Ο Κίκο, το Κατάρ και το 2,50 - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go

Ο Κίκο, το Κατάρ και το 2,50

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 11:52 19/07/2021

Πέρσι την 1η Σεπτεμβρίου ο Κίκο Μακέντα ήταν βέβαιο πως θα φύγει από τον Παναθηναϊκό. Ομως ανανέωσε. Και ακόμα τη φανέλα με το τριφύλλι φοράει. Ο Ιταλός εξακολουθεί να είναι περιουσιακό στοιχείο του Παναθηναϊκού, έστω κι αν επί ημερών Γιοβάνοβιτς πλέον ίσως και να μην είναι αναπόσπαστο κομμάτι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Το αν θα παραμείνει η όχι ακόμα μία σεζόν στους πράσινους προφανώς και είναι μία άλλη κουβέντα. Και η Novibet το έχει κάνει στοίχημα!

Ο Ιταλός έχει ακόμα υπαρκτό όνομα στην πιάτσα, τροφοδοτούμενο από την πορεία που είχε κάποτε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και εν συνεχεία στο καμπιονάτο. Στον Παναθηναϊκό από το χειμώνα σκέφτονταν να τον δώσουν. Με την Εσπανιόλ τελευταία στιγμή να κάνει πίσω στην πρόταση που είχε καταθέσει το τριφύλλι. Πλέον ο Μακέντα κοιτάζει προς Κατάρ. Αφού στα 30 του η προοπτική να κάνει ένα σούπερ συμβόλαιο με τους πετρελαιάδες φαντάζει ως το ιδανικό σενάριο. Ίσως ποιος την τελευταία του ευκαιρία να κεφαλαιοποιήσει τον παράγοντα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -που απο νωρίς στην καριέρα του είχε φορέσει ως παράσημο! 

Σενάριο που αργεί να ολοκληρωθεί

Το όποιο μεταγραφικό σενάριο για Κατάρ, πάντως, δεν θα έχει άμεση κατάληξη. Ακόμα και αύριο αν έρθει η πρόταση θα πάρει καιρό να ολοκληρωθεί μία ενδεχόμενη μεταγραφή. Οι Αραβες δεν πετάνε τα λεφτά τους, ειδικά όταν έχουν να κάνουν με διοικήσεις μεταγραφικά ανώριμες ως ανύπαρκτες. Και με κλαμπ που αντιμετωπίζουν τις πωλήσεις ως ευκαιρία να βάλουν… μια δεκάρα στο ταμείο και όχι ως αυτό που είναι: Κλείσιμο μιας επένδυσης. Και προσπάθεια για το κατά το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος. Ως εκ τούτου, ο Μακέντα αναμένεται να είναι και φέτος ένα μεταγραφικό σήριαλ για τον Παναθηναϊκό. Που δεν εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί πριν το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Να φοράει ο Mακέντα την φανέλα του ΠΑΟ την 1 Σεπτεμβρίου 2021 (και ας φύγει στις 2/9) αποδίδει στην  Novibet το χορταστικό 2,50. E, δεν το λες και unfair!