ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ - ΜΠΑΪΑ (23/5/19, 03:30) ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ

0 - 1 23-05-19

ΜΠΑΪ́Α

Για τον αγώνα ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ-ΜΠΑΪ́Α γράφει ο Άκης Αχλατλής Ημερομηνία: 14:03 22/05/19

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

*** Πρώτοι αγώνες για τους 16 του κυπέλλου Βραζιλίας. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.
*** Μπραζιλεϊράο 2019: Σάο Πάουλο – Μπαΐα 0-0 (19/5).

ΑΝΑΛΥΣΗ
  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ

Πρώτο παιχνίδι για την Σάο Πάουλο φέτος στο θεσμό, που είναι και ο μοναδικός που δεν έχει κατακτήσει ποτέ στην ιστορία της. Είναι αρκετά ψηλά στην βαθμολογία του Μπραζιλεϊράο αλλά δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το 0-0 της Κυριακής με την Μπαΐα, όπου οι είχε δοκάρι και άλλη μία καλή ευκαιρία όμως από το 71’ με παίκτη λιγότερο θα μπορούσε να έχει χάσει το παιχνίδι. Υπήρξαν αποδοκιμασίες με το τελευταίο σφύριγμα. Ο Κούκα παραδέχτηκε ότι η ομάδα του μπλόκαρε μεσοεπιθετικά και δεν βρήκε λύσεις.

Η Σάο Πάουλο δεν είναι κλαμπ που έχει την πολυτέλεια για αγωνιστική κοιλιά. Ο κόσμος μετά από χρόνια λιτότητας και απουσία από πρωταγωνιστικές πορείες, είναι διαρκώς στην τσίτα και αυτό που θα τον καλμάρει είναι μία δυνατή πορεία ή η κατάκτηση ενός τίτλου. Για αυτό και μετά το 0-0 με την Μπαΐα, παρότι το ξεκίνημα στο Μπραζιλεϊράο είναι καλό, υπήρξαν σφυρίγματα προς τους παίκτες.

Πιθανότατα να γίνουν ορισμένες αλλαγές, υπάρχουν παίκτες στα κόκκινα. Σίγουρα εκτός λόγω τραυματισμών ο στόπερ Αρμπολέδα (2/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Τιάγκο Βόλπι – Ιγκορ Βινίσιους, Αντερσον Μαρτίνς, Μπρούνο Αλβες, Λέο – Λουάν, Τσε Τσε – Εβερτον, Ιγκορ Γκόμες. Πάτο – Τορό.

Θα μείνουν λογικά εκτός για να πάρουν ανάσες ο πιτσιρικάς μεσοεπιθετικός Αντονι και στη θέση του θα ξεκινήσει ο Πάτο, εκτός και ο αριστερός μπακ Ρεϊνάλντο με τον Λέο να τον αντικαθιστά.

  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ

Είχε εύκολο έργο κόντρα στην Λοντρίνα στον προηγούμενο γύρο. Αυτό γιατί στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι φρόντισε να κερδίσει 4-0 και ουσιαστικά να τελειώσει την πρόκριση. Δεν την επηρέασε η ήττα 2-1 στον επαναληπτικό. Παλεύει να βρει σταθερότητα εκτός έδρας στο Μπραζιλεϊράο και την Κυριακή με καλή τακτική πήρε λευκή ισοπαλία από την Σάο Πάουλο. Γλίτωσε σε δοκάρι και άλλη μια φάση μέχρι το ημίωρο, όμως έπαιξε στα ίσια, από το 71΄με παίκτη παραπάνω έχασε δύο σημαντικές φάσεις να πάρει το τρίποντο.

Το 0-0 που πήρε από την Σάο Πάουλο την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο άφησε γλυκόπικρη γεύση. Αυτό γιατί από την μία γνωρίζει ότι έχει θέμα στα εκτός έδρας και δεν παίρνει εύκολα νίκες, όμως πήρε ένα καλό αποτέλεσμα. Από την άλλη, ειδικά στο β’ μέρος είχε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη και αυτό είναι που την χαλάει. Ηρεμος ο Ρόζερ Μασάντο μίλησε για εξέλιξη της ομάδας και ότι είδε άλλη διάθεση από όλους, περιμένοντας το ίδιο πρόσωπο και απόψε για το κύπελλο που είναι στόχος για την Μπαΐα.

Τιμωρημένος ο φορ Ζιλμπέρτο (5/0, 1 ασ.).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Ντόουγκλας – Νίνο Παραΐμπα, Λούκας Φονσέκα, Ερνάντο, Μοϊζές – Γκρέγκορι, Ντόουγκλας, Ελτον – Ελμπερ, Φερναντάο, Αρτούρ.

Ιδια ακριβώς ενδεκάδα με αυτήν της Κυριακής. Διατήρηση τριών αμυντικών χαφ στο κέντρο που άφησε ικανοποιημένο τον Μασάντο.

Σάο Πάουλο

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Μπαΐα

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ