ΒΑΡΜΠΕΡΓΚ - ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ (19/6/18, 20:00)

04:18 29-03-24

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement
ΑΝΑΛΥΣΗ
  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ

Ταξίδεψε στον βορρά για να αντιμετωπίσει την Μπράγκε, εκεί όπου γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1. Ξεκίνησε δυνατά και για ένα το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, σπαταλώντας ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα, με την απουσία του πρώην αρχηγού της να φαίνεται πως της στοιχίζει. Σε μια φάση στο 70’, από το πουθενά με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή σημειώθηκε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, παρόλο που στις καθυστερήσεις είχε χρυσή ευκαιρία να ισοφαρίσει. Έτσι, τα περιθώρια στενεύουν ακόμα περισσότερο, καθώς έμεινε για έκτο παιχνίδι χωρίς νίκη, μετρώντας πέντε σερί ήττες.

Σοκ προκάλεσε στις τάξεις της ομάδας η ξαφνική απόφαση του έμπειρου 32χρονου επιθετικού και αρχηγού της, Άλτεμαρκ-Βάνεριρ (8/2), να αποχωρήσει από την ομάδα, έπειτα από διαμάχη με τον τεχνικό διευθυντή, με τον ίδιο τον παίκτη να φανερώνει πως οι σχέσεις με το τεχνικό τιμ και τον προπονητή δεν ήταν οι καλύτερες.

Πλήρης η αποστολή της.

  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ

Την Πέμπτη φιλοξενήθηκε από την Χάλμσταντ στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2 εκτός. Μπήκε στον αγώνα μουδιασμένη, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο χωρίς να απειλήσει, κινδυνεύοντας και γλιτώνοντας σε αρκετές περιπτώσεις από την παραβίαση της εστίας της. Το σκηνικό δεν άλλαξε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και δίκαια βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ που δέχτηκε στο 51’. Δεν πτωήθηκε πήρε την πρωτοβουλία, πίεσε, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 65’. Το παιχνίδι ισορρόπησε, όμως μια ολιγωρία της άμυνας στις καθυστερήσεις του αγώνα της στέρεισε τον βαθμό, γνωρίζοντας έτσι την ήττα και βάζοντας ένα τέλος στο αήττητο σερί των οκτώ αγωνιστικών.

Η άμεση επιστροφή στις νίκες είναι επιτακτική ανάγκη, καθώς η ήττα στο Χάλμσταντ προκάλεσε ανησυχίες.

Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

WordPress › Σφάλμα

Παρουσιάστηκε ένα κρίσιμο σφάλμα σε αυτόν τον ιστότοπο.

Μάθετε περισσότερα για την αποσφαλμάτωση του WordPress.