ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

0 - 2 16-09-21

ΑΜΕΡΙΚΑ

Για τον αγώνα ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΜΕΡΙΚΑ γράφει ο Κώστας Ζάγκας Ημερομηνία: 13:51 15/09/21
Advertisement
ΑΝΑΛΥΣΗ
   ΣΤΟΙΧΗΜΑ
   • 1X2
   • ΓΚΟΛ

   *** Ρεβάνς για την ημιτελική φάση του CONCACAF Champions’ League 2021. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ίδιων σκορ θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής της διοργάνωσης θα εκπροσωπήσει την CONCACAF στο Μουντιάλ Συλλόγων του 2021.

   *** Α’ ΜΑΤΣ: Αμέρικα – Φιλαδέλφεια 2-0 (12/8).

   Ξενίζει το διπλό στις τιμές που προσφέρεται. Η Φιλαδέλφεια είναι μία καλή ομάδα για τα δεδομένα του MLS, αλλά δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Αμέρικα σε ιστορικότητα και ποιότητα. Βέβαια το 2-0 του πρώτου ματς δίνει αυτό το περιθώριο και η Φιλαδέλφεια μπορεί να δημιουργήσει πιο αμφίρροπες συνθήκες στην έδρα της.

   Στη Φιλαδέλφεια δηλώνουν ότι είναι ικανοί για την ανατροπή. Στην Αμέρικα ονειρεύονται τελικό και Μουντιάλ Συλλόγων. Και τα δύο σεβαστά. Κατά τη γνώμη μας, η Αμέρικα μόνο αν αυτοκτονήσει θα αποκλειστεί, είναι μία κλάση πάνω ποιοτικά, για να μην μιλήσουμε και για εμπειρία, αλλά με τί αποτέλεσμα θα γίνει αυτό σήμερα δεν θα μας απασχολήσει. No bet.

   Δίνουμε καλύτερες πιθανότητες στο G/G. Η Αμέρικα πολύ δύσκολο να μην σκοράρει, η Φιλαδέλφεια με τη μαχητικότητα και την ώθηση της έδρας, αλλά και το 1,70 δεν λέει και πολλά.

   Φιλαδέλφεια

   ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΣ. ΛΙΓΚ Β. ΑΜΕΡΙΚΗΣ
   ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

   Αμέρικα

   ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΣ. ΛΙΓΚ Β. ΑΜΕΡΙΚΗΣ
   ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ