ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Και “ακούγεται” και έρχεται το 3,50

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 03:09 13/06/2021

Σέντρα και στον Γ’ όμιλο απόψε, αυτόν της Ολλανδίας που υποδέχεται στη “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα” τους Ουκρανούς. Μία Ολλανδία με …χαμηλά τα κεφάλια και ταυτόχρονα υψηλές βλέψεις σε αυτό το τουρνουά. Γιατί όχι; Δικαιούται να ονειρεύεται, δεν έχει άλλωστε τον αχτύπητο αντίπαλο στον όμιλο και δικαίως παίζεται φαβορί του 1,38 στη Nοvibet.

Την ίδια ώρα η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου ίσως είναι και η πιο αδύναμη του τουρνουά. Η Βόρεια Μακεδονία δύσκολα θα αποφύγει την 4η θέση. Αν αυτή η προοπτική συνδυαστεί με ενδεχόμενη πρωτιά του μεγάλου φαβορί Ολλανδία, το δίδυμο αποδίδει στη Nοvibet 1,60 και έχει μια κάποια σοβαρή πιθανότητα επιβεβαίωσης. Και επιπλέον, με τρία ματς εντός έδρας το απόλυτο των νικών για 3,50 απόδοση των “οράνιε” στον όμιλο δεν ακούγεται καθόλου απίθανο.

Οσο για το ερώτημα, Ουκρανία ή Αυστρία για τη δεύτερη θέση; Αν και συχνά στα μεγάλα τουρνουά μετράει η εμπειρία, φέτος πολλά είναι διαφορετικά. Και η αστείρευτη δύναμη της νεότητας μόρεί αν είναι κρίσιμη. Εχουν περάσει πια 16-17 μήνες με αλλοπρόσαλλη αθλητική ζωή για τους ποδοσφαιριστές, συνεχή ξεκίνα σταμάτα την μπάλα και κόπωση, πολύ κόπωση συσσωρευμένη. Οι Ουκρανοί μακράν πιο νεανική ομάδα την έχουν τη δεύτερη θέση και το 2,75 της Novibet.