100% ανανεωμένη!ΚΛΙΚ ΕΔΩ!0% γκανιότα*
*Αφορά την επιλογή "νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια
ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Καταθέσεις με PaysafeΚΛΙΚ ΕΔΩ!Cash Out* & Live Streaming*
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις
ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Στατιστικά

Στατιστικά

MATCH MONEY... Πέμπτης: Παντός καιρού!

MATCH MONEY... Πέμπτης: Παντός καιρού!
Αναγκαστικά μία μέρα πίσω πηγαίνει αυτή την εβδομάδα το Match Money, καθώς λόγω της γενικής απεργίας είναι υποχρεωμένο, όπως και όλες οι στοιχηματικές εφημερίδες, να κυκλοφορήσει την Πέμπτη και όχι την Παρασκευή.Ποτέ δεν είναι εύκολο να βγαίνει κανείς από τις συνήθειες και το ρυθμό του, και ειδικά έχοντας πίσω μας ένα γεμάτο μεσοβδόμαδο με εμβόλιμες αγωνιστικές μεταξύ άλλων σε Πρέμιερ και Μπουντεσλίγκα, οι συνθήκες, όπως καταλαβαίνετε, είναι ιδιαίτερες.

Αλλά το Match Money είναι παντός... καιρού και όλη η συντακτική μας ομάδα έβαλε το κεφάλι κάτω, επιμήκυνε το χρόνο και στοχεύει να σας προσφέρει ξανά την καλύτερη δυνατή στοιχηματική ενημέρωση. Εξάλλου, όπως συνήθως συμβαίνει στη ζωή, και σε αυτή την περίπτωση κάτι κερδίζουμε και κάτι χάνουμε.

Ετσι, μπορεί την ώρα που έκλεινε η εφημερίδα να μην είχαμε ακόμη ολοκληρωμένη εικόνα από τις μεσοβδόμαδες αγωνιστικές και να μη γνωρίζαμε τα αποτελέσματα των βραδινών αγώνων της Τετάρτης, όμως αυτή η μία μέρα πίσω, που πήγε η έκδοση, μας επιτρέπει να αναλύσουμε τα παιχνίδια του κουπονιού προτού αρχίσουν να διορθώνονται οι αποδόσεις και ταυτόχρονα δίνει και σε εσάς μεγαλύτερη άνεση χρόνου για τη μελέτη σας.

Καλή μελέτη λοιπόν και καλά αποτελέσματα!

Διαβάστε ακόμα...