0% γκανιότα*
*Αφορά την επιλογή "νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια
ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
100% δίπλα στον παίκτηΚΛΙΚ ΕΔΩ!Cash Out* & Live Streaming*
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις
ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Καταθέσεις με PaysafeΚΛΙΚ ΕΔΩ!100% ανανεωμένη!ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Στατιστικά

Στατιστικά

BET OF THE DAY: Under και (τ)ο Τεριέ

BET OF THE DAY: Under και (τ)ο Τεριέ
Ολο το ενδιαφέρον πέφτει φυσικά στα ευρωπαϊκά μπαράζ πρόκρισης για το Μουντιάλ, δύο σήμερα, ένα αύριο και το τελευταίο μεθαύριο.



Αρκετά αμυντικές και οι 8 ομάδες που θα κυνηγήσουν το εισιτήριο για τη Ρωσία και σε κάθε περίπτωση αναμένεται να μπούνε αρκετά προσεκτικά στο γήπεδο ώστε να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για τις ρεβάνς.

Να σημειώσουμε κάτι που έχει ενδιαφέρον από τα προηγούμενα μπαράζ Μουντιάλ το 2010 και το 2014. Από τα 8 πρώτα παιχνίδια, σαν αυτά δηλαδή που θα παιχθούν στο επόμενο 48ωρο, τα 6 ήρθαν under 2,5. Ανάλογα κύλησαν τα πράγματα και στα μπαράζ του προηγούμενου Euro, με 3/4 under 2,5.

Αν λοιπόν πιάσουμε τα δύο σημερινά παιχνίδια και τα συνδυάσουμε με αυτά τα στατιστικά, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι δεν αναμένεται να ξεφύγουν σήμερα τα σκορ.

Στο Κροατία – Ελλάδα , έχουμε 8 σερί under σε επίσημα παιχνίδια για τους Κροάτες ενώ η Ελλάδα στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας μόνο στο 2-1 στην Κύπρο έφερε over.

Στο Β. Ιρλανδία – Ελβετία η γηπεδούχος έχει μεν στο γήπεδό της 3/5 over αλλά έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ήταν απέναντι σε Γερμανία (τι πιο φυσικό να μπούνε γκολ) και σε Αζερμπαϊτζάν και Σαν Μαρίνο, φυσιολογικό επίσης κάτι τέτοιο. Τα δύο παιχνίδια όμως με αντιπάλους των κυβικών της Ελβετίας, δηλαδή Τσεχία και Νορβηγία έκατσαν στο under. Η Ελβετία είναι η μοναδική ομάδα των σημερινών αγώνων που δεν έχει κάποια συνέπεια στα αποτελέσματά της και δεν «ελέγχεται» και τόσο καλά. Πάντως οι εταιρίες φαίνεται να φοβούνται περισσότερο το under στο συγκεκριμένο παιχνίδι παρά στην Κροατία και έχουν ρίξει την απόδοσή του στο 1,40.

Εκτός μπαράζ έχουμε το Γαλλία – Βουλγαρία στο u21 και θα κάνουμε μια ευχή. Να προηγηθεί η Βουλγαρία ώστε να αποκτήσει ενδιαφέρον ο άσος της Γαλλίας. Στα τρία πρώτα παιχνίδια απέδειξε ότι μπαίνει στο γήπεδο κοιμισμένα και μόλις βρεθεί να χάνει (3/3 ως τώρα) ξυπνάει και αντιδρά ανατρέποντας το σκορ. Για όσους λοιπόν ψάχνονται στο live ας κρατήσουν αυτό στο μυαλό τους, ότι όταν η Γαλλία τρώει πρώτη γκολ, παίρνει φόρα ο Τεριέ και δεν τον σταματάει τίποτα και κανείς.

Διαβάστε ακόμα...