ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Κατάταξη και bet για τους τρίτους!

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 03:32 22/06/2021

Έχοντας πλέον “βγει” στα μανταλάκια τρίτες ομάδες στους 3/6 όμιλους, έχει αξία μια ματιά στις πιθανότητες και τα bet που έχει ανοίξει η Novibet για την πρόκρισή τους στην φάση των “16”. Και πρόκειται για bet στο οποίο έχει και καλές αποδόσεις και μη αποδεκτές χαμηλές και απόλα! Ας κάνουμε μια βόλτα:  

Η Πορτογαλία ακόμα και με την ισοπαλία είναι σχεδόν σίγουρη αφού θα έχει 4 βαθμούς και θετικό συντελεστή με 5 γκολ ενεργητικό. Παίζει, δε, με τη Γαλλία που μπορεί και να μην θέλει να κερδίσει και να βγει πρώτη (Η ισοπαλία στο Πορτογαλία-Γαλλία στο 2,90 της Nοvibet). Αρα ας πούμε πως περνάει και ορθά παίζεται σχεδόν μονάδα. Το ίδιο και η Γερμανία που αντιμετωπίζει την μαχητική και ψυχωμένη, πλην αδύναμη Ουγγαρία. Αν δεν μπορεί η νασιονάλμανσαφτ να κερδίσει τους Μαγγυάρους ας δηλώσει οικειοθελή αποχώρηση όπως… ο Τζέιμς του survivor.

Δύο οι πιθανές ομάδες με 4 βαθμούς (Ελβετία, Πορτογαλία). Οι άλλες έχουν 3 και τέλειωσαν τα ματς τους. Πηδάμε στον 4ο όμιλο; Αν δεν έρθει το Κροατία-Σκωτία “Χ”, όποια κερδίσει (Κροατία ή Σκωτία) περνάει από τον όμιλο ως τρίτη ομάδα με 4 βαθμούς (μία από τις δύο πιθανότατα). Και μένει ένας όμιλος να κριθεί και την Ουκρανία να περιμένει ως ισχυρότερη ομάδα με 3 βαθμούς σε τελειωμένο όμιλο. Παράδοξο είναι το 1,50 της Nοvibet για να περάσει η Ουκρανία. Ντεζαβαντάζ της και οι τρεις βαθμοί και ο -έστω μικρός- αρνητικός συντελεστής (-1). 

Ισπανία και Σλοβακία αρκεί να έρθουν ισόπαλες και να μην κερδίσει η Πολωνία τη Σουηδία. Ετσεί πως η Πολωνία περνάνε και οι δύο! Και οι Σλοβάκοι του 2,80 ως δεύτεροι και οι Ισπανοί ως τρίτοι (μηδέν συντελεστής, καλύτερη της Ουκρανίας). Αξίζει, τέλος, να επισημανθεί πως αν η Πολωνία επιβεβαιώσει το 2,50 της Nοvibet, κερδίσει στο γκολ τη Σουηδία και η Σλοβακία έρθει ισόπαλη με την Ισπανία περνάνε και οι τρεις και μένουν εκτός οι Ισπανοί (τρίτοι οι Σουηδοί).

Με δύο κουβέντες. Το 2,80 της Nοvibet στην Σλοβακία κορυφαίο ρίσκο για πρόκριση. Στη χειρότερη ως τρίτη. Θα έλεγα μια κουβέντα και για το 2,25 της Κροατίας, αλλά για να περάσει θέλει μόνο νίκη με την Σκωτία, τίποτε άλλο. Και ο άσος είναι καλύτερος στο 2,32 της Nοvibet ως απόδοση.