0% γκανιότα*
*Αφορά την επιλογή "νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια
ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
100% δίπλα στον παίκτηΚΛΙΚ ΕΔΩ!Cash Out* & Live Streaming*
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις
ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Καταθέσεις με PaysafeΚΛΙΚ ΕΔΩ!100% ανανεωμένη!ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Στατιστικά

Στατιστικά

Μιχάλης Σινάκος: Πολύ λίγα πράγματα

Μιχάλης Σινάκος: Πολύ λίγα πράγματα


Οι δύο επιλογές που προκύπτουν και από τα ρεπορτάζ της αγωνιστικής στη Ligue 2 είναι ό,τι τελικά ξεχώρισα σήμερα.Αναφέρομαι στον άσο της Νιόρ στα επίπεδα του 2,35 (Stoiximan), νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι ελαφρώς χαμηλότερα η τιμή του. Η δεύτερη επιλογή, δεν βρίσκω πάντως κάποια φοβερή αξία στην περίπτωσή της αλλά εκτιμώ ότι είναι έστω σε δίκαιη απόδοση, είναι το 1,95 της Σατορού απέναντι στην Κεβιγί που μετά τον αρχικό ενθουσιασμό και δύο ισοπαλίες με Λοριάν και Σοσό, δείχνει μπερδεμένη.

Στη Νασιονάλ αναφέρω –κουβέντα να γίνεται- το 2,40 της Ερμπιέ απέναντι στη νεοφώτιστη και αήττητη Σολέ, μου φαίνεται κομματάκι τσιμπημένος ο άσος, είναι από τα παιχνίδια που θα ψάξει τους βαθμούς της η Ερμπιέ. Περισσότερο ενδιαφέρον έχει όμως ένα αυριανό, το 3,20 του Αστέρα στην Γκρενόμπλ, στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής. Η ομάδα της πρωτεύουσας είναι σε πολύ καλή φόρμα και θα είχα μαξ στο 3,00 το διπλό της.

Στην Ligue 1 σημειώνω ότι το διπλό της Μπορντό συνεχίζει να υποχωρεί και σε κάποιες περιπτώσεις γύρισε πλέον φαβορί, νομίζω ότι την παρακολακεύει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε ακόμα...