Ευρωλίγκα: Ανοίγει το σκορ στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go

Ευρωλίγκα: Ανοίγει το σκορ στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 09:00 24/01/2020

Η «διαβολοβδομάδα» είχε ανάμεικτα συναισθήματα για τον Παναθηναϊκό, αλλά σίγουρα έκλεισε με την καλύτερη γεύση. Οι εμφανίσεις δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές, τα προβλήματα στην άμυνα παρέμειναν, αλλά το 2/2 κράτησε το «τριφύλλι» στην έκτη θέση και έδωσαν ξανά το «πάτημα» ώστε να υπάρξουν βλέψεις για κάτι παραπάνω.

Για να συμβεί αυτό, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να «καθαρίζει» ματς σαν το σημερινό. Η Βιλερμπάν δεν τρομάζει, τουλάχιστον η version της στις τελευταίες αγωνιστικές: Οι Γάλλοι έχουν χάσει το hype που απέκτησαν στην έναρξη της σεζόν, ενώ μακριά από το «Astroballe» δεν παρουσιάζουν την ίδια ενέργεια.

Είναι ξεκάθαρο πως μπασκετικά ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Το 1,10 είναι χαρακτηριστικό και σίγουρα δεν έχει καμία αξία, όμως η λογική πρέπει να μας οδηγήσει στο σκορ.

Μοιάζει απλό. Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως την καλύτερη και πιο «καυτή» επίθεση της Euroleague, ενώ ανεβάζει πάντα το τέμπο, αφού έτσι καλύπτει και τα προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Η Βιλερμπάν δύσκολα θα ακολουθήσει, αλλά ακόμα πιο δύσκολα θα κρατήσει χαμηλά τους γηπεδούχους, κάτι που μετατρέπει ως άκρως… τίμιο το 1,87 στο Over 166,5 πόντων.

Αν θέλουμε να «ανοίξουμε» το εύρος των επιλογών, το Over 2,5 τριπόντων του Τζίμερ Φριντέτ που ψάχνει μία δυνατή εμφάνιση «ιντριγκάρει» στο 2,35, ενώ άκρως λογικό είναι το 1,80 στο Over 10,5 πόντων του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, τα βλέμματα πηγαίνουν σχεδόν αυτόματα στο Ρεάλ – Εφές. Οι Μαδριλένοι έχουν επιστροφές (μόνο ο Ράντολφ είναι αμφίβολος) και σίγουρα στην έδρα τους έχουν τον πρώτο λόγο, όμως οι Τούρκοι βρίσκονται σε καταπληκτική κατάσταση. Ο Εργκίν Αταμάν έχει δημιουργήσει μία καλοκουρδισμένη «μηχανή», ο Σέιν Λάρκιν… οργιάζει σταθερά και η πρώτη της βαθμολογίας, που δεν έχει και κάτι να χάσει άμεσα σε επίπεδο ρεκόρ ή πόντων, μπορεί να κυνηγήσει μέχρι τέλους την Ρεάλ. «Τικάρισμα» στο 1,87 του +5,5 στο διπλό.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ