ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Ρεσάλτο στον Βορρά

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 15:01 18/07/2021

🌆 Καλή και η Σαντορίνη, αλλά σαν το ηλιοβασίλεμα στο Alfheim Stadion του Τρόμσο δεν έχει! Εξάλλου στο δίλημμα, Κυριακή με καύσωνα, τάπερ με ρακέτες στην παραλία ή στοιχηματικό ρεσάλτο στoν Σκανδιναβικό Βορρά, η απάντηση είναι μονόδρομος…

🇳🇴 16:00 ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ – ΜΠΡΙΝΕ

Αμφότερες ανέβηκαν από τη Γ΄ Εθνική και εντυπωσιάζουν. Η Φρέντρικσταντ είναι πιο ουσιαστική και η Μπρίνε προδόθηκε από την επιθετική της φιλοσοφία και έρχεται από δύο ήττες, αλλά οι διαφορές τους είναι μικρές και ο άσσος είναι για 2,10+ και όχι για 1,70 – με άλλα λόγια το 2 DNB στο 3,30 προσφέρεται σε σαφώς ψηλότερη απόδοση από τις πιθανότητες του να επαληθευτεί.

🇫🇮 18:30 ΓΝΙΣΤΑΝ – ΒΑΑΣΑ

2η κατηγορία Φινλανδίας, στο φιλόξενο γηπεδάκι της Γνίσταν, μιας συνοικιακής ομάδας του Ελσίνκι – και λέω φιλόξενο γιατί η Γνίσταν φέτος μετράει 0-2-1 εντός, ενώ πέρυσι είχε 5-1-5. Η πολύ ενισχυμένη μεταγραφικά Βάασα, ξεκίνησε σαν μεγάλο φαβορί για την άνοδο (καθώς το ρόστερ της θεωρείται πολυτέλεια για την κατηγορία), αλλά δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες (2-5-1) και τέλη Ιουνίου άλλαξε προπονητή και τεχνικό διευθυντή. Τα πρώτα δείγματα ήταν θετικά (νίκη 2-1) και τώρα θα ψάξει την 2η κολλητή της νίκη στο 2,62 με την ασφάλεια του 2 DNB.

🇳🇴 19:00 ΤΡΟΜΣΟ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Χωρίς νίκη εδώ και 5 ματς η Τρόμσο (0-2-3), αλλά χωρίς νίκη και συνολικά εντός έδρας με 0-2-3 (5-10 τέρματα)! Έσπασε το ρόδι με την πρώτη της νίκη από τις 31/5 η Ρόζενμποργκ, η οποία πάντως έδειχνε εδώ και καιρό έτοιμη να “στρίψει” (μπορούσε τη νίκη και στο 2-2 εκτός με την Οντ) – στο 3,00 να κάνει δεύτερη κολλητή νίκη!

🇲🇦 21:30 ΓΙΟΥΣΟΥΦΙΑ ΜΠΕΡΕΧΙΝΤ – ΜΟΧΑΜΕΝΤΙΑ

6ποντο υποβιβασμού στο Μαρόκο, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Σε μέτρια κατάσταση η Μπερεχίντ που πρέπει να ανοιχτεί, καθώς ακόμη και το Χ είναι καταδικαστικό. Για δύο αποτελέσματα η τρομερά ανεβασμένη (3-2-1) μετά από αλλαγή προπονητή Μοχαμέντια που έχει μια κλάση πάνω ρόστερ και πολλά λεφτά. Δεν ξέρω που το βρήκαν αυτό το 4αρι στο διπλό οι Μπουκ, μια χαρά και το 2,75 στο DNB