0% γκανιότα*
*Αφορά την επιλογή "νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια
ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
100% δίπλα στον παίκτηΚΛΙΚ ΕΔΩ!Cash Out* & Live Streaming*
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις
ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Καταθέσεις με PaysafeΚΛΙΚ ΕΔΩ!100% ανανεωμένη!ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Στατιστικά

Στατιστικά

MATCH MONEY Παρασκευής: Κουπόνι για ψαγμένους!

MATCH MONEY Παρασκευής: Κουπόνι για ψαγμένους!
Κουπόνι εθνικών ομάδων αυτό το τετραήμερο, όμως το στοιχηματικό ζουμί είναι στις μικρές κατηγορίες, στη Λατινική Αμερική και στην Αυστραλία.Σαββατοκύριακο εθνικών ομάδων και στο πρόγραμμα κυριαρχούν τα ευρωπαϊκά μπαράζ, η τελευταία αγωνιστική των ομίλων στην αφρικανική ζώνη με τον... τελικό των τελικών μεταξύ Ακτής Ελεφαντοστού και Μαρόκου, και φυσικά τα πολλά φιλικά παιχνίδια, με το Αγγλία - Γερμανία στο Γουέμπλεϊ να ξεχωρίζει.

Ολα αυτά όμως μάλλον μόνο σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, και όχι σε στοιχηματικό. Οσο βέβαια κι αν πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις, είναι εξ ορισμού δύσκολο να βρει κανείς πραγματική ευκαιρία είτε σε παιχνίδια-σφαγή, όπως τα μπαράζ, είτε σε φιλικά, όπου το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία και οι προπονητές απλώς δοκιμάζουν συστήματα και παίκτες.

Ετσι, εκεί που πρέπει να επικεντρώσουμε ως παίκτες του στοιχήματος είναι στα πρωταθλήματα που έχουν κανονικά αγωνιστική δράση παρά τις εθνικές ομάδες. Δηλαδή, στις μικρές κατηγορίες (Λιγκ 1, Λιγκ 2 και Νάσιοναλ στην Αγγλία, Β' Ιταλίας και Β' Ισπανίας), στις λίγκες της Λατινικής Αμερικής, που πρακτικά έχουν και αυτό το Σαββατοκύριακο φουλ πρόγραμμα, και στη μακρινή Αυστραλία, όπου η Α League επίσης διεξάγεται κανονικά παρά το μπαράζ Ονδούρα - Αυστραλία. Κι εκεί ακριβώς είναι που, συνειδητά, ρίχνει το βάρος το σημερινό Match Money.

Καλή μελέτη και καλά αποτελέσματα!

Διαβάστε ακόμα...