Οριακά δύσκολο, όχι απίθανο το 5,00 - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go

Οριακά δύσκολο, όχι απίθανο το 5,00

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 12:07 23/06/2021

Η Πορτογαλία του Σάντος δέχτηκε τέσσερα γκολ από τη Γερμανία. Ας μην μπούμε καν στη διαδικασία να αναζητήσουμε την παράδοση του άλλου του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ελλάδας, από πότε είχε ομάδα του να δεχτεί τέσσερα γκολ σε ανταγωνιστικό ματς. Ας μείνουμε στο ότι ασφαλώς είναι κάτι το οποίο …δε συμβαίνει συχνά. Και σήμερα καλούνται να υπερασπιστούν αυτή την παράδοση. Αν πάρουν μία ισοπαλία η χάσουν …μισό μηδέν από τη Γαλλία είναι αρκετό για την πρόκριση.

Στο παιχνίδι της Ισπανίας με την Σλοβακία, η ανάλυση τα λέει όλα. Μία ομάδα που επιμένει στον -ας πούμε- ντεφορμέ Μοράτα, προσφέρεται φαβορί του αχάστου απέναντι σε μια Σλοβακία η οποία και με ισοπαλία εξασφαλίζει την παρουσία της στους “16”. Αν, μάλιστα, δεν κερδίσει και η Πολωνία ταυτόχρονα περνάνε …αγκαλιά Σλοβάκοι και Ισπανοί. Και η πρόκριση της Σλοβακίας προσφέρεται στο 4,20 στη Nοvibet. 

Η Σουηδία έχει βάλει μόλις ένα γκολ και παραμένει η τρίτη ομάδα του τουρνουά μετά τη Γαλλία και την Αγγλία, που δεν έχει δεχτεί τέρμα ακόμα. Ή δε Πολωνία έχει να παρουσιάσει μία αξιοπρεπή, αλλά όχι και …αδάμαστη επίθεση. Κινείται κοντά στον μέσο όρο, ούτε κλικ παραπάνω. Ετσι, η μόνη “παραφωνία” σε ένα σενάριο αγωνιστικής με λίγα γκολ, μοιάζει η Γερμανία. Η οποία αν είναι το ίδιο …αγριεμένη, όπως με την Πορτογαλία, τότε την πάτησαν και οι Ούγγροι και εμείς. Διότι αν κανείς συνυπολογίσει όλα τα παραπάνω και με δεδομένο το ότι ο σκοπός πάντα αγιάζει τα μέσα σε τέτοια τουρνουά, το να μπουν λιγότερα από 8,5 γκολ απόψε, είναι οριακά δύσκολο. Οχι όμως τόσο απίθανο όσο “λέει” το 5,00 της Novibet!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ