ΜΟΡΤΟΝ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ (28/7/18, 17:00)

00:49 29-03-24

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement
ΑΝΑΛΥΣΗ
  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ

Εστω και με καθυστέρηση δύο αγωνιστικών δήλωσε παρών στον όμιλο επικρατώντας 2-0 της Στενχάουσμιουρ, αποδίδοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο.

Δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στους «16» του θεσμού.

Χωρίς τον παραμικρό στόχο στον θεσμό, θα συνεχίσει τα πειράματα της και στον τελευταίο της αγώνα, ενδεικτικό της κατάστασης πως ο μάνατζερ ΜακΚίνον άλλαξε 3(!) φορές το σύστημα της ομάδας του κόντρα στην «Στένι» (3-5-2, 4-2-3-1, 4-3-3), κάτι αντίστοιχο αναμένεται να πράξει και απόψε.

«Θέλουμε να διατηρήσουμε το μομέντουμ ενόψει του πρωταθλήματος, το θέμα είναι να φτιάξουμε την φυσική μας κατάσταση, θεωρώ πως κινούμαστε προς την σωστή κατεύθυνση, περιμένω μια ανταγωνιστική Αλμπιον Ρόβερς το Σάββατο». 

Αμφίβολος ο στόπερ Γουάντελ, πάγια εκτός οι φορ Τζόνστον και Τόμπσον, τραυματίστηκαν κόντρα στην Στενχάουσμιουρ ο στόπερ Μπιουκάνον και ο μπακ Στραπ και αμφότεροι θα προφυλαχθούν, ενώ χτύπημα αποκόμισε και ο βασικός χαφ Μίλαρ. Απών ακόμα ένας χαφ ο 23χρονος Τέλφερ, έκανε ένεση στο γόνατο και δεν είναι έτοιμος κόντρα στην Αλμπιον, χωρίς δικαίωμα συμμετοχής και ο χαφ Τόμπσον.

Ούτε λίγο ούτε πολύ 8 παίκτες της θα απουσιάσουν απόψε.

  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ

Εκ προοιμίου το έργο της ήταν δύσκολο σε έναν όμιλο αρκετά απαιτητικό, κάτι τέτοιο επιβεβαιώθηκε ξανά και στην πράξη μεσοβδόμαδα, γνωρίζοντας δίκαιη ήττα 0-2 από την Πάρτικ Θιστλ.

Κακή ανασταλτικά, χωρίς ιδέες στην γραμμή κρούσης μετά την μαζική φυγή βασικών μονάδων της, η επόμενη σεζόν στην Λιγκ 2 αναμένεται κανονικός Γολγοθάς.

Δουλεύει ακόμα στην χημεία της, δεν έχει βρει το αγωνιστικό της στυλ ενόψει της νέας σεζόν και όπως φαίνεται ο θεσμός του Λιγκ Καπ αποτελεί βάσανο για εκείνη, με ανακούφιση δέχεται το τέλος της απόψε.

Δεν αναφέρονται προβλήματα τραυματισμών στην αποστολή της.

WordPress › Σφάλμα

Παρουσιάστηκε ένα κρίσιμο σφάλμα σε αυτόν τον ιστότοπο.

Μάθετε περισσότερα για την αποσφαλμάτωση του WordPress.