Στατιστικά

Στατιστικά

Γιώργος Πετρής: Στο ντέρμπι μιλά η έδρα

Γιώργος Πετρής: Στο ντέρμπι μιλά η έδρα


Φουλ πρόγραμμα στις μικρές στη 2η κατηγορία, αλλά και μεγάλο γειτονικό ντέρμπι στην Eredivisie.Τβέντε - Χέρακλες: Στην Eredivisie, η αγωνιστική ανοίγει με το μεγάλο γειτονικό ντέρμπι. Πρόκειται για το ματς της σεζόν για τον κόσμο των δύο ομάδων, παραδοσιακό ντέρμπι της επαρχίας Οφερέισελ. Μιλά η έδρα σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, η Τβέντε θα έχει τη δυναμική συμπαράσταση του κόσμου της και αυτό αναμένεται να της δώσει φτερά. Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, άλλωστε, έκανε την έκπληξη και διέσυρε με 4-0 την Ουτρέχτη. Στα της Χέρακλες, τώρα, η ηρεμία επέστρεψε μετά τη νίκη επί της Ρόντα με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική, πολύ καλή εμφάνιση, έστω και αν σκόραρε στις καθυστερήσεις. Το αρνητικό για την ίδια, είναι ότι δεν έχει σταθερότητα, έχει έντονες μεταπτώσεις και φαίνεται ότι δεν έχει βρει ρυθμό, την ώρα που η άμυνά της τρώει πολύ εύκολα γκολ. Νομίζω θα μιλήσει το ποιος το θέλει πιο πολύ, θα μιλήσει η έδρα και ο κόσμος της Τβέντε, στο 1,95 ο άσος είναι αποδεκτός.

Στα της δεύτερης κατηγορίας τώρα, τα βαριά χαρτιά (Ναϊμέγκεν, Καμπούρ, Γκόου Αχέντ Ιγκλς) αδυνατούν να βρουν ρυθμό και να σταθεροποιήσουν την απόδοσή τους, με αποτέλεσμα οι απώλειες να είναι αρκετές, καμία να μην μπορεί να ξεφύγει και ο κόσμος τους να είναι δυσαρεστημένος. Ειδικά Ναϊμέγκεν και Γκόου Αχέντ Ιγκλς έχουν έντονη γκρίνια, υπάρχει πίεση προς τους πάγκους και πιθανότητα να υπάρχουν και εξελίξεις, αν δεν έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα τώρα.

Γενικά, η αγωνιστική κρύβει παγίδες, με γειτονικά ντέρμπι (Ντεν Μπος - Γιόνγκ Αϊντχόφεν), δυνατές αναμετρήσεις και ματς που μπορούν να γίνουν ροντέο. Δεν βγάζει σημεία το πρόγραμμα, θα πάμε σε διαφορετική λογική. Τέλσταρ και Φορτούνα τα πηγαίνουν εξαιρετικά έως τώρα, έχουν ψυχολογία, βρίσκουν εύκολα δίχτυα και περιμένουμε ένα πολύ ανοικτό ματς. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε συνδυασμό με το over 2,5 βρίσκεται στο 1,80. Πολύ δυνατό ματς το Ναϊμέγκεν - Μάαστριχτ, η μεν πρώτη θέλει μόνο νίκη, έχει επιθετικές ικανότητες και δύσκολα δεν θα βρει δίχτυα. Η Μάαστριχτ είναι από τα σκληρά καρύδια, έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο, αλλά έχει και απουσίες να αντιμετωπίσει.
 


TIPS
Διοργ.Ω/ΕΑΓΩΝΑΣTIPSΑΠBookmaker
ΟΛΛ121:00ΤΒΕΝΤΕ - ΧΕΡΑΚΛΕΣ11,95Stoiximan
ΟΛΛ221:00ΤΕΛΣΤΑΡ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤg/g&over 2,51,80Stoiximan
ΟΛΛ221:00ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ - ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ11,85Magicbet

Διαβάστε ακόμα...