ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ (5/9/19, 03:30) ΣΤΟΙΧΗΜΑ
SPECIAL BET

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

3 - 0 05-09-19

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Για τον αγώνα ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ γράφει ο Άκης Αχλατλής Ημερομηνία: 12:22 04/09/19

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

*** Επαναληπτικός ημιτελικός κυπέλλου Βραζιλίας, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

ΑΝΑΛΥΣΗ
  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ

Σοβαρή και πειθαρχημένη στο Μπέλο Οριζόντε, μπόρεσε να παίξει με το άγχος της πιεσμένης και ντεφορμέ τότε Κρουζέιρο για να πάρει το διπλό με 1-0 (77′). Από στημένο ήρθε το γκολ αλλά μικρή σημασία έχει, ήταν σταθερή αμυντικά σε ένα εκτός έδρας νοκ άουτ παιχνίδι που της πήγε πρίμα το πλάνο.

Το Σάββατο έβαλε βασικούς κόντρα στην Μποταφόγκο για να πάρει ψυχολογία ενόψει Κρουζέιρο και επικράτησε 3-2. Το δεύτερο γκολ που δέχτηκε ήρθε στις καθυστερήσεις, ήταν απόλυτη κυρίαρχος και το τελικό αποτέλεσμα κολακεύει υπερβολικά την αντίπαλό της. Μπορούσε και δικαιούταν να κερδίσει με ένα μίνιμουμ 3-1.

Το κύπελλο και η πρόκριση στον τελικό είναι μεγάλος στόχος για φέτος, οπότε όλοι είναι επί ποδός για να διασφαλίσουν την πρόκριση σε έναν τελικό που κατά πάσα πιθανότητα (αν δεν γίνει μία μεγάλη έκπληξη) θα έχει αντίπαλο (αν περάσει βέβαια) την μισητή Γκρέμιο. Δεν παίζει σε τελικό κυπέλλου από το 2009, δεν έχει κατακτήσει το τρόπαιο από το 1992 οπότε η κάψα του κόσμου είναι μεγάλη.

Η νίκη με την Μποταφόγκο βοήθησε πάρα πολύ προκειμένου να γυρίσει σελίδα από τον αποκλεισμό στο Λιμπερταδόρες, αν και υπήρχαν εξαιρέσεις και ορισμένα πανό κατά του Ονταΐρ Ελμαν και συγκεκριμένων παικτών που είναι ντεφορμέ. Ενας εξ΄αυτών και ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός Νίκο Λόπες που κόντρα στην Μποταφόγκο σκόραρε πρώτη φορά μετά από 24 αγώνες!

 

Εκτός αναμέτρησης ο μεσοεπιθετικός Ουέλινγκτον Σίλβα (9/1, 1 ασ.), ο μέσος Ροντρίγκο Ντουράντο (1/0), ο μπακ Ναταναέλ (6/0) και ο μεσοεπιθετικός Ματέους Γκαλντεζάνι (-). Ο Ντουράντο λείπει τέσσερις μήνες, αν ήταν υγιής θα ήταν βασικός καθώς είναι και αρχηγός, ο Ουέλινγκτον Σίλβα εσχάτως κέρδισε θέση στην ενδεκάδα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-1-4-1): Μαρσέλο Λόμπα – Μπρούνο, Ροντρίγκο Μολέντο, Βίκτορ Κουέστα, Ουέντελ – Ροντρίγκο Λιντόζο – Ντ’ Αλεσάντρο, Εντενίλσον, Πατρίκ, Νίκο Λόπες – Πάολο Γκερέρο.

Κλασικό 4-1-4-1 για τον Ονταΐρ Ελμαν. Είναι ότι καλύτερο μπορεί να κατεβάσει απόψε σαν ενδεκάδα. Ισορροπημένο σχήμα από άποψη χαρακτηριστικών που έχουν οι παίκτες που το απαρτίζουν.

  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ

Ο πρώτος ημιτελικός δεν είχε έρθει σε καλό σημείο για την ίδια και ηττήθηκε με το 0-1 (77′). Λίγα πράγματα σε όλο το 90λεπτο, προβλέψιμη επιθετικά, δεν έγινε ιδιαίτερα απειλητική, όχι ότι κινδύνεψε και σοβαρά σε όλο το ματς αλλά έτσι όπως ήταν στραβό το κλίμα… ήρθε και το γκολ στο φινάλε για κερασάκι στην τούρτα. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Μάνο Μενέζες στον πάγκο της.

Το Σάββατο με βασικούς κυρίως, κέρδισε 1-0 (80′) τη Βάσκο και συνέχισε την βαθμολογική ανάρρωσή της στο Μπραζιλεϊράο. Δύσκολη επικράτηση, δεν μπόρεσε να κυριαρχήσει μέχρι το ημίχρονο. Σημείο κλειδί το 52ο λεπτό όταν ο γκολκίπερ Φάμπιο απέκρουσε πέναλτι, έκτοτε πάτησε καλύτερα, πίεσε, άρχισε να χάνει ευκαιρίες και βρήκε το γκολ με τον πιτσιρικά Μαουρίσιο.

Με την έλευση του Ροζέριο Σένι, το κλίμα σταθεροποιήθηκε. Κέρδισε 2-0 τη Σάντος, πήρε 1-1 από την CSΑ όπου ισοφαρίστηκε άδικα στην τελευταία φάση, κέρδισε και 1-0 τη Βάσκο για να αναρριχηθεί βαθμολογικά και να ηρεμήσει ο κόσμος.

Πλέον, μαζεύει όλη την ενέργεια που έχει για να ταξιδέψει στο Πόρτο Αλέγκρε και να διασώσει έναν από τους μεγάλους στόχους της σεζόν, να είναι για τρίτη σερί χρονιά στον τελικό κυπέλλου. Ο Ροζέριο είναι αισιόδοξος, τόνισε ότι η Ιντερνασιονάλ είναι μία εξαιρετικά δυνατή ομάδα στην έδρα της αλλά και η Κρουζέιρο έχει την ποιότητα για να βάλει την μπάλα κάτω και να κυνηγήσει την πρόκριση.

Διεθνής ο δεξιός μπακ Ορεχουέλα (7/0), αμφίβολος δίνεται ο κεντρικός αμυντικός Λέο (11/0), καιρό στο ιατρικό δελτίο ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός Ροντριγκίνιο (5/1).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Φάμπιο – Εντίλσον ή Ζάντσον, Ντεντέ, Λέο ή Φαμπρίσιο Μπρούνο, Εζίντιο ή Ντοντό – Ενρίκε, Ρομπίνιο – Μαρκίνιος Γκαμπριέλ, Τιάγκο Νέβες, Πέδρο Ρόσα – Φρεντ ή Ντέιβιντ.

Κλασικό 4-2-3-1 για τον Ροζέριο Σένι. Ο Ορεχουέλα είναι διεθνής οπότε τη θέση του λογικά θα πάρει ο μπακ Εντίλσον. Παλιά καραβάνα ο Εντίλσον με εξαιρετικά στημένα, παίκτης τίτλων αλλά χωρίς ρυθμό για αυτό και παίζει να μην ξεκινήσει και αν δεν γίνει αυτό τη θέση του θα καλύψει ο αμυντικός μέσος Ζάντσον που το έχει κάνει πολλές φορές φέτος να μετατοπιστεί δεξιά. Στο κέντρο άμυνας παίζει θέση ανάμεσα στον βασικό Λέο και τον αναπληρωματικό Φαμπρίσιο Μπρούνο. Πάντως ο Λέο λείπει εδώ και τρία ματς, ο Φαμπρίσιο έχει καλύτερες πιθανότητες να ξεκινήσει.

Από την αρχή της σεζόν παίζει η θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Πιο επιθετικογενής ο Εζίντιο, πιο στιβαρός αμυντικά ο Ντοντό αλλά όλη τη χρονιά πάει έτσι η κατάσταση. Σημαντική κίνηση να φέρει σε θέση 8 τον Ρομπίνιο ο Σένι, δείχνει ότι θέλει την ποιοτική πάσα για το transition. Ανάμεσα σε Φρεντ και Ντέιβιντ για την επίθεση, Killer ο Φρεντ εντός περιοχής, θα βοηθήσει παραπάνω στην άμυνα ο Ντέιβιντ που δεν έχει και τόσο καλά τελειώματα.

Ιντερνασιονάλ

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΟΥΝΤΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Κρουζέιρο

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΟΥΝΤΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ