ΜΑΚ. ΧΑΪΦΑ

1 - 1 07-07-21

ΚΑΪΡΑΤ

Για τον αγώνα ΜΑΚ. ΧΑΪΦΑ-ΚΑΪΡΑΤ γράφει ο Γιώργος Φράγκος Ημερομηνία: 10:56 07/07/21
Σημείο
Μ.Ο.
1
1.72
X
3.65
2
4.60
UNDER 2,5
1.98
OVER 2,5
1.78
Advertisement

*** Σάμι Οφερ (30.800 θ.), Χάιφα
*** Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Ερυθρό Αστέρα (Σερβία).

ΑΝΑΛΥΣΗ
   ΣΤΟΙΧΗΜΑ
   • 1X2
   • ΓΚΟΛ

   Από το ζευγάρι αυτό η έμπειρη πλευρά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που έχει βάλει θεμέλια τα προηγούμενα χρόνια για μια καλύτερη πορεία, είναι η Καϊράτ. Η Μακάμπι πάνε πολλά χρόνια από τότε που έπαιξε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, πλέον είναι άλλη ομάδα με πολύ μικρότερο στάτους στο Ισραήλ και φυσικά και στην Ευρώπη, θα πρέπει να πολεμήσει και να γράψει ξανά κάποιες μικρές επιτυχίες για να μπορέσει να θεωρηθεί υπολογίσιμη.

   Το διπλό θα αποτελούσε επιλογή αν η Καϊράτ δεν είχε τόσο δυσμενή παράδοση στο Ισραήλ, όπου έχει ήδη ηττηθεί τα περασμένα χρόνια από Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χαποέλ Μπεερ Σεβά. Ως ομάδα δείχνει ανώτερη και τουλάχιστον η πρόκριση φαίνεται να γέρνει προς τη δική της πλευρά. Από πλευράς σημείου πάντως, πάμε πάσο.

   Η Μακάμπι στην Ευρώπη είναι ομάδα του G/G τα τελευταία χρόνια που επανεμφανίστηκε. Η Καϊράτ επίσης έχει αρκετά G/G στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αποτελεί και την πλευρά που σε περίπτωση ισοπαλίας με γκολ μόνο δυσαρεστημένη δεν θα φύγει από το γήπεδο. Επιλογή το αμφίσκορο στο 1,75 του Stoiximan.

   21+| Αρμ. Ρυθ MGA| Ρυθ. Εμπ. Επ. ΕΕΕΠ

   Μακ. Χάιφα

   ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ
   ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

   Καϊράτ

   ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
   ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ