ΑΛΚΜΑΑΡ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ (16/9/18, 13:15)

11:09 28-03-24

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

*** Στον τελικό του κυπέλλου πέρσι η Αλκμααρ έχασε με 3-0 από τη Φέγενορντ.
*** Στα 13 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης: 1-3-9.

ΑΝΑΛΥΣΗ
  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ
  • STATS

Στα πρώτα δυνατά τεστ της σεζόν έβγαλε μεγάλες αδυναμίες και θέματα και αν στο 0-0 με τη Φιτέσε εντός δεν φάνηκαν τόσο, ξεγυμνώθηκε στην έδρα της Χέρακλες. Γνώρισε την ήττα με 3-2, σε ένα ματς που μπορεί να προηγήθηκε στο 2′ , αλλά στη συνέχεια η Χέρακλες επέβαλλε ρυθμό, ισοφάρισε στο 21′, το γύρισε στο 50′ και στο 60′ έκανε το 3-1, με την Αλκμααρ απλά να μειώνει τρία λεπτά πριν το φινάλε.

Η διακοπή μπορεί να της κάνει καλό, χρειαζόταν χρόνο για να ηρεμήσει και να μαζέψει δυνάμεις, έτσι ώστε να φανεί πιο έτοιμη για τη δύσκολη συνέχεια που την περιμένει. Κεκλεισμένων των θυρών η προπόνηση της Παρασκευής. «Δουλέψαμε σε κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν απέναντι στη Χέρακλες. Πρέπει να κάνουμε λιγότερα λάθη και να πάρουμε τον έλεγχο απέναντι στη Φέγενορντ που έχει ανέβει το τελευταίο διάστημα» λέει ο τεχνικός Φαν ντεν Μπρομ.

Εννέα παίκτες βρισκόντουσαν σε διεθνή καθήκοντα. Κλασσικά 4-5 παίκτες απουσιάζουν, όλοι τους δεν έχουν παίξει φέτος και μόνο ο στόπερ Βάουτενς μπορεί να είχε φανέλα βασικού. Πήρε τον αμυντικό Φαν Ρέιν που πέρσι ήταν πάλι στην ομάδα, ενώ απέκτησε και τον πορτιέρο Φελτχάουζεν.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Μπιζότ – Σβένσον, Φλάαρ, Χατζιδιάκος, Οβεγιάν – Μιντίσο, Τιλ, Κόοπεμεϊνερς – Σέουντγενς, Μποάντου, Ιντρίσι.

Αναμένεται με την ενδεκάδα του αγώνα απέναντι στη Χέρακλες.

Εχει 7.8 σουτ εντός εστίας μ.ο., 55.9% κατοχή και 85.1 % επιτυχημένες πάσες.

Πως μπαίνουν τα γκολ της: Στη ροή του αγώνα 9, αντεπιθέσεις 1, στημένες φάσεις 1.

  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ
  • STATS

Πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Μπρέντα, μπήκε δυνατά, προηγήθηκε στο 24′ , αλλά δέκα λεπτά αργότερα από πέναλτι ήρθε η ισοφάριση. Ανέβασε πάλι στροφές, σημείωσε τρία γκολ στην επανάληψη, με την Μπρέντα να μειώνει απλά στο 81′. Εφτά παίκτες σε διεθνή καθήκοντα.

Αρχίζει να ανεβάζει στροφές, αρχίζει να παίζει με βάση τις πραγματικές της δυνατότητες και αφήνει πίσω τις πρώτες σφαλιάρες στη σεζόν (αποκλεισμός από την Τρέντσιν, ήττα στην πρεμιέρα). Εχει επιστροφές το τελευταίο διάστημα και έχουν βοηθήσει το Φαν Μπρόνκχορστ ώστε να έχει περισσότερες επιλογές. Τρεις σερί νίκες, βρίσκει εύκολα δίχτυα και αποκτά πίστη στις δυνατότητες της.

Σε φιλικό με την ομάδα νέων της Ναϊμέγκεν επικράτησε με 4-1.

Διαθέσιμος ο διεθνής Δανός επιθετικός Γιόργκενσεν (26/10) για πρώτη φορά φέτος (θα βρίσκεται στον πάγκο), μακροχρόνια απουσιάζει ο δεξιός μπακ Χαπς.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Μπέιλοβ – Γιουστέ, Μποτέγιν, Φαν ντερ Χέιντεν, Μαλάσια – Κλάσι, Βιλένα, Τόορνστρα – Μπεργκχάους, Φαν Πέρσι, Λάρσον.

Θα παίξει με την ενδεκάδα των τελευταίων αγώνων.

Εχει 6.3 σουτ εντός εστίας μ.ο., 58% κατοχή και 86.1 % επιτυχημένες πάσες.

Πως μπαίνουν τα γκολ της: Στη ροή του αγώνα 7, στημένες φάσεις 1.

WordPress › Σφάλμα

Παρουσιάστηκε ένα κρίσιμο σφάλμα σε αυτόν τον ιστότοπο.

Μάθετε περισσότερα για την αποσφαλμάτωση του WordPress.