ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Στις όχθες του Αχέροντα

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 13:59 11/07/2021

Κάποτε ξεκινούσε το Euro και από τα χειμερινά πρωταθλήματα, εκκρεμούσε καμιά τελευταία αγωνιστική στη Β΄ Ισπανίας… Απόψε φτάσαμε στον τελικό του Euro και η δική μας Γ΄ Εθνική συνεχίζει – το ίδιο βράδυ που θα γίνει παγκόσμιο ρεκόρ κατανάλωσης μπύρας και ολονύχτιων πανηγυρισμών στην …Σκωτία, θα μάθουμε και εάν ο Αχέροντας (Καναλακίου) μεταφέρει με τη βάρκα του στον Άδη τον …Ορφέα (Ξάνθης) – Φοβερά πράγματα!

16:00 ΜΙΕΛΜΠΙ – ΝΟΡΣΕΠΙΝΓΚ

Η Μιέλμπι δεν έχει καμία σχέση με την περσινή έκπληξη του πρωταθλήματος. Μπορεί στην έδρα της να παραμένει αήττητη, αλλά δεν πείθει με την εικόνα της, ενώ τα περισσότερα αποτελέσματα ήρθαν με μεγάλη δυσκολία. Η Νόρσεπινγκ είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα, προέρχεται από καλή εμφάνιση και μεγάλη νίκη, θέλει να μιεώσει την απόσταση από την κορυφή και διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να πάρει μια ακόμα νίκη. Το διπλό στο 2,70 αποτελεί μεγάλη ευκαιρία.

16:00 ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Η Χάμαρμπι δεν έπεισε στην επανέναρξη και με νέο τεχνικό στον πάγκο της, σε αντίθεση με την Ντέγκερφορς που μπήκε ξανά με το δεξί στις υποχρεώσεις της και απαλλαγμένη από κάθε άγχος ταξιδεύει στην Στοκχόλμη για να διεκδικήσει ακόμα ένα τρίποντο. Πολύ πιο πειστική η εικόνα της, είναι έτοιμη ομάδα, κάτι που δεν ισχύει για την Χάμαρμπι. Υποτιμάται η Ντέγκερφορς, δεν είναι τόσο κακή ώστε να προσφέρεται σε αποδόσεις 5,00+, ούτε και η Χάμαρμπι μπορεί να υποστηρίξει τόσο χαμηλές και ξεκάθαρες αποδόσεις φαβορί. Η αξία στο διπλό και στο 5,50 – για τους πιο συντηρητικούς υπάρχει πάντα και το Χ2 στο 2,50.

18:00 ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ

Τελικός ανόδου, ο Ορφέας θέλει μόνο νίκη, ο Αχέροντας παίζει για δύο αποτελέσματα. O Ορφέας έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση με μπόλικη δόση τύχης (δεν ήταν καν η καλύτερη ομάδα στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής) και χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Απόψε θα απουσιάσει με κάρτες ο Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού (δανεικός από Ξάνθη) που είναι ξεκάθαρα ο ποιοτικότερος παίκτης του.

Εξαιρετική ομάδα με μακρόπνοο πλάνο και ποιοτικό ρόστερ με αυτοματισμούς και χαρισματικό προπονητή ο Αχέρων, που κέρδισε πανάξια τον 5ο όμιλο παίζοντας μπαλάρα και έχει ήδη την ποιότητα και την οικονομική επιφάνεια να σταθεί σε ψηλότερη κατηγορία.

Μοναδικό ψεγάδι για το εξαιρετικά πιθανότερο αγωνιστικά Χ2 στο 1,80 είναι ο ορισμός του “ιδιαιτέρως εξελίξιμου” νεαρού Κατερινιώτη ρέφερι Φώτη Πολυχρόνη, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του ήδη αρκετές “αμφιλεγόμενες” διαιτησίες (πριν δύο χρόνια στο Άργος, είχε αναγκαστεί να κρυφτεί στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης Καλαμάτας, μιλάμε δηλαδή για διαιτητή που φαίνεται να έχει όλα τα φόντα για να φτάσει μέχρι Α΄ Εθνική…

18:15 ΜΠΟΣΤΟΝ ΡΙΒΕΡ – ΣΕΡΟ ΛΑΡΓΚΟ

Η Μπόστον Ρίβερ αδικείται από το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, έφθασε πολύ κοντά αρκετές φορές, θεωρούμε ότι θα δικαιωθεί σύντομα, η ντεφορμέ Σέρο Λάργκο προσφέρεται ως αντίπαλος και διακρίνουμε αξία στις τιμές αουτσάιντερ του άσου στο 2.70