ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Σκούριασαν οι ερπύστριες στα Πάντσερ;

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 14:00 19/06/2021

Τα βλέμματα όλων στραμμένα στο Μόναχο απόψε, όπου η Πορτογαλία τύποις γηπεδούχος, ουσιαστικά φιλοξενούμενη της Γερμανίας καλείται να κάνει στα “πάντσερ” τη μεγάλη ζημιά. Με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση και αφήνει με το ένα πόδι εκτός συνέχειας τη νασιονάλμανσαφτ μέσα στο ίδιο το σπίτι της. Θα είναι πρώτη φορά αν συμβεί κάτι τέτοιο; Ασφαλώς όχι. Το 1984 έμεινε εκτός συνέχειας από τον όμιλο. Και το κάζο επαναλήφθηκε το 2000. Και το 2004 βεβαίως στο Euro της ζωής μας. Σχεδόν κάθε 20 χρόνια δηλαδή. Και φέτος, 17 χρόνια μετά, αν ξαναγίνει η “κέντα” και μείνει εκτός από τον όμιλο η Γερμανία, η Nοvibet θα το πληρώσει στο 4,50.

Όπως και να έχει, η Γερμανία αν δεν κερδίσει απόψε θα κυνηγήσει την 3η θέση. Αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων σε όλους τους όμιλους για να περάσει. Τα δεδομένα είναι απλά. Εχει μηδέν γκολ ενεργητικό και παίζει απόψε με μια τέρμα αμυντική αντίπαλο. Να πετύχει πόσα; Ενα, δύο γκολ; Και θα πάει στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στους Ούγγρους να κάνει ακόμα πόσα; Δύο; Τρία; Αρα μιλάμε για συγκομιδή στον όμιλο ένα πιθανό ταβάνι 5 τερμάτων και η Nοvibet το έχει “διαβάσει” προσφέροντας το line στα 4,5 και το Under φαβορί στο 1,70.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν περάσει ως δεύτερη ή τρίτη η Γερμανία πάει σε σταύρωμα με ομάδα πρώτης θέσης. Aπό τον 2ο, 3ο ή 4ο όμιλο. Που σημαίνει Βέλγιο, Ολλανδία ή Αγγλία/Τσεχία πιθανές αντίπαλους. Σε ένα από αυτά τα σταυρώματα, η Γερμανία που είδαμε στο ματς με τη Γαλλία και με τον Λεβ στον πάγκο, πόσο εύκολα κάνει 2 γκολ για να περάσει το line των 6,5 στο τουρνουά; Στο 1,85 το Under της Nοvibet.