ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Friday treble

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 13:27 01/10/2021

Ξεκινάμε απογευματάκι από Περού και Πολωνία για να κλείσουμε άγρια χαράματα με colombiano value bet στην μακρινή Τολίμα που άφθονο ρέει το χρήμα…

18:30 ΑΓΙΑΚΟΥΤΣΟ – ΚΑΡΛΟΣ ΜΑΝΟΥΤΣΙ

Κρίσιμη αναμέτρηση για το εισιτήριο του Σουνταμερικάνα, φαινομενικά παρόμοια η φόρμα τους (2-3-3 vs 3-1-4) αλλά διαφορετική η πραγματική τους εικόνα στο τερέν, με την Μανούτσι να κολακεύεται συστηματικά από τα αποτελέσματα της και την Αγιακούτσο να δικαιούταν τουλάχιστον μία νίκη παραπάνω, ενώ δύο φορές αναγκάστηκε να παίξει με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο. Στο 2,10 ο άσσος.

19:00 ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ – ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Άκρως πλασματικό το σερί 3/3 νικών της Ζαγκλέμπιε, με ήρωα γκολκίπερ να πιάνει πέναλτι και τρία τετ-α-τετ και βάσει expected goals θα έπρεπε να πάρει μόλις ένα βαθμό αντί για εννιά! Από σπουδαία εμφάνιση-νίκη η ενισχυμένη μεταγραφικά Γιαγκελόνια, στο 2,25 το 2 DNB.

02:00 ΤΟΛΙΜΑ – ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Από την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και δύο κολλητές νίκες η Σάντα Φε που κάνει αντεπίθεση για να προλάβει τα πλέι οφ, σημάδια χαλάρωσης στην Τολίμα που μεσοβδόμαδα δεν έκανε ούτε φάση κόντρα στην πολύ αδύναμη Πατριότας, η αξία βρίσκεται ξεκάθαρα στο 1,90+ του Χ2.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ