Στατιστικά

Στατιστικά

Ηλίας Πανουράκης: Φουλ του άσου με... No Bet

Ηλίας Πανουράκης: Φουλ του άσου με... No Bet


Ιδιαίτερη αγωνιστική στη Γ’ Γερμανίας, όπως παραδοσιακά γίνεται δηλαδή στο τέλος της ‘’αγγλικής’’ εβδομάδας, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται κυρίως στο ποιες ομάδες έχουν  το ρόστερ για να διαχειριστούν τις μαζεμένες υποχρεώσεις. Η αρχής της συζήτησης γίνεται από το ιδιαίτερο παιχνίδι Βέχεν – Σόνενχοφ. Ιδιαίτερο για τον Ρεμ, που βρίσκει για πρώτη φορά απέναντι του την αγαπημένη Σόνενχοφ. Η Βέχεν έχει τον πρώτο λόγο στο ματς, κυρίως επειδή διαθέτει πιο γεμάτο ρόστερ από την αντίπαλο της, ενώ μας έχει συνηθίσει σε καλή παρουσία στην έδρα της. Λογικό το ντριφτάρισμα του άσου στο 1,70 και ενώ στις αρχές της εβδομάδας ήταν στο 1,80.

Από την αρχή της προσοχή μου τράβηξε και ο άσος της Ουντερχάκινγκ κόντρα στη νεοφώτιστη Μέππεν. Ερχεται από διπλό ψυχολογίας στο Ερφουρτ, αλλά πιο σημαντικό ότι έχει αρκετό βάθος στο ρόστερ, σε σχέση με τη Μέππεν τουλάχιστον, που το ροτέισον της περιορίζεται στις 14-15 επιλογές. Λογική εξέλιξη και εδώ το κατέβασμα του άσου, μέχρι το 1,70 (από το 1,85 αρχικά).

Το φουλ του άσου συμπληρώνεται με την Τσβικάου, που μετά τις δύο σερί σημαντικές νίκες, πήρε καλό βαθμό μεσοβδόμαδα και στη Χάνσα. Σταθερή αν μη τι άλλο ομάδα, που μπορεί να διαχειριστεί τα μαζεμένα παιχνίδια, σίγουρα πολύ καλύτερα από την απογοητευμένη και χωρίς καθόλου λύσεις για να μπορέσει να βγάλει άμεσα αντίδραση Βέρντερ Βρέμης.

Για το κλείσιμο άφησα τα δύο ‘’No Bet’’ της αγωνιστικής. Στο Ιένα – Μούνστερ, μπορεί η εικόνα της νεοφώτιστης να έχει βελτιωθεί στα δύο τελευταία, στην ανατροπή που δέχθηκε στο Βίρτσμπουργκ πάντως, έδειξε ότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει το… χαρακτήρα της στην κατηγορία. Η Μούνστερ από την άλλη έχει λύσεις, αλλά εκείνης δεν εμπνέει καθόλου η εικόνα της, πόσο μάλλον αν αναγκαστεί να παίξει για δεύτερο σερί χωρίς τον σκόρερ Γκριμάλντι. Όχι πάντως ότι και αν αγωνιστεί τα δεδομένα θα αλλάξουν δραματικά.

Το δεύτερο πάσο είναι στο Χάλεσκερ – Τσέμνιτσερ. Η Χάλεσκερ πήγε με… μισή ομάδα και πήρε διπλό στη Βρέμη την Τρίτη και παρά την καλή της ψυχολογία, οι απουσίες παραμένουν, κάτι που κάνει δύσκολο να προσεγγίσει δεύτερο στη σειρά απαιτητικό ματς. Η Τσέμνιτσερ από την άλλη βλέπει το αρνητικό σερί όλο και να μεγαλώνει, όπως και ο προβληματισμός στις τάξεις της. Ψάχνει εναγωνίως για βαθμούς, έχει λύσεις αγωνιστικά, αλλά το ερωτηματικό για εκείνη είναι η ψυχολογία της. Εκεί δείχνουν να ποντάρουν και οι μπουκ, που ανέβασαν το διπλό αρκετά στο 3,50 (από 3,00). Το συγκεκριμένο παιχνίδι μάλλον προσφέρεται μόνο για να προσπαθήσουμε να μπούμε στο σκεπτικό αυτών που μας δίνουν τις αποδόσεις και τίποτα παραπάνω.

Καλό Σαββατοκύριακο και Καλές επιλογές σε όλα τα επίπεδα!


TIPS
Διοργ.Ω/ΕΑΓΩΝΑΣTIPSΑΠBookmaker
ΓΕΡ315:00ΒΕΧΕΝ - ΣΟΝΕΝΧΟΦ11,70Stoiximan
ΓΕΡ315:00ΟΥΝΤΕΡΧΑΚΙΝΓΚ - ΜΕΠΠΕΝ11,73Stoiximan
ΓΕΡ315:00ΣΒΙΚΑΟΥ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΙΙ11,97Stoiximan

Διαβάστε ακόμα...