*** «Γουέμπλεϊ» (90.000 θ.), Λονδίνο. Με 22.500 θεατές.
*** Διαιτητής : Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία).
*** 5-2-3 η Αγγλία κόντρα στην Κροατία σε φιλικά και επίσημα. Είχαν συναντηθεί ξανά το 2004 (στον όμιλο) σε τελική φάση Euro με την Αγγλία να κερδίζει 4-2. Συναντήθηκαν και το 2018 στην τελική φάση του Μουντιάλ με την Κροατία να κερδίζει 2-1 (ημιτελικός).
- ΦΟΡΜΑ
- ΚΛΙΜΑ
- ΝΕΑ
- ΤΑΚΤΙΚΗ
- STATS
Οι ασκήσεις επί χάρτου και οι πρόβες μπήκαν πιο στο συρτάρι και η εβδομάδα της δράσης ξεκίνησε. Μια τελική φάση τουρνουά στην οποία για πολλοστή φορά οι Αγγλοι έχουν εναποθέσει… καντάρια αισιοδοξίας για την κούρσα ως το τέλος και το πανηγύρι ενός τροπαίου. Πονάει και λογικό είναι η ξηρασία στο κομμάτι των μεγάλων επιτυχιών, αυτή τη φορά κάποιος μπορεί να πει ότι δικαιολογημένα μπαίνουν με αυτόν τον έξτρα αέρα.
Περίπατος στο πάρκο η πρόκριση στα τελικά του Euro, η δυναμική των αντιπάλων (Τσεχία, Κόσοβο, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία) δεν ήταν τέτοια που θα μπορούσε να την προβληματίσει, παραπάνω από σοβαρή, τρεις πόντους πίσω από το απόλυτο των 24. Με το δεξί μπήκε και στη διαδικασία των προκριματικών του Μουντιάλ, έκανε το 2Χ2, χωρίς πάντως να θαμπώσει.
Δυο ισάριθμες νίκες με 1-0 είχε το μενού στα φιλικά προετοιμασίας με Αυστρία (2/6) και Ρουμανία (6/6), δεν μπορούν να βγουν πάντως κάποια ασφαλή συμπεράσματα αφού έλειπαν οι παίκτες των Μάν. Σίτι, Μάντσεστερ Γ. και Τσέλσι.
Η συνολικότερη παρουσία της τόσο στην τελική φάση του προηγούμενου Μουντιάλ, όσο κι αυτή που επακολούθησε στα προκριματικά του Euro, ήταν παραπάνω από πειστικές, παράλληλα υπάρχει μια φουρνιά πολύ ταλαντούχων και ποιοτικών παικτών που πείθουν πως μπορούν να σπρώξουν μπροστά όλη την προσπάθεια.
Μεγάλο όπλο στις φιλοδοξίες της η έδρα. Και τα τρία παιχνίδια του ομίλου στο «Γουέμπλεϊ», εκεί όπου θα γίνουν τόσο οι δύο ημιτελικοί όσο και ο τελικός, ενώ αν τερματίσει πρώτη στον όμιλο, θα παίξει στο Λονδίνο και το νοκ άουτ της φάσης των 16 και το μόνο ματς που θα δώσει σε ουδέτερο θα είναι ο προημιτελικός (στη Ρώμη).
Ο Σάουθγκεϊτ δεν είναι από τους τεχνικούς που ψάχνει επιτηδευμένα να χαμηλώσει πήχη και φιλοδοξίες, είναι ξεκάθαρος στο ότι «έχουμε πίσω μας δυο ημιτελικούς σε Μουντιάλ και Nations League, το επόμενο βήμα είναι να πάμε στο τέλος. Ρεαλιστικά κοιτώντας το, οτιδήποτε λιγότερο από τον ημιτελικό μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία, ας μην κρυβόμαστε. Στο Μουντιάλ ήμασταν μαζί με τη Γαλλία δύο από τις νεανικότερες ομάδες, αποκτούμε πλέον πείρα από νίκες, διοργανώσεις, τρόπαια σε επίπεδο συλλόγων, όλο αυτό αλλάζει το κάδρο». Την ίδια ώρα η ομάδα του καλείται να αντιμετωπίσει δύο αντιπάλους από τις οποίες δεν έχει και τις πλέον ευχάριστες νωπές αναμνήσεις – ήττα στον ημιτελικό του περασμένου Μουντιάλ από την Κροατία στην παράταση, από την Τσεχία τη μοναδική στη φάση των προκριματικών του Euro- και ο ίδιος το βιώνει σαν θετικό:
«Αυτά τα δύο αποτελέσματα είναι μάλλον θετικά για τον τρόπο προσέγγισης μας και τη νοοτροπία που καλούμαστε να δείξουμε. Αν τις είχαμε κερδίσει και με δεδομένο το ότι παίζουμε στη χώρα μας πλέον, θα μπορούσαμε κάλλιστα να εμφανιστούμε πιο χαλαροί, πιο σίγουροι, τώρα ξέρουμε ότι καήκαμε και πήραμε το μάθημα που έπρεπε».
Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι. Ο Αρνολντ τραυματίστηκε στο φιλικό με την Αυστρία και τέθηκε εκτός 26άδας, με τον Αγγλο ομοσπονδιακό να επαναφέρει στο ρόστερ τον αρχικά «κομμένο» Μπεν Γουάιτ της Μπράιτον. Με καλή χρονιά πίσω του, μπορεί να αποτελέσει λύση πασπαρτού αφού εκτός από στόπερ, έχει τόσο τη θέση του δεξιού μπακ, αλλά και στα δύσκολα αυτή του αμυντικού χαφ.
Με τη Ρουμανία έδωσε το παρών σαν αλλαγή ο Χέντερσον, για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Φεβρουάριο, σίγουρα πάντως απέχει ακόμη από το 100% για να μπει με τη μία βασικός, θα ήταν μάλλον αχρείαστο ρίσκο. Ετσι, μοναδικός πονοκέφαλος παραμένει ο Μαγκουάιρ, εκτός από τις αρχές Μάη, μπήκε μεν στις προπονήσεις, αλλά σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις θεωρείται πολύ δύσκολα για ΟΚ στο εναρκτήριο(«πάρα πολύ μικρές ελπίδες, μπροστά από το πρόγραμμα, αλλά δύσκολα στο πρώτο» το σχόλιο του Σάουθγκεϊτ)..
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-3): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Μινγκς- Τρίπιερ, Ράις, Φίλιπς, Τσίλγουελ- Μάουντ, Κέιν, Στέρλινγκ.
Το «κλασικό» 4-3-3 του Σάουθγκεϊτ ήταν το μοτίβο στο οποίο όλα έδειχναν πως θα πάμε σε αυτή τη σέντρα, από εκεί και πέρα η κατάσταση περιπλέκεται αρκετά ύστερα από την πρακτικά σίγουρη απουσία του Μαγκουάιρ. Ο Αγγλος ομοσπονδιακός θεωρεί κομβικό τον στόπερ της Μαν. Γιουν. στο σχήμα με δύο στόπερ και, εν τη απουσία του, με δεδομένο ότι είναι πρεμιέρα και κόντρα στον ισχυρότερο αντίπαλο του ομίλου, ίσως επιλέξει τα τρία στόπερ.
Αυτό σημαίνει πως ο Γουόκερ μεταφέρεται στο κέντρο άμυνας δεξιά του Στόουνς με τον Μινγκς αριστερά του, πράγμα που σημαίνει πως ο Τρίπιερ (και σε δεύτερο λόγο ο Τζέιμς) θα πάρει την πλευρά από δεξιά. Αυτό το σύστημα με φουλ μπακ προκρίνει περισσότερο την περίπτωση του να δούμε τον Τσίλγουελ αντί του Σο αριστερά, ο μπακ της Τσέλσι είχε όλη τη χρονιά παρόμοιο ρόλο στο κλαμπ του.
Από εκεί και πέρα, είτε θα δούμε δίδυμο δυνατών αμυντικά μέσων με Ράις, Φίλιπς (αφού ο Χέντερσον τουλάχιστον σε αυτή την πρεμιέρα δύσκολα θα βουτήξει κατευθείαν στα βαθιά), και τον Μάουντ να ανεβαίνει στην τριάδα, ή τον τελευταίο πιο πίσω αντί του Φίλιπς, με τον Φόντεν μπροστά, μαζί με Κέιν και Στέρλινγκ. Προφανώς υπάρχει πάντα το σενάριο του 4-3-3 και μάλιστα με μεσαία γραμμή που θα απαρτίζεται από Μάουντ, Φόντεν.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΓΛΙΑ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Σαμ Τζόνστον (Γουέστ Μπρομ), Τζόρνταν Πίκφορντ (Εβερτον). Ντιν Χέντερσον (Μάντσεστερ Γ.)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κίεραν Τρίπιερ (Ατλέτικο), Τάιρον Μινγκς (Αστον Βίλα), Κόνορ Κόαντι (Γουλβς), Μπεν Τσίλγουελ (Τσέλσι), Χάρι Μαγκουάιρ (Μάντσεστερ Γ.) Κάιλ Γουόκερ (Μάν. Σίτι), Λουκ Σο (Μάντσεστερ Γ.), Τζον Στόουνς (Μάν. Σίτι), Ρις Τζέιμς (Τσέλσι), Μπεν Γουάιτ (Μπράιτον).
ΜΕΣΟΙ: Ντίκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ), Κάλβιν Φίλιπς (Λιντς), Τζουντ Μπέλινγχαμ (Ντόρτμουντ), Τζακ Γκρίλις (Αστον Βίλα), Μπουκαγιό Σακά (Αρσεναλ), Μέισον Μάουντ (Τσέλσι), Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Ντομινίκ Κάλβερτ Λιούιν (Εβερτον), Τζέιντον Σάντσο (Ντόρτμουντ), Φιλ Φόντεν (Μάν. Σίτι) , Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάν. Σίτι), Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γ.)
*** Δεν κατόρθωσε να κερδίσει σε καμιά από τις 8 προηγούμενες πρεμιέρες τελικής φάσης (0-5-3), στις δύο τελευταίες ισόπαλη με 1-1.
*** 10η παρουσία σε τελική φάση, το 1968 τερμάτισε 3η, στον ημιτελικό (πάλι σε αγγλικό έδαφος) το 1996.
*** 7-0-1 το ρεκόρ της στον προκριματικό όμιλο, η μοναδική ήττα από την Τσεχία που βρίσκεται και τώρα απέναντί της.
*** Με ανάμιξη σε 15 από τα 37 γκολ του προκριματικού ομίλου ο Ράσφορντ – σκόραρε 8 και μοίρασε 7 ασίστ.
*** Μετράει μόνο μια ήττα (Ισλανδία) στα 11 (5-5-1) πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε τελική φάση Euro.
*** Δεν έχει χάσει ποτέ σε αγώνα τελικής φάσης μεγάλου τουρνουά στο Γουέμπλεϊ, ρεκόρ 7-3-0. Στο ίδιο στάδιο, το συνολικό ρεκόρ που τρέχει είναι 183-72-39, με 9 νίκες στα 10 πιο πρόσφατα.
*** Κανείς από την 26άδα της αποστολής, δεν έχει σκοράρει σε τελική φάση Euro, ενώ μόνο 6 είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή του Euro 2016.
- ΦΟΡΜΑ
- ΚΛΙΜΑ
- ΝΕΑ
- ΤΑΚΤΙΚΗ
- STATS
Πηγαίνει με συγκρατημένη αισιοδοξία στην πρεμιέρα του Euro, γνωρίζει ότι δεν είναι στο επίπεδο που βρισκόταν στο Μουντιάλ του 2018, θα προσπαθήσει να αντιστρέψει τα προγνωστικά και να βρει την καλή της φόρμα ακόμα και στη διάρκεια του τουρνουά, ποιοτικούς παίκτες διαθέτει.
Η πορεία ως τον τελικό του Μουντιάλ 2018 σαφώς και δημιουργεί προσδοκίες για κάθε επόμενο τουρνουά αλλά η Κροατία μετά τη διοργάνωση της Ρωσίας δεν έδειξε στο ίδιο επίπεδο συγκέντρωσης. Και ποιότητας ίσως μετά την αποχώρηση κομβικών παικτών (Ράκιτιτς, Μάντζουκιτς, Σούμπασιτς), στα δύο Nations League που ακολούθησαν δεν διακρίθηκε ενώ και στο Euro 2020 προκρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική, νικώντας 3-1 την Σλοβακία.
Στην μίνι προετοιμασία για την τελική φάση η Κροατία δεν έδειξε καλά στοιχεία σε ό,τι έχει να κάνει με το εκτελεστικό κομμάτι, έφερε 1-1 με την Αρμενία, ήταν ανταγωνιστική στην ήττα με 1-0 από το Βέλγιο, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλο, έχοντας τους επιθετικούς της σε κακή κατάσταση.
Η Κροατία λοιπόν μπαίνει στη μάχη του Euro 2020 και ο Ζλάτκο Ντάλιτς αναζητεί και λύσεις στο αμυντικό πρόβλημα, που κρατά εδώ και δύο χρόνια, η ομάδα μόλις σε δύο από τα 16 τελευταία ματς (επίσημα/φιλικά) κράτησε το μηδέν. Μετά το Βέλγιο πάντως ο Ζλάτκο Ντάλιτς είδε βελτίωση στην απόδοση της ομάδας του: «Είναι ενθαρρυντικό το ότι ήμασταν πιο συμπαγείς σε σχέση με άλλα παιχνίδια κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, ωστόσο δεν απειλήσαμε πολύ. Πρέπει να δοκιμάζουμε την ντρίμπλα και να ανεβάζουμε περισσότερους παίκτες στην αντίπαλη περιοχή, στα επίσημα παιχνίδια αν δεν έχουμε αυτά τα στοιχεία, δεν θα πάρουμε και τα αποτελέσματα».
Ενόψει Αγγλίας έχουν αξία και οι δηλώσεις του Ματέο Κόβατσιτς, παίκτη της Τσέλσι, που πρόσφατα κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ με τους «μπλε». Ο Κόβατσιτς τονίζει πως «μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς, η Αγγλία είναι καλή, νεανική, γρήγορη και επιθετική ομάδα. Παίζουν στην έδρα τους και έχουν απαιτήσεις, ωστόσο εμείς είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Πολλοί λένε πως μετά το Μουντιάλ μας λείπει το κίνητρο, αλλά δεν είναι έτσι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην πρεμιέρα και θα παίξουμε για τη νίκη, που θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια».
Στο μεταξύ και λόγω των αυστηρών πρωτοκόλλων κορονοϊού που τηρούνται σε Αγγλία και Σκωτία, η Κροατία επέλεξε να μην μείνει επί βρετανικού εδάφους για τους αγώνες του ομίλου, μετά τα ματς θα επιστρέφει άμεσα στην Κροατία, η προετοιμασία πραγματοποιείται στο Ρόβινιε, στις δαλματικές ακτές.
Την Πέμπτη μάλιστα υπήρξε και ένα θέμα με πιθανή… κατασκοπεία, καθώς εντοπίστηκε τύπος με ποδήλατο, ο οποίος είχε στην κατοχή του κάμερα και προσπάθησε να καταγράψει πλάνα της προπόνησης. Φυσικά εκδιώχθηκε, για το φόβο των Ιουδαίων η Κροατία ανακοίνωσε πως η προπόνηση της Παρασκευής θα ξεκινούσε στις 11 τοπική ώρα, ωστόσο η ομάδα εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο στις 10.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο έμπειρος στόπερ Λόβρεν δεν πήρε μέρος στα φιλικά προετοιμασία, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει. Σε κάθε περίπτωση έχει μείνει πίσω στην ιεραρχία, από εκεί και πέρα είναι ΟΚ ο εξτρέμ Μπρέκαλο και ο στόπερ Γκβάρντιολ, που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών. Ο Γκβάρντιολ μάλιστα έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική, κόντρα στο Βέλγιο, ως αριστερός μπακ στο δεύτερο ημίχρονο αντί του Μπάρισιτς.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Λιβάκοβιτς – Βρσάλκο, Βίντα, Τσαλέτα-Τσαρ, Γκβάρντιολ – Μόντριτς, Μπρόζοβιτς – Κράμαριτς, Κόβατσιτς, Πέρισιτς – Ρέμπιτς.
Πολλά και ενδιαφέροντα από τον Ντάλιτς, που επανέρχεται στο 4-2-3-1, 4-1-4-1 όταν οι Μόντριτς και Κόβατσιτς θα παίρνουν πρωτοβουλίες. Ο Ρέμπιτς και όχι ο Πέτκοβιτς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ο Κράμαριτς θα πάει στη δεξιά πτέρυγα για να έχει περισσότερα μέτρα διαθέσιμα, ως κλασικός φορ έδειξε να αντιμετωπίζει προβλήματα.
Από εκεί και πέρα ο Ντάλιτς φαίνεται να το… αποφάσισε και ξεκινά βασικό τον 19χρονο Γκβάρντιολ, ως αριστερό μπακ αντί του Μπάρισιτς, ο Γκβάρντιολ μόλις στο φιλικό με το Βέλγιο πριν λίγες μέρες έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική. Κατά τα λοιπά ο Λόβρεν δεν προλαβαίνει να ξεκινήσει, ο Τσαλέτα-Τσαρ θα είναι στη θέση του, στο κέντρο της άμυνας.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ντόμινικ Λιβάκοβιτς (Ντ. Ζάγκρεμπ), Λόβρε Κάλινιτς (Χάιντουκ), Σίμον Σλούγκα (Λούτον).
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σίμε Βρσάλκο (Ατλέτικο), Μπόρνα Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Ντούγε Τσαλέτα-Τσαρ (Μαρσέιγ), Ντέγιαν Λόβρεν (Ζενίτ), Γιόσιπ Γιουράνοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Ντομάγκοϊ Βίντα (Μπεσίκτας), Ντομάγκοϊ Μπράνταριτς (Λιλ), Γιόσκο Γκβάρντιολ (Ντ. Ζάγκρεμπ), Μίλε Σκόριτς (Οσιγιεκ).
ΜΕΣΟΙ: Ματέο Κόβατσιτς (Τσέλσι), Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ), Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς (Ιντερ), Νίκολα Βλάσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μάριο Πάσαλιτς (Αταλάντα), Μίλαν Μπάντελι (Τζένοα), Λούκα Ιβάνουσετς (Ντ. Ζάγκρεμπ).
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ιβαν Πέρισιτς (Ιντερ), Γιόσιπ Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ), Αντρέι Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Αντε Μπούντιμιρ (Οσασούνα), Μίσλαβ Ορσιτς (Ντ. Ζάγκρεμπ), Αντε Ρέμπιτς (Μίλαν), Μπρούνο Πέτκοβιτς (Ντ. Ζάγκρεμπ).
Είναι αήττητη σε πρεμιέρες Euro, με 4 νίκες και μία ισοπαλία, κέρδισε τα τρία τελευταία.
Εχει μόλις μία ήττα σε 90λεπτο, στα 14 τελευταία παιχνίδια Euro (προκριματικά και τελική φάση).
Επί αγγλικού εδάφους το ρεκόρ της είναι 4-1-7, προσμετρώντας και τα παιχνίδια που έδωσε για το Euro 1996.
Εχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα μόλις σε 2 από τα τελευταία 16 παιχνίδια, επίσημα/φιλικά.
N/G & Under 2,5 τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια (φιλικά/επίσημα).
Ο Πέρισιτς είναι ο πρώτος σκόρερ της Κροατίας στα τρία τελευταία μεγάλα τουρνουά (Euro 2016, Μουντιάλ 2014, 2018).
Αγγλία
Κροατία
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
EURO | 2008 - | 2010/2011 - | 2012 - | 2014/2015 - | 2016 - | 2018/2019 - | 2019 - | 2020 1 - 0 | 2022/2023 - | 2023 - | |||||||||
NATIONS LEAGUE GROUP A | 2018/2019 2 - 1 | 2020/2021 - | 2021/2022 - | 2022/2023 - |
EURO - EURO Grp. D
ΣΥΝΟΛΟ | ΕΝΤΟΣ | ΕΚΤΟΣ | ΦΟΡΜΑ | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | ΑΓ | Β | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | ||
1 | Αγγλία | 3 | 7 | 2 | 1 | 0 | 2 - 0 | 1 | 1 | 0 | 1 - 0 | 1 | 0 | 0 | 1 - 0 | NIN |
2 | Κροατία | 3 | 4 | 1 | 1 | 1 | 4 - 3 | 1 | 1 | 0 | 4 - 2 | 0 | 0 | 1 | 0 - 1 | HIN |
3 | Τσεχία | 3 | 4 | 1 | 1 | 1 | 3 - 2 | 0 | 0 | 1 | 0 - 1 | 1 | 1 | 0 | 3 - 1 | NIH |
4 | Σκωτία | 3 | 1 | 0 | 1 | 2 | 1 - 5 | 0 | 0 | 1 | 0 - 2 | 0 | 1 | 1 | 1 - 3 | HIH |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. A
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Γερμανία | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Ελβετία | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 2 | 1 | 2 | 1 | 3 | 0 |
Ουγγαρία | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2 |
Σκωτία | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. B
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Ισπανία | 2 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 3 | 0 | 0 | 3 |
Ιταλία | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 2 | 1 | 3 | 0 | 2 | 1 |
Κροατία | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Αλβανία | 1 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. D
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Αυστρία | 1 | 0 | 2 | 0 | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1 | 2 | 1 | 2 | 2 | 1 |
Γαλλία | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 1 | 2 |
Ολλανδία | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Πολωνία | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 2 | 1 | 3 | 0 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. E
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Ρουμανία | 0 | 3 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 2 | 1 | 3 | 0 | 1 | 2 |
Βέλγιο | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 0 | 3 |
Σλοβακία | 1 | 2 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 3 | 0 | 2 | 1 |
Ουκρανία | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 2 | 3 | 0 | 1 | 2 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. C
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Αγγλία | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 1 | 2 |
Δανία | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 2 | 1 |
Σλοβενία | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 2 | 1 |
Σερβία | 2 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 2 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 1 | 2 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. F
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Πορτογαλία | 0 | 3 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 2 | 3 | 0 | 1 | 2 |
Τουρκία | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 3 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Γεωργία | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 2 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Τσεχία | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 2 | 3 | 0 | 3 | 0 |