ΣΕΒΙΛΛΗ - ΧΕΤΑΦΕ (16/9/18, 21:45)

10:20 28-03-24

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

*** Προϊστορία (συνολική): 8-3-3, τελευταίο διπλό το 2010.
*** Μέχρι πέρσι στη Σεβίλλη ο γκολκίπερ της Χετάφε, Νταβίντ Σόρια.

ΑΝΑΛΥΣΗ
  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ
  • STATS

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, με 1-0 από την Μπέτις στο ντέρμπι της πόλης, παιχνίδι που κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό από την άδικη αποβολή του Ρόκε Μέσα. Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο, μπήκε καλύτερα στο δεύτερο, είχε φάσεις για να προηγηθεί, μεταξύ αυτών και δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Χεσούς Νάβας. Στο 66΄ ο διαιτητής απέβαλε τον παίκτη της με ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη για παρεμπόδιση του γκολκίπερ, αν και ο τελευταίος πήγε κι έπεσε πάνω του, δεχόμενη το γκολ της ήττα στο 80΄.

«Γνωρίζω πολύ καλά τις ομάδες του Μπορδαλάς, σας θυμίζω πως πέρσι η Χετάφε για 38 αγωνιστικές διεκδικούσε το ευρωπαϊκό εισιτήριο από τη Σεβίλλη», δήλωσε ο Μπορδαλάς.

Την Πέμπτη υποδέχεται τη Σταντάρ Λιέγης στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Τραυματίες ο αμυντικός Μερκάδο (3/0), ο αρ. μπακ Εσκουδέρο (2/0) και ο χαφ Γκοναλόν (2/0), ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο χαφ Αμαντού (1/0) σβήστηκε η κάρτα του Ρόκε Μέσα και παίζει κανονικά.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-2-1): Βάτσλικ – Νιανιόν, Κιάερ, Σέρχι Γκόμεθ – Χεσούς Νάβας, Ρόκε Μέσα, Μπανέγα, Αράνα – Βάσκες, Σαράμπια – Αντρέ Σίλβα.

Καλή ενδεκάδα βάζει ο Ματσίν, με τον Βιδάλ να διεκδικεί τη θέση του Αράνα, για να καλυφθεί το κενό του Εσκουδέρο, ενώ ο Νιανιόν αντικαθιστά τον Μερκάδο.

Οι 6/8 νίκες της επί της Χετάφε εντός έδρας ήταν με N/G, ενώ έχει και 2/2 στο κύπελλο.

  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ
  • STATS

Δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις εντός έδρας νίκες της, μένοντας στο ισόπαλο 0-0 με τη Βαγιαδολίδ. Μπλόκαρε από την καλά οργανωμένη άμυνα της αντιπάλου, η οποία την απείλησε κιόλας σε αρκετές περιπτώσεις. Κορυφαία στιγμή της ένα σουτ του Μαξίμοβιτς στο δοκάρι στο 74΄.

Τελευταίο απόκτημα ο χαφ Κριστόφορο (πρώην Σεβίλλη), ο οποίος ήρθε δανεικός από τη Φιορεντίνα.

«Δεν θα είμαι ικανοποιημένος με τον πόντο, θέλω να κερδίσουμε. Για να τα καταφέρουμε, πρέπει να κάνουμε μεγάλο παιχνίδι», δήλωσε ο αισιόδοξος Μπορδαλάς.

Παραμένει εκτός ο βασικός χαφ Μαρκέλ Μπεργκάρα, νοκ άουτ τέθηκε ο έτερος χαφ Αραμπάρι (3/0), εκτός επίσης ο στόπερ Ινάσι Μικέλ. Μπήκαν στην αποστολή οι νεοαποκτηθέντες Κριστόφορο και Φουλκιέ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Σόρια – Νταμιάν Σουάρες, Τζενέ, Μπρούνο, Αντούνες – Κριστόφορο, Μαξίμοβιτς – Πορτίγιο, Σιμπασάκι, Αμάτ – Ανχελ.

Οι απουσίες στα χαφ, ίσως φέρουν τον Κριστόφορο στη βασική ενδεκάδα, κόντρα στην άλλοτε ομάδα. Πιθανό να παίξει μοναδικό προωθημένο τον Ανχελ, με τον Σιμπασάκι πιο πίσω.

Τα 8 τελευταία της παιχνίδια ήταν Under 2,5.

WordPress › Σφάλμα

Παρουσιάστηκε ένα κρίσιμο σφάλμα σε αυτόν τον ιστότοπο.

Μάθετε περισσότερα για την αποσφαλμάτωση του WordPress.