Lay του 1,80 στα γαλανόλευκα μετάλλια - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go

Lay του 1,80 στα γαλανόλευκα μετάλλια

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 12:25 22/07/2021

Η Σάκκαρη έχει άριστη κλήρωση ως τον ημιτελικό (Οσάκα, Σβιάτεκ και Μέρτενς αλληλοεξοντώνονται ως εκεί) και ο Τσιτσιπάς καλείται να κάνει την υπέρβαση (στο ίδιο “κλαδί” κλήρωσης με Μεντβέντεφ, Μάρεϊ, Τσίλιτς μεταξύ άλλων). Στο Ολυμπιακό τένις, δηλαδή, όπου στόχος ήταν ως και δύο μετάλλια, η Ελλάδα μετά τις κληρώσεις βλέπει στον ορίζοντα το ένα. Για το έτερο χρειάζονται μάχες επί μαχών! Πού αλλού κερδίζουμε και πού χάνουμε ως χώρα; Το line των 6,5 μεταλίων είναι απτό ή μακρινό όνειρο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, εν έτει 2021.

Από τα συνήθη 1-2 μετάλλια ανά διοργάνωση η Ελλάδα έφτασε το 2004 στο απόγειο, στο θρίαμβο. Μάζεψε 13 μετάλλια στο Σύνδεϋ το 2000 και έκανε ρεκόρ με 16 στην …έδρα της, το 2004. Και μετά, επιστρέψαμε στην περίπου κανονικότητα. Με 2 στο Πεκίνο το 2008 και 2 στο Λονδίνο το 2012. Τα 6 στο Ρίο μάλλον υπέρβαση ήταν και αποτέλεσμα των γεννεών που μεγάλωσαν με την Ολυμπιακή κουλτούρα και προσμονή του 2004. Οι 6χρονοι και 8χρονοι της ελληνικής Ολυμπιάδας, ήταν πια 20-22 ετών και έδρεψαν καρπούς. Φέτος;

Τα σιγουράκια και τα… επιπλέον

Ο μπουκ σπάνια λαθεύει. Και βλέπει στα κατάστιχά του τα σιγουράκια, πριν κάνει σούμα και προσφέρει αποδόσεις. Αν δεν πάει κάτι εντελώς στραβά, τεράστια φαβορί ακόμα και για το χρυσό είναι τόσο ο Σούπερμαν των κρίκων, Πετρούνιας, όσο και η τρομερή Στεφανίδου στο επί κοντώ. Η Κορακάκη παραμένει γερο πιστόλι στην κλάση της. Και ο Τεντόγλου έχει κάνει τρομερή χρονιά. Συνυπολογίζουμε και την Παπαχρήστου που επίσης είναι σε φουλ φόρμα και μετράμε σύνολο 5-6 μετάλλια. Άρα; Πρέπει να πάρουν μετάλλιο όλοι συν μια έκπληξη για να επιβεβαιώσει το Over η ελληνική αποστολή!

Σε κάθε διοργάνωση υπάρχουν οι εκπλήξεις. Οι αθλητές που ήρθαν από το “πουθενά”. Που κανείς (εκτός των ιδίων και των προπονητών τους ασφαλώς) δεν περίμενε κι όμως έκαναν την υπέρβαση και διακρίθηκαν. Ακόμα κι αν πλασαριστούν όλοι οι “αναμενόμενοι” στα μετάλλια, αναζητούμε άλλους 2-3 διεκδικητές για να περάσει ο ένας και να έχουμε καλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί το +6,5. Προερχόμενοι από μία τρομερά δύσκολη περίοδο, με λοκντάουν, αποστασιοποίηση, ελλιπή προπόνηση μεταξύ άλλων, κρίνεται παραπάνω από δύσκολη η επανάληψη του θαύματος του Ρίο. Το Under 6,5 στο 1,80 της Stoiximan αυτή την ώρα φαντάζει πολύ πιθανότερο από την σερί υπέρβαση. Από την κατάκτηση του μεγαλύτερου αριθμού μεταλλίων μετά το… θαύμα του 2004.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ