ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

2 - 1 10-06-21

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Για τον αγώνα ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ γράφει ο Άκης Αχλατλής Ημερομηνία: 17:00 09/06/21
Σημείο
Μ.Ο.
1
2.10
X
3.35
2
3.30
UNDER 2,5
1.76
OVER 2,5
2.00
Advertisement

*** Χωρίς θεατές λόγω covid-19.
*** Επαναληπτικός αγώνας για τον 3ο γύρο του κυπέλλου Βραζιλίας. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

ΑΝΑΛΥΣΗ
   ΣΤΟΙΧΗΜΑ
   • 1X2
   • ΓΚΟΛ

   Πιο γεμάτη εμφάνιση από την Φλουμινένσε στο πρώτο και δίκαιο προβάδισμα 2-0. Η Μπραγκαντίνο ήταν απαράδεκτη και παθητική στην μεγαλύτερη διάρκεια.

   Κόλλησε στο 3-3 εντός έδρας με την Μπαΐα η Μπραγκαντίνο στο πρωτάθλημα, βρέθηκε να χάνει 0-2 και το γύρισε αλλά ισοφαρίστηκε πριν τις καθυστερήσεις. Πάλι με ένα κάρο απουσίες, δέκα για την ακρίβεια και πολλές σημαντικές με πιο κομβική του οργανωτή Κλαουντίνιο που είναι και όλη η ομάδα.

   Η Φλουζάο δεν εντυπωσίασε στο 1-0 επί της Κουιαμπά αλλά έκανε τη δουλειά. Πάλι βασικούς θα βάλει απόψε, είναι ομάδα που της αρέσει πάρα πολύ το εκτός έδρας και τέτοιου τύπου παιχνίδια που δεν θα έχει την μπάλα στα πόδια της.

   Δεν είναι για να παίρνει παιχνίδι ο άσος. Η Μπράγκα έχει απουσίες, η Φλου είναι και καλά, και καλή ομάδα και έχει τρομερά δουλεμένο transition σε παιχνίδι που της αρέσει. Σπυριά βγάζει όταν παίρνει την μπάλα και πρέπει να κάνει παιχνίδι. Εκεί δεν βολεύεται. Πάσο.

   Δύσκολο στα γκολ. Η Μπράγκα θέλει να σκοράρει και θα το ψάξει αλλά η Φλου έχει εξαιρετική αμυντική λειτουργία και εξαιρετικά φορμαρισμένο γκολκίπερ. Και αν σκοράρει πρώτη, έχετε γεια βρυσούλες για την Τόρο Λόκο.

   Μπραγκαντίνο

   ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΟΥΝΤΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
   ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

   Φλουμινένσε

   ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ
   ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ