ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Δυνατή δυάδα

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 12:59 26/07/2021

Δύο και καλά ΗΟΤ🔥 σημεία σήμερα μάγκες: άλλη δυναμική φέτος η Βίσλα, άλλη δυναμική και η Γκέτεμποργκ με επιστροφή Μάρκους Μπεργκ και Γκούσταβ Σβένσον.

19:00 ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ – ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ

Εμφανώς ενισχυμένη μπαίνει στη σεζόν η Βίσλα, με τον νέο καταξιωμένο Τσέχο τεχνικό Γκούλα να φέρνει μαζί τους συμπατριώτες του Χάνουσεκ (μπακ, Σπάρτα), Κλίμεντ (επιθετικός, Σλοβάτσκο) και φυσικά άνεμο αισιοδοξίας στους φανατικούς οπαδούς της, που επιστρέφουν δυναμικά στις εξέδρες.

Διαφορετικό το κλίμα στη Ζαγκλέμπιε, καθώς ο τεχνικός Σεβέλα την εγκατέλειψε μία ημέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τα πετροδόλλαρα της Σαουδικής Αραβίας και αναγκάστηκε έτσι να προετοιμαστεί με υπηρεσιακή λύση πριν την –καθυστερημένη- άφιξη του τεχνικού Ζούραβ την περασμένη Παρασκευή. Ο Ζούραβ σχεδόν δεν έχει προλάβει να κάνει τις εισηγήσεις του για το ρόστερ. Ενδέχεται βέβαια αυτές να μοιάζουν αχρείαστες από τη στιγμή που η διοίκηση της Ζαγκλέμπιε ξεκαθάρισε πως υπάρχει 5ετές πλάνο προώθησης παιδιών από τα τμήματα υποδομής και λιγοστό ρευστό για μεταγραφές.

Ευκαιρία για τη Βίσλα να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο την ανανεωμένη ψυχολογία της και να φέρει τον άσο που αγγίζει το 2,20.

20:00 ΒΑΡΜΠΕΡΓΚ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Πνοή αισιοδοξίας και ενθουσιασμού η επιστροφή του Μπεργκ στην αγαπημένη του ομάδα. Γκολ και ασίστ στο ντεμπούτο του και ο κόσμος κάνει σαν τρελός. Καλό το κλίμα με τις δυο σερί νίκες, στο γειτονικό Βόρμπεργκ σκέφτεται μόνο την νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην τριάδα. Η Βόρμπεργκ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο φέτος, παίζεται εύκολα το διπλό στο 2,10

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ