ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Με ρίσκο και απόδοση στο 2,25

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 02:59 12/06/2021

Η Φινλανδία ανοίγει τις υποχρεώσεις της στο ιστορικό πρώτο της τουρνουά τελικής φάσης ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Με τι προοπτικές; Παίζει με την πιο φορμαρισμένη Δανία εδώ και δεκαετίες. Με το κορυφαίο Βέλγιο όλων των εποχών. Και με την αιώνια, τη άσπονδη γειτόνισσα Ρωσία. Την οποία μία φορά έχει κερδίσει στην ιστορία της και αυτή ήταν πριν 110 χρόνια, στην Ολυμπιάδα του 1912. 

Πολλά bet μπορεί να παίξει ο συντηρητικός στη Φινλανδία. Να βγει τελευταία στη βαθμολογία για 1,40. Να έχει τα λιγότερα γκολ επίθεση για 1,55. Ακόμα και να δεχτεί τα πιο πολλά γκολ για 1,60. Αλλά στοίχημα παιζουμε. Και αν έχει γούστο κάτι στοιχηματικά στα της Φινλανδίας, είναι η ζαριά να κάνει τρεις ήττες για απόδοση 3,00 στη Nοvibet. Μεγάλος μέσος όρος ηλικίας για τα δεδομένα της, ντεφορμέ πριν την πρώτη σέντρα.

Οσον αφορά σε αυτό καθαυτό το αποψινό ματς, η Δανία δεν έχει χάσει ποτέ από τους Φινλανδούς, όμως ποτέ δεν έχει κάνει νίκη με περισσότερα από ένα γκολ διαφορά. Τρεις φορές κέρδισε 1-0, μια φορά 2-1 και μια ισοπαλία 1-1. Καιρός δεν είναι να αλλάξει αυτο; Αν όχι σε αυτό το διαβολεμένο φορμάρισμά της, πότε; Το ασιατικό -1,5 της Nοvibet στο 2,25 ανεβάζει εξίσου ρίσκο και απόδοση!