ΑΡΑΡΑΤ ΕΡΕΒΑΝ

2 - 0 15-07-21

ΒΙΝΤΙ

Για τον αγώνα ΑΡΑΡΑΤ ΕΡΕΒΑΝ-ΒΙΝΤΙ γράφει ο Γιώργος Φραδελάκης Ημερομηνία: 06:32 15/07/21
Σημείο
Μ.Ο.
1
5.50
X
3.55
2
1.58
UNDER 2,5
1.84
OVER 2,5
1.90
Advertisement

* «Γκιουμρί Σίτι» (4.000 θ.), Γκιουμρί. Περιορισμένος κόσμος. Δεν είναι η φυσική έδρα της Αραράτ, βρίσκεται 124 χλμ. μακριά.
* Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον νικητή του Πάιντε (Εσθονία)/Σλασκ (Πολωνία).
* Α' ματς (Φέχερβαρ – Αραράτ 1-1): Με δύο γκολ καρμπόν, με απίθανες σουτάρες στο 84' και στο 93' για την Αραράτ το τελικό αποτέλεσμα. Καλύτερη η Φεβερβάρ, σε μεγάλη μέρα ο κίπερ των Αρμένιων.

ΑΝΑΛΥΣΗ
   ΣΤΟΙΧΗΜΑ
   • 1X2
   • ΓΚΟΛ

   Στην ευρωπαϊκή επιστροφή της μετά από 13 χρόνια, η Αραράτ έκανε τη μεγάλη έκπληξη με μία ηρωική ισοπαλία μέσα στην Ουγγαρία. Μπορεί να πιέστηκε κατά διαστήματα, αλλά έδειξε πως είναι πολύ επικίνδυνη η Κυπελλούχος Αρμενίας και επουδενί δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Σημειώνεται ότι δεν έχει Χωρίς εγχώριες υποχρεώσεις, καθώς το επόμενο πρωτάθλημα αρχίζει σε ένα μήνα.

   Την ίδια στιγμή η Φέχερβαρ βρίσκεται μπροστά σε μέγα κάζο, Οι Ούγγροι την πάτησαν την περασμένη εβδομάδα και τώρα είναι αναγκασμένοι να κερδίσουν για να περάσουν στην επόμενη φάση. Είχαν βέβαια και κάμποσες απουσίες στο πρώτο ματς, αλλά τώρα οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει. «Αν δεν εκμεταλλεύεσαι τις δυνατότητές σου, τιμωρείσαι», δήλωσε ο τεχνικός Ζάμπικς που περιμένει σαφώς πιο σοβαρή την ομάδα του αυτή τη φορά.

   Βάσει δυναμικότητας είναι δίκαιο φαβορί η Φέχερβαρ και περιμένουμε ότι αυτή τη φορά θα είναι πιο υποψιασμένη. Το 1,65 του διπλού (Novibet) βέβαια δεν έχει και ιδιαίτερη αξία.

   21+| Αρμ. Ρυθ MGA| Ρυθ. Εμπ. Επ. ΕΕΕΠ

   Πάσο στα γκολ. Η Φέχερβαρ έκανε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ματς, αν τις εκμεταλλευτεί αυτή τη φορά μπορεί να ανοίξει το ματς, αλλά δεν μπλεκουμε.

    

   Αραράτ Ερεβάν

   ΟΛΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ Α' ΑΡΜΕΝΙΑΣ
   ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

   Βίντι

   ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ
   ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ