ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Ημιτελικός με triple-combo του 6,00

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 12:05 07/07/2021

Μύθος ότι η Δανία ήρθε το 92 από τις παραλίες και έφτασε να κατακτά το Euro στον τελικό με τη Γερμανία των Χέσλερ, Ρίντλε, Εφενμπεργκ, Κλίνσμαν κ.λπ. Οι Δανοί δεν κατοικοεδρεύουν στην Υποσαχάρια Αφρική. Ευρωπαίοι είναι και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα για τιμωρία κι εξοβελισμό της Γιουγκοσλαβίας λόγω του πολέμου “σερνόταν” κάμποσο. Δεν ήταν κάτι που προέκυψε 15 μέρες πριν την τελική φάση της Σουηδίας. Ο χρόνος για να κάνουν προετοιμασία κι 1-2 φιλικά οι Δανοί, υπήρχε. Από off season μπορεί να ήρθαν, από τις παραλίες όμως; Ούτε καν!

Σήμερα οι Δανοί παίζουν με την Αγγλία για να υπερβούν την υπέρβαση. Στόχος τους ήταν η οκτάδα και έχουν πλέον το δικαίωμα να διεκδικήσουν θέση στον τελικό. Ομάδα στη βάση της επιθετική, δεν ψάχνει το πώς θα χαλάσει το ματς του άλλου. Κάτι που χαρακτηρίζει και την Αγγλία, άσχετα το πώς της προκύπτει κάθε ματς. Παραδοσιακά και ειδικά οι Αγγλοι παίζουν για την μπάλα όχι για το ταμπούρι. Οχι ότι αποκλείεται ένα ακόμα σκάρτο και άνευρο ματς χωρίς πολλά γκολ. Αλλά οι δύο ομάδες υπόσχονται να χαρίσουν ταχύτητα και θέαμα.

Έχοντας διαβάσει προσεκτικά την ανάλυση του αγώνα δεν μπορεί κανείς παρά να συμφωνήσει με όσα γράφει 100%. Ειδικά στο ότι αναμένεται παραγωγή ποδοσφαίρου και γκολ, αλλά και σε όσα προσεκτικά διατυπώνονται για τον Στέρλινγκ. Στη Nοvibet και το περίφημο Bet Builder της επιλέγεις Goal/Goal & Over & γκολ Στέρλινγκ και έχεις ένα triple combo toy 6,00! Στοιχηματάρα!