ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (23/8/18, 21:30)

11:55 28-03-24

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

***«Παρτιζάν Στέιντιον» (32.710 θ.), Βελιγράδι.
***Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και τη σεζόν 2014/15, με την Μπεσίκτας να κερδίζει το ματς στη Σερβία με 4-0.

ΑΝΑΛΥΣΗ
  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • STATS

Πήρε την πρόκριση στον προηγούμενο γύρο απέναντι στη Νόρντζελαντ σχετικά εύκολα. Καλύτερη στο πρώτο παιχνίδι στην Δανία, προηγήθηκε με δύο γκολ, προτού δεχθεί ένα γκολ από αμυντικό λάθος. Στην ρεβάνς, βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 10’, αλλά δεν πρόλαβε να… αγχωθεί, αφού ένα λεπτό αργότερα ισοφάρισε και με δύο ακόμη γκολ σε διάστημα έξι λεπτών (30’, 35’) ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη της. Το γκολ που δέχθηκε στο 77’, απλά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Εντός συνόρων δεν μεσολάβησε κάποιο παιχνίδι, αφού ζήτησε και κατάφερε να αναβληθεί η αναμέτρηση με την Ραντ Μπέογκραντ και είχε την ευκαιρία να πάρει ανάσες και να προετοιμαστεί καλύτερα για το ματς.

Το πρόσωπο που δείχνει μετά την αλλαγή προπονητή, λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την Νόρντζελαντ, είναι αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με πριν. Με τον Μίρκοβιτς στον πάγκο, μετρά μια νίκη και μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα και δύο νίκες στο Γιουρόπα Λιγκ. Το αήττητο σερί αυτό έχει φέρει και πάλι χαμόγελα στις τάξεις της, ενώ υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία και για τις αναμετρήσεις με την Μπεσίκτας.

Μεγάλο και το ενδιαφέρον των οπαδών, που γίνεται ακόμη μεγαλύτερο λόγω των σχέσεων που υπάρχουν μεταξύ των δύο χωρών. Αρκετοί από αυτούς έδωσαν το παρών στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ενώ το sold out θεωρείται δεδομένο.

Εκτός δράσης θα μείνει για ακόμη ένα παιχνίδι ο σημαντικός μέσος Τόσιτς, που οδηγήθηκε πρόσφατα στο χειρουργείο και θα λείψει για περίπου δύο μήνες ακόμη.

Μετρά μόλις δύο ήττες στα τελευταία δέκα εντός έδρας παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ, μετρώντας παράλληλα πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες.

  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ

Ηδη έξι παιχνίδια μέσα στη σεζόν για την Μπεσίκτας, τα τέσσερα ευρωπαϊκά και δύο για τις πρώτες αγωνιστικές του τούρκικου πρωταθλήματος.

Δύο στα δύο μετρά στην Τουρκία, την Κυριακή έβγαλε δύσκολο διπλό απέναντι στην Έρζουρουμσπορ. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αγνώριστη με τους γηπεδούχους να έχουν μπει δαιμονισμένοι και να βρίσκονται μπροστά στο σκορ στο 16, ενώ στο 30′ είχαν δοκάρι και δικαιούνταν κι άλλο γκολ. Στην επανάληψη με τις αλλαγές του προπονητή Σενόλ Γκιουνές άλλαξε προς το καλύτερο, ισοφάρισε άμεσα (50′), πήρε τον έλεγχο και το γύρισε με δύο γκολ στο 70′ και στο 81′.

Προβληματισμένος ο Γκιουνές, μετά τον αγώνα με την Έρζουρουμσπορ άσκησε κρητική: «Δεν έχουμε γίνει ακόμα ομάδα, οι παίκτες μου πρέπει να παίξουν καλύτερα»

Για το σημερινό αγώνα ο Γκιουνές δήλωσε: «Η Παρτιζάν και ο Ερυθρός αστέρας είναι ομάδες μοντέλα στο σέρβικο ποδόσφαιρο και έχουν πολύ καλούς παίκτες.  Παίζουν ένα πολύ καλό ομαδικό ποδόσφαιρο και στην επίθεση βγαίνουν εύκολα. Δύσκολο παιχνίδι, εμείς από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να πάρουμε τη νίκη».

Aπών ο έμπειρος Ισπανός βασικός φορ Νεγρέδο, που πέτυχε το γκολ της πρόκρισης στις καθυστερήσεις με τη Λίντσερ αλλά είδε δεύτερη κίτρινη στους πανηγυρισμούς και είναι τιμωρημένος. Ανέτοιμος o χαφ Χάτσινσο.

WordPress › Σφάλμα

Παρουσιάστηκε ένα κρίσιμο σφάλμα σε αυτόν τον ιστότοπο.

Μάθετε περισσότερα για την αποσφαλμάτωση του WordPress.