ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Όπλο του 3,25 και 44 χρόνια φαγούρας

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 14:06 11/07/2021

Όταν ξεκινούσε το τουρνουά, κάθε ομάδα είχε να παρουσιάσει κάποια όπλα. Παίκτες, ως επί το πλείστον. Έμψυχα όπλα που υπόσχονταν να αποτελέσουν το Α και το Ω της συνολικής προσπάθειας για διάκριση. Στην Αγγλία, ένα τέτοιο ήταν ο Κέιν. Ο αγαπημένος “hurricane” των φίλων τωντριών λιονταριών. Ο οποίος φυσικά πρωταγωνίστησε στους πίνακες στρατηγικής όλων των προπονητών που αντιμετώπισαν την Αγγλία. Και στους όμιλους ο Κέιν τα βρήκε… μπαστούνια. Κλειστούς διαδρόμους, στενό μαρκάρισμα, λίγο ξύλο και στα ρηχά ο… τυφώνας. Στα νοκ άουτ, όμως, άστραψε και βρόντηξε. Με 4 γκολ πήρε (μαζί με τον Στέρλινγκ) την Αγγλία από το χέρι και την έφτασε τελικό! Οπου σήμερα προσφέρεται φαβορί τίτλου στο 1,77 της Nοvibet!

Η Ιταλία; Είχε κι αυτή όπλα. Και τα πιο ξακουστά, αυτά με το μεγαλύτερο βεληνεκές, δύο. Ο Ινσίνιε και ο Ιμόμπιλε. Ο “κόβω” και ο “ράβω”. Και αν ο …κοντός έκοψε, ο ψηλός ακόμα δεν έχει… ράψει. Ενα γκολ με την Τουρκία κι ένα με την Ελβετία, στις τριάρες δηλαδή, δεν αποτελούν συγκομιδή στο ελάχιστο κοντά σε ό,τι περίμεναν οι φίλοι των ατζούρι. Λένε ότι οι μεγάλοι παίκτες είναι για τα μεγάλα ραντεβού. Κι αν ο Ιμόμπιλε σώπασε στα κρίσιμα νοκ άουτ, σήμερα είναι η μέρα του. Πως λένε στην Αμερική στους γάμους; “Όποιος έχει αντίρρηση γι’ αυτόν τον γάμο, ας μιλήσει τώρα ή ας σωπάσει για πάντα”. Οι Αγγλοι ετοιμάζονται να …παντρευτούν το τρόπαιο.

“Φαγούρα” 44 ετών

Αν έχει αντίρρηση ο Τσίρο, σήμερα πρέπει να μιλήσει. Σήμερα ή ποτέ. Στο 3,25 στη Nοvibet το antyime γκολ του Ιμόμπιλε. Που αν σκοράρει, ο Τσίρο ο Ιμόμπιλε, θα βοηθήσει στα μέγιστα την ομάδα του να διαψεύσει τις αποδόσεις. Που την θέλουν αουτσάιντερ σε έναν τέτοιο τελικό. Και η Ιταλία να πάρει τον τίτλο επιβεβαιώνοντας το 2,07 της Nοvibet. Αλλωστε, 44 χρόνια δίχως επίσημη νίκη με την Ιταλία είναι οι Αγγλοι, σήμερα θα την κάνουν;…