ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Λογιών-λογιών φαβορί και αξία στο 16,00

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 03:18 02/07/2021

Σε ένα Euro, πόσες εκπλήξεις χωράνε; Ήδη έφαγαν “παπά” η πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία, η πιο δυσκολοκατάβλητη ομάδα στην ποδοσφαιρική ιστορία, η Γερμανία, αλλά και η Ολλανδία που ξεχώριζε ως ένα εκ των φαβορί να φτάσει έστω ημιτελικό αν όχι τελικό. Και έμεινε η Αγγλία να παίζεται φαβορί τίτλου στο 3,00 της Nοvibet.  

Το παράδοξο είναι πως η Ιταλία, που αποτελεί το δεύτερο φαβορί σε απόδοση 5,00 για τη Nοvibet, δεν είναι το πρώτο φαβορί με την Αγγλία για τελικό! Απίθανο; Εκεί η Ιταλία είναι τρίτο φαβορί, πίσω από Αγγλία και Ισπανία με απόδοση 10,00 σε τελικό κόντρα στην Αγγλία! Ολα αυτά σε αποδόσεις Nοvibet ασφαλώς

Το στοίχημα που στα δικά μου μάτια είναι βαριά υποτιμημένο, όμως, είναι αυτό του Βελγίου. Και όχι αναγκαστικά για το “παχύ” 8,00 της κατάκτησης! Ομάδα με ποιότητα, δύναμη, αστέρια, δεμένο σύνολο και δυνατότητες που δεν έχουν ακόμα φανεί στο 100% εντός γηπέδου. Οποιος υποτιμά ομάδα που έχει χαφ Ντε Μπρόινε και στράικερ Λουκάκου, κινδυνεύει να βρεθεί στο στοιχηματικό καναβάτσο. Πρωτιά του Βελγίου, της ομάδας στο No1 του παγκοσμίου Ranking εδώ και χρόνια (!), με δεύτερη την κορυφαία ομάδα του “κάτω κλαδιού” των σταυρωμάτων, την Αγγλία, προσφέρεται στο 16,00 στη Nοvibet!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ