέρσινα ζόρια.

Ο τοπικός Τύπος μάλιστα είχε να λέει ότι έχουν να παίξουν ματς στην έδρα τους τόσο ψηλά στη βαθμολογία (ασχέτως αν μιλάμε για μόλις ένα αγώνα) από την 41η αγωνιστική της τελευταίας ανόδου, στις 2 Ιουνίου του 2013. Καλός οιωνός εν όψει της αναμέτρησης με την Οβιέδο, η οποία ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τη Βαγιεκάνο. Με τον Χουάν Αντόνιο Ανκέλα πλέον στο τιμόνι δεν περίμενα τόσα αμυντικά κενά από τους Αστουριάνους, εξ ου και η μακροσκελής ομιλία του προαναφερθέντος προπονητή στους παίκτες του μεσοβδόμαδα: «επιθετικά τα πήγαμε καλά, αμυντικά τι γίνεται;». Βρήκα τον άσο στο 2,30 Novibet και τον πόνταρα. Δεν άλλαξε κάτι λοιπόν.

Στη Ρωσία, καταλαβαίνω πως δεν είναι ό,τι καλύτερο η εμπιστοσύνη σε ομάδα (Ρουμπίν), που έχασε τον πρώτο της σκόρερ (Ζόνατας), όμως υπάρχουν κι άλλες λύσεις και εν πάση περιπτώσει βλέπω πως ο Μπερντίεφ αρχίζει να κάνει δουλειά στους Τατάρους. Δεν είναι φόβητρο η Τόσνο, όσο κι αν έχει πάρει δύο διπλά, δεν είναι πως η Ρουμπίν θα έχει εύκολο έργο όσο είχε με την Ανζί, αλλά ο άσος του 1,62 Stoiximan είναι ένα στήριγμα. 


TIPS
Διοργ.Ω/ΕΑΓΩΝΑΣTIPSΑΠBookmaker
ΙΣΠ223:00ΑΛΜΕΡΙΑ - ΟΒΙΕΔΟ12,30Novibet
ΡΩΣ117:30ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΤΟΣΝΟ11,62Stoiximan

Διαβάστε ακόμα...