ΛΙΑΠΙ

1 - 1 15-07-21

ΣΚΟΥΠΙ

Για τον αγώνα ΛΙΑΠΙ-ΣΚΟΥΠΙ γράφει ο Αντώνης Τσούτης Ημερομηνία: 09:26 15/07/21
Σημείο
Μ.Ο.
1
3.40
X
3.25
2
2.00
UNDER 2,5
1.92
OVER 2,5
1.78
Advertisement

*** «Φαντίλ Βόκρι» (16.200 θ.), Πρίστινα, δεν είναι η φυσική έδρα της Λάπι. Χωρίς θεατές.
*** Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τη Σάντα Κλάρα (Πορτογαλία).

ΑΝΑΛΥΣΗ
   ΣΤΟΙΧΗΜΑ
   • 1X2
   • ΓΚΟΛ

   Δίκαιη βάσει εικόνας η καθαρή – έστω και στο τέλος- νίκη της Σκούπι. Ηταν η ομάδα με την μεγαλύτερη επιθετικότητα, προηγήθηκε (36′), είχε τον έλεγχο αλλά δεν βρήκε τρόπους να το μετουσιώσει, παραπάνω από πολύτιμο το 2-0 στο 90+4′, σε ένα ματς που οι τελικές προσπάθειες ήταν 6(4) – 2(1).

   Πήγε για ταμπούρι η Λάπι, δεν της βγήκε, τουλάχιστον ως τα χασομέρια το εις βάρος της 1-0 ήταν σκορ που έδινε πρακτικές ελπίδες, με το δεύτερο γκολ που δέχτηκε το πράγμα σκούρυνε πολύ, αφού δεν έχει και την απαραίτητη ευρωπαϊκή εμπειρία.

   «Κάναμε ένα σπουδαίο βήμα στο πρώτο παιχνίδι στα Σκόπια, πρέπει ωστόσο να προσεγγίσουμε με επαγγελματισμό και την ρεβάνς αν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, είμαστε έτοιμοι, θα μπούμε στο παιχνίδι σαν να μην υπήρχε ποτέ το σκορ του πρώτου αγώνα», το τυπικό και αναμενόμενο σχόλιο του τεχνικού Σεντλόσκι για τη Σκούπι, η οποία παρασύρθηκε αρκετά από το σκληρό παιχνίδι των Κοσοβάρων.

   Σούπερ μέγεθος προφανώς και δεν είναι η Σκούπι. Το ζητούμενο είναι όμως πως στο πρώτο παιχνίδι έβγαλε περισσότερη εμπειρία και ομοιογένεια, ομάδα που ήξερε τι ήθελε να πάρει μέσα στο γήπεδο, είναι τέτοιο το σκορ που αναγκαστικά η Λάπι πρέπει να ρισκάρει και αυτό δεν τη βοηθάει καθόλου. Προς το διπλό του 2,55 στον Stoiximan.

   21+| Αρμ. Ρυθ MGA| Ρυθ. Εμπ. Επ. ΕΕΕΠ

   Η Λάπι τουλάχιστον στο πρώτο ματς δεν είχε επιθετικό προσανατολισμό, δεν έδειξε το κάτι παραπάνω μπροστά κι αυτό, παρά το ότι καλείται να ανατρέψει τα δεδομένα, δεν βοηθάει για να σκεφτούμε φουλ ρυθμό και γκολ. Ειδικά από τη στιγμή που και η Σκούπι παρά την πρωτοβουλία, είχε θέμα στην τελική ενέργεια. Τυπικά στο 1,65 του Under 2,5 στην Betshop.

   21+| Αρμ. Ρυθ MGA| Ρυθ. Εμπ. Επ. ΕΕΕΠ

   Λιάπι

   ΟΛΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ Α' ΚΟΣΟΒΟΥ
   ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

   Σκούπι

   ΟΛΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ
   ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ