ΑΡΣΕΝΑΛ Σ.

0 - 0 04-04-21

ΡΙΒΕΡ

Για τον αγώνα ΑΡΣΕΝΑΛ Σ.-ΡΙΒΕΡ γράφει ο Γιώργος Φράγκος Ημερομηνία: 13:35 03/04/21
Σημείο
Μ.Ο.
1
9.50
X
5.40
2
1.28
UNDER 2,5
2.55
OVER 2,5
1.48
Advertisement
ΑΝΑΛΥΣΗ
  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ

Επιστροφή στις ήττες στο 3-2 με την Αρχεντίνος. Προηγήθηκε δύο φορές (38’, 48’), ισοφαρίστηκε αμφότερες (47’, 77’). Παρ’ όλο που είχε δύο αποβολές η Αρχεντίνος (79’, 85’) έκανε και ανατροπή (87’), τελείωσε και η ίδια με δέκα (89’).

Τέλος στο θέμα προπονητή πριν καν πάει να προκύψει δίνει ο πρόεδρος Γκροντόνα μετά τη συζήτηση που είχε με τον Ροντίνα. Ο ίδιος κόουτς το αποκάλυψε, «μου είπε να είμαι ήρεμος, να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τον Ιούνιο θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε αν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας». Μέχρι τότε συνεπώς, πάντα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η παραμονή Ροντίνα θεωρείται δεδομένη.

Δεν μπορούσε να περιμένει δυσκολότερη συνέχεια ο κόουτς, αντιμετωπίζει τη Ρίβερ του Γκαγιάρδο, το οποίον ο ίδιος έλουσε με όσα κοσμητικά επίθετα μπόρεσε να βρει, δείχνοντας πόσο τον εκτιμάει. Ασχέτως αυτού, είναι βέβαιο πως όπως πάντα η Αρσεναλ θα παίξει για να πάρει έστω έναν βαθμό, στο Σαραντί θα τους αρκεί ακόμα κι αν κοντράρουν τους πολλά επίπεδα ανώτερους «μιογινάριος».

Χωρίς τους μπακ Καραβαχάλ (6/0), Πάπα (6/0), ο νεαρός Γκαρίγλιο (1/0) και ο πολυθεσίτης στην Αρσεναλ, χαφ Νικολάς Κάστρο (7/0), θα καλύψουν τα κενά, κατ’ αντιστοιχία.

 

  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ

Ούτε αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, κόλλησε στο 0-0 με τη Ράσινγκ. Η αντίπαλος έπαιξε μόνο άμυνα, δεν βρήκε τρόπο να τη βγάλει από το καβούκι της, παρ’ όλο που από το 56’ έπαιζε με ένα παραπάνω.

Το μυαλό είναι και στο κύπελλο όπου την περιμένει άλλη μια φορά η Ατλ. Τουκουμάν, η ομάδα που την έχει βρει πολλές φορές μπροστά της. Την τελευταία μάλιστα, η «ντεκάνο» της είχε στερήσει το πρωτάθλημα της Σουπερλίγκα, γεγονός που δίνει ένα ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στον Γκαγιάρδο και τους παίκτες του για νίκη. Ωστόσο, όσοι αγωνιστούν στο Σαραντί δεν θα πάνε για περίπατο, μετά τη νέα απώλεια εντός με τη Ράσινγκ είναι αναγκασμένοι να πάρουν ένα ακόμα διπλό για να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Επιστρέφουν και θα αγωνιστούν και βασικοί οι δύο ακραίοι μπακ, ο Μοντιέλ (1/1) δεξιά και ο Ανχιλέρι (4/0) αριστερά. Δεν κάνει ροτέισον ο Γκαγιάρδο, είχε μια σκέψη να αλλάξει το 4-3-3, αλλά τελικά μάλλον θα το διατηρήσει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • 1X2
  • ΓΚΟΛ

Εντελώς ενδεικτική η πρόταση του διπλού πια. Η Αργεντινή δεν σηκώνει φαβοριτισμούς τύπου 1,25 εκτός έδρας, ακόμα κι αν παίζει η Ρίβερ με την Αρσεναλ. Ξεκάθαρο είναι πως δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης της Αρσεναλ που να χωράει στο ρόστερ της Ρίβερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι «μιγιονάριος» θα κάνουν περίπατο στο Σαραντί, ειδικά από τη στιγμή που θα σκέφτονται και το δύσκολο ματς κυπέλλου με την Ατλ. Τουκουμάν που ακολουθεί.

Ολα τα σετ είναι διαμορφωμένα έτσι που να υποδηλώνουν βεβαιότητα πως η Ρίβερ θα κάνει πάρτι στο Σαραντί. Είναι αρκετά πιθανό, όχι όμως όσο λένε οι αποδόσεις. Πάσο κι εδώ, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με αυτό το ματς.

Αρσεναλ Σ.

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Ρίβερ

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ