ΣΑΝΤΟΣ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ (18/8/18, 22:00)

16:54 28-03-24

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement
ΑΝΑΛΥΣΗ
  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι με τίποτα, νέα ήττα με 3-1 (1-0/8’, 1-1/27’, 2-1/71’, 3-1/90+5’) από την Ατλ. Μινέιρο. Ναι μεν ελαφρώς καλύτερη από τα προηγούμενα, όμως πάλι με πολλά προβλήματα σε όλους τους τομείς, αναποτελεσματική επιθετικά, δυσλειτουργική αμυντικά. Γκρίνιαξε για τη διαιτησία, άδικα, ο τεχνικός Κούκα.

Την Τετάρτη κέρδισε εκτός έδρας 2-1 την Κρουζέιρο, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα αλλά έχασε 3-0 στα πέναλτι και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου. Ντου του Κούκα στους διαιτητές.

Μπορεί να πόνεσε ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την Κρουζέιρο, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, όμως ήταν η πρώτη νίκη με τον Κούκα στον πάγκο.

Είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να αντλήσει μόνο τα θετικά στοιχεία από αυτό το ματς και να πιστέψει ότι μπορεί να αντιστρέψει την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Αποθεραπεύτηκε ο μεσοεπιθετικός Εντουάρντο Σάσα (14/0, 3 ασ.).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Βαντερλέι – Βίτορ Φεράζ, Λούκας Βερίσιμο, Γκουστάβο Ενρίκε, Ντοντό – Αλισον, Ρενάτο – Ροντρίγκο, Ντιέγκο Πιτούκα, Μπρούνο Ενρίκε – Γκαμπριέλ.

Ισως γίνουν μία με δύο αλλαγές λόγω κούρασης και μεσοβδόμαδου στο Λιμπερταδόρες που ακολουθεί, θα τις αποφασίσει τελευταία ώρα ο Κούκα.

  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ

Ογδοο σερί ματς χωρίς νίκη, το 1-3 (0-1/30’, 0-2/52’, 1-2/86’, 1-3/90+3’) από την Σάο Πάουλο.

Δυσλειτουργική σε όλο το παιχνίδι, ειδικά αμυντικά δεχόταν ιδιαίτερα εύκολα αντεπιθέσεις ενώ ήταν εμφανέστατο και το μπλοκάρισμα που έβγαλε στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της.

Αποτέλεσμα που στάθηκε ως αφορμή για την απόλυση του Κλαουντινέι Ολιβέιρα. Η διοίκηση κινήθηκε γρήγορα και ανακοίνωσε τον τεχνικό Εντουάρντο Μπαπτίστα που μέχρι πρότινος ήταν στην Κοριτίμπα. Δικό της παιδί, εκεί ξεπετάχτηκε προπονητικά σε ενάμιση πετυχημένο χρόνο, γνωρίζει άριστα τον σύλλογο και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Σε αναζήτηση μεταγραφών, ξεκαθάρισε ο τεχνικός διευθυντής ότι το πορτοφόλι της ομάδας δεν αντέχει αποκτήματα από το Μπραζιλεϊράο.

Δανεικός από την Γκρέμιο ο δυναμικός φορ Ερνάνι που σίγουρα θα βοηθήσει αν βρει ρυθμό γρήγορα. Χωρίς προβλήματα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Μαγκράο – Κλαούντιο Βινκ, Ρονάλντο Αλβες, Ερνάντο, Σάντερ – Ντέιβιντ, Φερέιρα – Μαρλόνι, Γκαμπριέλ, Ροζέριο – Ερνάνι.

Από την αρχή στην κορυφή της επίθεσης ο νεοαποκτηθέντας φορ Ερνάνι.

WordPress › Σφάλμα

Παρουσιάστηκε ένα κρίσιμο σφάλμα σε αυτόν τον ιστότοπο.

Μάθετε περισσότερα για την αποσφαλμάτωση του WordPress.