ΚΛΑΚΣΒΙΚ

2 - 3 15-07-21

ΡΙΓΑ Φ.Σ.

Για τον αγώνα ΚΛΑΚΣΒΙΚ-ΡΙΓΑ Φ.Σ. γράφει ο Πάνος Ζάρρας Ημερομηνία: 09:59 15/07/21
Σημείο
Μ.Ο.
1
2.50
X
3.25
2
2.55
UNDER 2,5
2.05
OVER 2,5
1.68
Advertisement

** «Ιντζέκτορ Αρίνα» (2.500 θ.), Κλάκσβικ.
*** Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή του Ιντερ Τούρκου (Φινλανδία) – Πούσκας Ακαντέμια (Ουγγαρία).
*** Α’ ΜΑΤΣ (Ρίγα – Κλάκσβικ 2-3): Το τελικό σκορ δεν αντανακλά πλήρως την εικόνα του αγώνα με την Κλάκσβικ ουσιαστικά να αξιοποιεί κάθε καθαρή ευκαιρία που δημιούργησε. Η Ρίγα είχε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα την πρωτοβουλία, υστέρησε ωστόσο στην τελική προσπάθεια.

ΑΝΑΛΥΣΗ
   ΣΤΟΙΧΗΜΑ
   • 1X2

   Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Δεν έπαιξε λαμπερό ποδόσφαιρο στο πρώτο ματς η Κλάκσβικ, ήταν όμως κυνική και έτσι απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. «Δεν μου άρεσε η εικόνα μας στο β’ μέρος, μπορούμε και καλύτερα», τόνισε ο φιλόδοξος τεχνικός Τόμασεν. Δεν αναφέρονται προβλήματα.

   Και τώρα τρέχει η Ρίγα. Στο πρώτο παιχνίδι πλήρωσε κάθε λάθος της στα μετόπισθεν, επιθετικά ήταν νευρική και πλέον οφείλει να παίξει επιθετικά στην ρεβάνς. Χωρίς προβλήματα.

   Στην Ρίγα δηλώνουν πως επισκέπτονται τα Νησιά Φερόε με σκοπό να επιτεθούν και φυσικά να φτάσουν σε μια νίκη- ανατροπή, παρόλα αυτά τα κενά τους ανασταλτικά είναι εξόφθαλμα, όπως αποδείχτηκε και στον πρώτο αγώνα στην Λετονία. Η Κλάκσβικ προκρίνεται στην επόμενη φάση με δύο αποτελέσματα, συνεπώς δεν έχει και τόσο νόημα το ρίσκο στον άσο γύρω σε τιμές του 2,45. No bet. 

   Κλάκσβικ

   ΟΛΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ Α' Ν. ΦΕΡΟΕ
   ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

   Ρίγα Φ.Σ.

   ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ
   ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ