Στατιστικά

Στατιστικά

Μιχάλης Σινάκος: Το ενδιαφέρον στα χαμηλά

Μιχάλης Σινάκος: Το ενδιαφέρον στα χαμηλά


Νις (1,85), Μονακό (1,75) και Ρεμς (1,75) δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερα έξυπνες επιλογές, οριακά υποστηρίζουν αυτές τις αποδόσεις, μέχρι εκεί.Δεν θα επεκταθώ και πολύ στις δύο πρώτες κατηγορίες, όσα ήταν να γράψω τα έγραψα στα ρεπορτάζ και δεν προέκυψε κάτι νεότερο σε αποδόσεις ή αγωνιστικό ώστε να επανέρθω. Κάποιοι σκόρερ στα δύο παιχνίδια της Ligue 1, το over στο Σοσό – Αζαξιό εφόσον είναι στο 2,10+, άντε και το 2,00 στην Μπρεστ και αυτά είναι όλα.

Νομίζω ότι σήμερα το ενδιαφέρον είναι στη Νασιονάλ. Πρώτα απ’ όλα βγάζω από το παιχνίδι τη Σαμπλί αφού τα 2,20 πήγαν περίπατο και πλέον μιλάμε για 2,05 – 2,10 απέναντι στην Κρετέιγ.

Παρατηρώ μια ανεξήγητη άνοδο του διπλού του Αστέρα που παίζει στην Μπεζιέ. Ο αήττητος Αστέρας, με καλές εμφανίσεις παρά τις δύο τελευταίες ισοπαλίες (με τις Λαβάλ, Γκρενόμπλ, ομάδες κορυφής), νομίζω ότι μπορεί να φύγει τουλάχιστον με τον πόντο σήμερα. Το διπλό στο 2,88, καταλήγω στο dnb του 2,02 Stoiximan για την περίπτωση της ισοπαλίας.

Τουλάχιστον δίκαιο το 2,00 της Λαβάλ που έχει βελτιωθεί στα τελευταία παιχνίδια της και υποδέχεται την Πο, ασάκι του 1,90 – 1,95 που τσίμπησε λίγο προς τα πάνω.

Για το Ερμπιέ – Ντανκέρκ δεν έχει αλλάξει κάτι στη γνώμη μου. Νομίζω ότι ο άσος είναι για 2,20 – 2,25 και όχι 2,41 Betshop. Η Ντανκέρκ που το μόνο που έχει καταφέρει ως τώρα είναι να μαζεύει κυρίως ισοπαλίες, έρχεται από εξαιρετικά αδιάφορες εμφανίσεις και έχει εκτός τον πρώτο της σκόρερ.

Νομίζω ότι ο μοναδικός λόγος που η Κονκαρνό είναι στο 2,80 (Betshop) απέναντι στην Μπουλόν (2,45) και δεν συμβαίνει το ανάποδο, είναι η ας την πούμε πιο βαριά φανέλα της φιλοξενούμενης. Η Κονκαρνό δεν είναι ομάδα που χάνει εύκολα (0-4-1 στα πέντε τελευταία), η Μπουλόν χάνει συχνότερα (0-2-3) και οι εμφανίσεις της είναι ασορτί του σερί της.

Ιεραρχώντας τα, Ερμπιέ (2,40+), Ερ. Αστέρας (dnb, 2,00+) και Κονκαρνό (2,55+).

Διαβάστε ακόμα...