*** «Πούσκας Αρένα» (67.215 θ.), Βουδαπέστη. Με 61.000 θεατές.
*** Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη Δανία.
*** Τρίτη φορά συναντιούνται σε τελική φάση Euro. Το 2000 είχε κερδίσει η Ολλανδία με 1-0 και το 2004 η Τσεχία με 3-2. Στις 11 προηγούμενες αναμετρήσεις τους, δέκα επίσημες, μία φιλική, το ρεκόρ είναι 5-4-3 υπέρ της Τσεχίας με 7/11 G/G. Τελευταία στα προκριματικά του Euro 2016, με τους Τσέχους να κερδίζουν 2-1 στην Πράγα και 3-2 στο Αμστερνταμ.
- ΦΟΡΜΑ
- ΚΛΙΜΑ
- ΝΕΑ
- ΤΑΚΤΙΚΗ
- STATS
Τελευταίο παιχνίδι αυτό με τη Βόρεια Μακεδονία για το φινάλε του 3ου ομίλου. Τα έπαιξε όλα ως γηπεδούχος στο Άμστερνταμ, τα κέρδισε όλα, εύκολη και άνετη επικράτηση με 3-0 στο πιο πρόσφατο. Μόνο στο ξεκίνημα ήταν νωθρή η Ολλανδία και με την αντίπαλό της να έχει δοκάρι. Συνήλθε στη συνέχεια, έδειξε τις μεγάλες διαφορές που υπάρχουν και έφτασε στο 3-0.
Στα τελευταία της 13 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει μόλις μια ήττα, αυτή από την Τουρκία εκτός έδρας στις 24/03/21 με 4-2, για τα προκριματικά του μουντιάλ της Ευρώπης.
Καλύτερη αρχή δεν θα μπορούσαν να περιμένουν στους «οράνιε». Πολύ εύκολα και χωρίς την παραμικρή δόση αγωνίας πέρασαν στη φάση των «16» μέσω της κατάκτησης της πρώτης θέσης του 3ου ομίλου. Μόλις τη δεύτερη αγωνιστική και με τη νίκη που σημείωσαν απέναντι στην Αυστρία, γνώριζαν ότι είναι πρώτοι και ότι δεν θα αλλάξει κάτι, αλλά έκαναν το καθήκον τους, νίκησαν και τη Βόρεια Μακεδονία, με αποτέλεσμα να πάρουν το απόλυτο των βαθμών στο γκρουπ τους.
Όπως είναι λογικό ο πρώτος στόχος επετεύχθη, πέρασε στη φάση των νοκ άουτ και παράλληλα άνοιξε η όρεξη για μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις. Οι Ολλανδοί θέλουν να δείξουν ότι επέστρεψαν για τα καλά στο γκρουπ των ισχυρών και μεγάλων, καθώς τα προηγούμενα χρόνια οι επιδόσεις τους ήταν απογοητευτικές. Μπορεί στο ξεκίνημα του τουρνουά να υπήρχε γκρίνια και δυσαρέσκεια από κόσμο και Τύπο για τις επιλογές του Ντε Μπουρ όσον αφορά στην ενδεκάδα και το σύστημα, όμως οι περισσότερες φωνές σώπασαν από αυτό που έβγαλε η ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Ντε Μπουρ έως τώρα έχει δικαιωθεί πλήρως για το 5-3-2 και τις επιλογές της ενδεκάδας, εξαιρετική η διαχείριση του υλικού, ενώ φάνηκε ότι μπορεί να πάρει πολλές λύσεις από τον πάγκο αν χρειαστεί. Η ψυχολογία όλων είναι στο ζενίθ, το κλίμα εξαιρετικό και υπάρχει πίστη ότι με αυτό το ρόστερ μπορεί να πάει αρκετά ψηλά στο τουρνουά.
«Ανυπομονούμε για τη φάση των νοκ άουτ. Σίγουρα θα πρέπει να πιάσουμε υψηλή απόδοση εάν θέλουμε να περάσουμε το εμπόδιο των Τσέχων. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έβγαλε καλή εικόνα στη φάση των ομίλων και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι» σχολίασε ο Φρανκ ντε Μπουρ για την αντίπαλο της ομάδας του.
Στο καθαρά αγωνιστικός σκέλος, υπάρχει μια νέα απώλεια, αν και όχι ιδιαίτερα σημαντική. Ο έμπειρος επιθετικός Λουκ ντε Γιονγκ (μπήκε αλλαγή στα πρώτα δύο παιχνίδια των ομίλων για λίγα λεπτά) χτύπησε σε προπόνηση και ο τραυματισμός του είναι σοβαρός, τέθηκε νοκ άουτ από το υπόλοιπο. Να υπενθυμίσουμε ότι λίγο πριν το τουρνουά έμειναν εκτός ο βασικός πορτιέρο Σίλισεν (εξαιτίας covid-19) και ο αναπληρωματικός χαφ Ντόνι φαν ντε Μπέικ, ενώ μακροχρόνια λείπει ο ηγέτης Φαν Ντέικ με σοβαρό τραυματισμό.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (5-3-2): Στεκέλενμπουρχ – Ντάμφρις, Ντε Φρέι, Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Φαν Αανχολτ – Φ. ντε Γιονγκ, Ντε Ρόον, Βεϊνάλντουμ – Ντεπάι, Βέχορστ.
Ο Ντε Μπουρ αποφάσισε πριν το τουρνουά για το 5-3-2 κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη και δεν θα αλλάξει τακτική, αυτό είναι το σύστημα με το οποίο θέλει να πορευθεί στη διοργάνωση και όταν θα πρέπει να πάρει ρίσκα κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα το αλλάζει σε 4-3-3. Στα της ενδεκάδας καμία έκπληξη δεν αναμένεται από τον Ολλανδό τεχνικό. Κλασσικά τα πρόσωπα στην άμυνα, ενώ σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στη Β. Μακεδονία, επανέρχονται οι Ντε Ρόον και Βέχορστ. Ο Μάλεν ήταν καλός στο παιχνίδι με τη Β. Μακεδονία, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Ντε Μπουρ θα επιλέξει τον Βέχορστ.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Μάαρτεν Στέκελενμπουρχ (Αγιαξ), Τιμ Κρουλ (Νόριτς), Μάρκο Μπιζότ (Αλκμααρ)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Ζουλ Φέλτμαν (Μπράιτον), Ματέις ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Νάτχαν Ακε (Μάν. Σίτι), Οβεν Βέινταλ (Αλκμααρ), Στέφαν ντε Φρέι (Ιντερ), Πάτρικ φαν Αανχολτ (Κρ. Πάλας), Ντάλι Μπλιντ (Αγιαξ), Ντένζελ Ντάμφρις (Αϊντχόφεν), Γιούρεν Τάιμπερ (Αγιαξ)
ΜΕΣΟΙ
Τζορτζίνιο Βεϊνάλντουμ (Παρί Σ.Ζ.), Ντέιβι Κλάασεν (Αγιαξ), Μάρτεν Ντε Ρόον (Αταλάντα), Ράιαν Χράφενμπερχ (Αγιαξ), Φράνκι ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Τέουν Κόοπμεϊνερς (Αλκμααρ)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Στίβεν Μπέργκχαους (Φέγενορντ), Μέμφις Ντεπάι (Λυών), Κουίνσι Πρόμες (Σπάρτακ Μ.), Ντόνελ Μάλεν (Αϊντχόφεν), Βάουτ Βέχορστ (Βόλφσμπουργκ), Χόντι Χάκπο (Αϊντχόφεν
3/3 στον όμιλο, 8 γκολ ενεργητικό και μ.ο. 15.3 σουτ (εντός και εκτός εστίας) ανά παιχνίδια για την Ολλανδία.
54.1% μέσος όρος στην κατοχή μπάλας και 85.3% στις πετυχημένες πάσες.
Ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, οι Ολλανδοί σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ στα 12 τελευταία τους παιχνίδια, ενώ σκοράρουν τουλάχιστον δύο στα πιο πρόσφατα δέκα τους παιχνίδια!
Στα προκριματικά του Euro οι Ολλανδοί σημείωσαν κατά μέσο όρο τρία γκολ ανά παιχνίδι, ενώ τα πέντε από τα έξι παιχνίδια τους σε εκείνη τη φάση, τα κέρδισαν με πάνω από ένα γκολ διαφορά.
Πρώτος σκόρερ των προκριματικών αγώνων για την τελική φάση του Euro αναδείχθηκε ο Βεϊνάλντουμ, που κατάφερε να σημειώσει 8 τέρματα σε εφτά παιχνίδια που αγωνίστηκε, ενώ είναι πρώτος σκόρερ της και στην τελική φάση, με τρία γκολ. Ακολουθούν Ντεπάι, Ντάμφρις με 2, ενώ ένα έχει σημειώσει ο Βέχορστ.
- ΦΟΡΜΑ
- ΚΛΙΜΑ
- ΝΕΑ
- ΤΑΚΤΙΚΗ
- STATS
Στο τελευταίο ματς του 4ου ομίλου κόντρα στην Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» έχοντας εξασφαλίσει ήδη το εισιτήριο, μάλλον έμεινε εκεί και… ξέχασε να διεκδικήσει την πρωτιά του ομίλου –την οποία κατείχε πριν τον αγώνα και διατηρούσε με ισοπαλία ή νίκη- νορμάλ βάσει εικόνας η ήττα 1-0, xGoals 1,13-0,46 εναντίον της, 7-5 τελικές υπέρ της, 2-1 στο στόχο εναντίον της.
Στα συν της Τσεχίας, που έκλεισε το γκρουπ με ρεκόρ 1-1-1, πως και τώρα απέδειξε την αθλητικότητά της ως ομάδα, τη μαχητικότητα στις προσωπικές μονομαχίες, ενώ είχε σε καλή μέρα τον γκολκίπερ της και τους στόπερ της.
Στον αντίποδα, έπασχε πολύ σε δημιουργικότητα, κάνοντας 1-2 ευκαιρίες –γενικά στη διοργάνωση έχει χαμηλά νούμερα σε δημιουργία φάσεων και αποτελεσματικότητα-, αφού το δεκάρι Νταριντά και τα άκρα της δεν βοήθησαν, ο σκόρερ όλων των τερμάτων της στο φετινό τουρνουά, Σικ ήταν αποκομμένος, ενώ ούτε οι αλλαγές έδωσαν κάτι αξιομνημόνευτο.
«Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε στον όμιλο, οι εντυπώσεις είναι θετικές, θέλαμε να έχουμε φτάσει κοντά στην πρόκριση ύστερα από τα δύο πρώτα ματς και έτσι κι έγινε, παίξαμε για την πρωτιά με την Αγγλία. Δεν είχαμε άσχημη απόδοση με την Αγγλία, αλλά στο επιθετικό κομμάτι κρίθηκαν τα πάντα, εκεί ήμασταν «λίγοι» και η Αγγλία μάς ξεπέρασε, πήγε για το γκολ από την αρχή και δικαιώθηκε. Μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη στη συνέχεια, στα νοκ άουτ όλα γίνονται» σχολίασε ο εκλέκτορας Σιλχαβί.
Αποστολή εξετελέσθη με την πρόκριση στους «16» και τώρα θα πάει δίχως άγχος στα νοκ άουτ, με την έβδομη συμμετοχή της στη διοργάνωση ως αυτόνομο κράτος να φέρνει την τέταρτη πρόκριση από τη φάση των ομίλων.
Ετσι όπως είχαν εξελιχθεί τα πράγματα μετά το ματς με την Αγγλία και πριν τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής στους δύο εναπομείναντες ομίλους είχε δύο πιθανούς αντιπάλους ήταν έντονη η προτίμησή της να αγωνισθεί στη Βουδαπέστη προκειμένου λόγω εγγύτητας να παρακολουθήσουν διά ζώσης την αναμέτρηση χιλιάδες Τσέχοι οπαδοί και πραγματοποιήθηκε η επιθυμία της.
Η αποστολή ήταν να φύγει Σάββατο πρωί από την Πράγα και να γινόταν προπόνηση το απόγευμα, αλλά ένα θέμα με το αεροπλάνο την κράτησε εκεί και η νέα αναχώρηση ήταν το απόγευμα του Σαββάτου.
Ασχημα νέα ο τραυματισμός του βασικού χαφ/αρχηγού Νταριντά –μακράν ο 1ος σε συμμετοχές από την αποστολή με 75- στην προπόνηση της Παρασκευής, ερωτηματικό η παρουσία του στο ματς των «16».
Πλήγμα η τιμωρία λόγω κίτρινων καρτών του βασικού μπακ Μπορίλ, που δεν είχε χάσει λεπτό ως τώρα στο τουρνουά, όπως και άλλοι πέντε συμπαίκτες του.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Βακλίκ – Κουφάλ, Σελούστκα, Κάλας, Καντεράμπεκ – Σούσεκ, Χόλες – Μάζοπουστ, Κραλ, Γιάνκτο – Σικ.
Ο Σίλχαβι διατήρησε με την Αγγλία την ίδια αρχική ενδεκάδα του ματς της 2ης αγωνιστικής με την Κροατία, που κατά τα 10/11 –Χόλες αντί Κραλ- ήταν αυτή που παρατάχθηκε στην πρεμιέρα με τη Σκωτία. Δύσκολα θα άλλαζε κάτι τώρα, αφού στηρίχθηκε σε αυτούς τους παίκτες και ειδικά αφού ο Χόλες χρειάζεται πιο πολύ κόντρα στην ποιοτική Ολλανδία απ’ ότι ο Κραλ.
Το θέμα είναι τώρα πως πρώτον ο Νταριντά πιθανώς να μην προλάβει, με τον πιο επιθετικογενή Μπαράκ ή τον πιο αμυντικογενή Κραλ να τον αντικαθιστούν, ενώ ο αριστερός μπακ Μπορίλ είναι τιμωρημένος και θα πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης του από έναν εκ των Καντεράμπεκ, Ματέγιου, Σαντίλεκ –επικρατέστεροι οι δυο πρώτοι, «καθαρά» μπακ γαρ-, που δεν έχουν αγωνισθεί ούτε λεπτό στο τουρνουά ως τώρα.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Τόμας Βακλίκ (Σεβίλλη), Τόμας Κούμπεκ (Αουγκσμπουργκ), Αλες Μαντούς (Ολομουτς).
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Πάβελ Καντεράμπεκ (Χόφενχαϊμ), Οντρέι Σελούστκα (Σπάρτα Πρ.), Νταβίντ Ζίμα (Σλάβια Πρ.), Βλαντιμίρ Κουφάλ (Γουέστ Χαμ), Τόμας Κάλας (Μπρίστολ Σ.), Γιαν Μπορίλ (Σλάβια Πρ.), Τόμας Χόλες (Σλάβια Πρ.), Αλές Ματέγιου (Μπρέσια), Γιάκουμπ Μπράμπετς (Πλζεν).
ΜΕΣΟΙ: Γιάκουμπ Γιάνκτο (Σαμπντόρια), Αντονίν Μπαράκ (Βερόνα), Τομάς Σούσεκ (Γουέστ Χαμ), Λούκας Μάζοπουστ (Σλάβια Πρ.), Βλάντιμιρ Ντάριντα (Χέρτα), Γιάκουμπ Πέσεκ (Λίμπερετς), Πετρ Σέβτσικ (Σλάβια Πρ.), Αλεξ Κραλ (Σπαρτάκ Μ.), Μίχαλ Σαντίλεκ (Λίμπερετς).
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Ματέι Βύντρα (Μπέρνλι), Μίκαελ Κρμέντσικ (ΠΑΟΚ), Τόμας Πέκχαρτ (Λέγκια), Πάτρικ Σικ (Λεβερκούζεν), Ανταμ Χλόζεκ (Σπάρτα Πρ.).
Ως ενωμένη Τσεχοσλοβακία και ως Τσεχία μετέπειτα έχει 2-3-15 ρεκόρ επί ουγγρικού εδάφους, όλα κόντρα στη γηπεδούχο, τελευταίο η ισοπαλία του 2013.
Οι πέντε τελευταίες ήττες της σε επίσημα-φιλικά είναι δίχως να σκοράρει.
Μόλις τρεις νίκες μετράει στα τελευταία 12 ματς τελικής φάσης Euro.
Πρώτος της σκόρερ στα προκριματικά του Euro ο Σικ με τέσσερα γκολ, συνεχίζει με τρία γκολ στην τελική φάση.
Εχει μόλις δύο ισοπαλίες στα τελευταία της 42 παιχνίδια, επίσημα-φιλικά, μία με την Κροατία προ ημερών και εκείνη με Βέλγιο το Μάρτιο.
Ολλανδία
Τσεχία
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
EURO | 2008 - | 2010/2011 - | 2012 - | 2014/2015 - | 2016 - | 2018/2019 - | 2019 - | 2020 0 - 2 | 2022/2023 - | 2023 - |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. A
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Γερμανία | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Ελβετία | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 2 | 1 | 2 | 1 | 3 | 0 |
Ουγγαρία | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2 |
Σκωτία | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. B
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Ισπανία | 2 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 3 | 0 | 0 | 3 |
Ιταλία | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 2 | 1 | 3 | 0 | 2 | 1 |
Κροατία | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Αλβανία | 1 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. D
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Αυστρία | 1 | 0 | 2 | 0 | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1 | 2 | 1 | 2 | 2 | 1 |
Γαλλία | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 1 | 2 |
Ολλανδία | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Πολωνία | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 2 | 1 | 3 | 0 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. E
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Ρουμανία | 0 | 3 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 2 | 1 | 3 | 0 | 1 | 2 |
Βέλγιο | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 0 | 3 |
Σλοβακία | 1 | 2 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 3 | 0 | 2 | 1 |
Ουκρανία | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 2 | 3 | 0 | 1 | 2 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. C
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Αγγλία | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 1 | 2 |
Δανία | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 2 | 1 |
Σλοβενία | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 2 | 1 |
Σερβία | 2 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 2 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 1 | 2 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. F
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Πορτογαλία | 0 | 3 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 2 | 3 | 0 | 1 | 2 |
Τουρκία | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 3 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Γεωργία | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 2 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Τσεχία | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 2 | 3 | 0 | 3 | 0 |