ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπύρες στο λιμάνι

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 15:38 24/06/2021

Σαν να ξεκινάς μπαρότσαρκα στην Πάτρα βράδυ Καθαράς Δευτέρας, μοιάζει στοιχηματικά η σημερινή μέρα μάγκες, με τα κονφετί των ομίλων του Euro να έχουν διαλυθεί στον αέρα (μαζί με τα τελευταία ψιλά από τις τσέπες μας) και το βλέμμα άδειο, σαν ξέμπαρκου ναύτη που πίνει μπύρες στο λιμάνι… Αλλά για δες, κάπου εκεί στο βάθος αχνοφαίνονται πανιά και παράξενα πλοία σαν εκείνα που δεν λογαριάζουν τον κόντρα άνεμο, γεμάτα αδίστακτους Βίκινγκ από το Μόλντε και το Γκρένλαντ ορμώμενους.

19:00 ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΜΟΛΝΤΕ

Δεν χωρά αμφιβολία ότι η Μπόντο έχει πετύχει τρομερά πράγματα κατά την τελευταία τριετία στη Νορβηγία, παρότι κάθε χρόνο, έχανε τους καλύτερους παίκτες της. Το ίδιο έγινε και φέτος, με την απώλεια της επιθετικής της τριπλέτας (δηλαδή 60 γκολ και σχεδόν άλλες τόσες ασίστ) και φαίνεται ότι κάπου το πράγμα ζορίζει – ήδη δύο Χ και μία ήττα σε 9 αγωνιστικές και κυρίως, δείχνει πλέον τρωτή και δεν εμπνέει τρόμο. Η Μόλντε βέβαια έτσι κι αλλιώς την κοίταζε στα μάτια, έχει κάποιες απουσίες, αλλά και το 2,77 στο διπλό DNB ξεφεύγει!

ΟΝΤ – ΤΡΟΜΣΟ

Από τεράστιο διπλό με τον παικταρά Μπακένγκα να βγάζει φωτιές η Οντ που πριν τρεις εβδομάδες είχε κερδίσει και απολύτως δίκαια την Μπόντο Γκλιμτ, στήνεται καλά εκτός έδρας η Τρόμσο, αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και το 2,00 στον άσσο είναι υπερβολικά μεγάλο!